Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

Kadangi man daugiau dirba su gilesniais sluoksniais, daroma valymo metu ir mezoterapija, tai man tas lupimasis neaktualus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 10 sausio 2012 - 23:06
QUOTE(Vai2lka @ 2012 01 06, 15:56)
kaip paskui pakalbejau su kita kosmetologe, tai ne pirmas atvejis atsitikes pamenkalnio g. mat ten gyvena stafilokokas..

Kaip suprasti : "ten gyvena stafilokokas"? g.gif
Kaip išsigydėt?
Nesat turėjusi bėdų su tuo anksčiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 sausio 2012 - 03:32
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 10, 23:56)
Paskutini dariau mechanini ir nesuprantu kodel nenusilupau

Man po mechaniniu niekada nesilupa! Ir nemanau kad po ju turetu luptis g.gif
o vat po mechaninio-rugstinio luposi ir gan smarkiai..
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 01 11, 04:11)
Kaip suprasti : "ten gyvena stafilokokas"? g.gif
Kaip išsigydėt?
Nesat turėjusi bėdų su tuo anksčiau?

taip suprast kad yra stafilokoko bakterija tame pastate ir gali patekt ant priemoniu su kuriomis daro proceduras..
antibiotiniais tepalais ir valymais, bet randai dar iki siol tebera, pries procedura neturejau lygios veido spalvos, bet po to dar labiau pablogejo, nes visas veidas buvo uzkrestas, tarkim kakta pas mane niekada nebuvo problemiska, o po proceduros buvo ziuru spuogas ant spuogo, ir aisku paliko zymes, nes juos tiesiog nugrande, neimanoma isspaust buvo, nes vel nauji atsirasdavo, nu zodziu baisus prisiminimai..
pries tai buvau darius ne viena kursa rugstiniu proceduru ir pylingu tik kitame salone ir niekada nebuvo taip atsitike.. o ir po paskui dariau aisku su baime, nes visgi buvo pasakyta kad tai mano kalte, bet viskas buvo gerai.
Atsakyti
Paskutiniu metu patinka labai net kosmetologe L'amour grozio salone Baltupiuose .Vita ar Vida ,maisau as jos varda,labai saziningai atlieka savo darba su pilnu atsidavimu . Dariausi pas ja ir veido valyma ir dermabrazija kursa perejau ,liuks zodziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Promile @ 2011 11 24, 14:40)
Gauda Spa pas Jūratę ji man taip sutvarkius veidą per kelis kartus buvo, kad nejau pas kosmetologę pusantrų metų. dabar vėl prireikė, pasiskambinau ir sužinojau, kad emigravo  verysad.gif

O gal netycia zinot kur emigravo rolleyes.gif ,as kazkada pas ja buvau,tai patiko maloni.
Atsakyti
o gal kas daresi valyma pas Birute Pajediene?Viena nare zadejo pas ja apsilankyt ir man atsiliepima parasyt,bet kaip ir tikejausi gavo nr ir dingo is mano horizonto doh.gif lotuliukas.gif Girdejau,kad gerai antakius tvarko,o vat kaip su odos valymu pas ja yra?
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2012 01 19, 01:44)
Viena nare zadejo pas ja apsilankyt ir man atsiliepima parasyt,bet kaip ir tikejausi gavo nr ir dingo is mano horizonto  doh.gif  lotuliukas.gif

Sita nare 'pragane' jos telefona, nes netycia istryne zinute su juo unsure.gif biggrin.gif , uztat buvo pas kita kosmetologe ir atsiliepimu taip ir neparase blush-anim-cl.gif

O jei rimciau- cia as prasiau jusu Birutes numerio, bet atsitiko kaip atsitiko..nebuvau pas ja..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 01 19, 09:42)
Sita nare 'pragane' jos telefona, nes netycia istryne zinute su juo  unsure.gif  biggrin.gif , uztat buvo pas kita kosmetologe  ir atsiliepimu taip ir neparase  blush-anim-cl.gif

O jei rimciau- cia as prasiau jusu Birutes numerio, bet atsitiko kaip atsitiko..nebuvau pas ja..

Jergau lotuliukas.gif galvojau paprasete nr ir taip nenuejote ir nieko nebeparasete,o laukiau atsiliepimo,nes ir pati apsilankyt noreciau,idomu,kaip su valymais jai sekas. g.gif O pas ka buvote?Koki valyma daretes? Mechanini ar rugstyni?ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2012 01 19, 14:59)
O pas ka buvote?Koki valyma daretes? Mechanini ar rugstyni?ax.gif

Buvau pas Jurgita is "Pas Egidija", dariausi rugstini-mechanini, nieko, isvale gerai , bet sekanti karta planuoju eit pas Zivile is Visunitos..
Pas B.Pajediene mano drauge ejo del privaciu makiazo pamoku, lyg planavo eit ir valymo darytis, bet kadangi buvo nestuke.gif , o paskui ir lelius gime tai man atrodo ji taip ir nenuejo..
Atsakyti
QUOTE(vida105 @ 2012 01 07, 12:53)
Sveikos merginos, maloniai nustebino grožio ir estetikos studijos Barenda kosmetologe. Dare gilumini veido valyma. Is salono isejau svytincia spindincia oda. Labai supper viska padare.  smile.gif

ir man patiko, atrodo kosmetologe Ela, labai maloni, ir oda graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
vistik nusprendžiau, kad man patinka Emilija iš Gydomosios kosmetologijos centro. Viską taip švelniai, ramiai daro, pati baisingai maloni ir odai tinka jos naudojamos priemonės.
Atsakyti