Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

QUOTE(mr nobody @ 2011 07 01, 01:30)
Galvojau motinystes atostogu isejusi..O sakykite kas pas ja daretes antakiu piesiojima net nzn padazyma,kiek kainuoja pas ji si paslauga?

Su dažymu 25 lt mokėjau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, oaas tokiu klausimu blush2.gif
kaip zinia sm istrynta begale geros info, turiu galvoje skelbimu skyreli, kur buvo namudines kosmetologes, ir info apie jas blush2.gif gal kas turi kokiu kontaktu vilniuje? domina antakiu pesiojimas, veido valymas ir ttt. labai dekui i az blush2.gif
Atsakyti
domina anikitos klausti kontaktai. AŽ-prašau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš lankiausi pas Rimantę iš Okeanijos:) Puikiai išmano savo darbą ir atmosfera nuostabi. Jau pora mėnesių nesilankau, nes turiu rimtesniu problemų su oda ir čia jau be daktaro nebeapseinu, bet ateitį manau sugrįšiu:)
Atsakyti
Lankausi pas kosmetologę Reginą. Anksčiau ji dirbo Sugiharoje, dabar isėjo į grožio salona BLitzfashion, Vilniuje , prie mokytojų namų.
Esu labai patenkinta jos darbu (profesionali, tyli, maloni, niekada nevėluoja) , tik kainos truputį kandžiojasi.. Ir kosmetiką puikiai parenka.
Atsakyti
Siandien pirma karta dariausi veido valyma pas Lahja. Dare su nestipriom rugstim, isvale visus poodinius guzelius(ju nedaug turejau), paskui vel tepe rugstine kauke, po jos tepe skaniai kvepianciu losjonu. Isvalyti guziukai jau po keliu valandu sugule, oda jauciasi gerai.
Kaip supratau is pokalbio yra keli valymo variantai, tiksliau skirtingo stiprumo priemones.Zodziu rekomenduociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 08 03, 00:46)
Siandien pirma karta dariausi veido valyma pas Lahja. Dare su nestipriom rugstim, isvale visus poodinius guzelius(ju nedaug turejau), paskui vel tepe rugstine kauke, po jos tepe skaniai kvepianciu losjonu. Isvalyti guziukai jau po keliu valandu sugule, oda jauciasi gerai.
Kaip supratau is pokalbio yra keli valymo variantai, tiksliau skirtingo stiprumo priemones.Zodziu rekomenduociau smile.gif

Gal galima butu suzinoti proceduros trukme ir kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 08 03, 11:42)
Gal galima butu suzinoti proceduros trukme ir kaina?  blush2.gif

pati pas tą pačią kosmetyologę lankausi, tai bent man visa procedūra užtrunka apie valandą, o kaina rūgštinio+mechaninio valymo - 75 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 08 03, 10:42)
Gal galima butu suzinoti proceduros trukme ir kaina?  blush2.gif

Trukmes nepasakyiu, gal 45min-1val g.gif
Aistuliaaa, man tai lygiai 70lt kainavo tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 08 03, 14:58)
Aistuliaaa, man tai lygiai 70lt kainavo tongue.gif  biggrin.gif

Aš ir po 70 moku, bet pirmus kartus mokėjau po 75 pamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 03, 12:02)
pati pas tą pačią kosmetyologę lankausi, tai bent man visa procedūra užtrunka apie valandą, o kaina rūgštinio+mechaninio valymo - 75 Lt  smile.gif

QUOTE(Malena @ 2011 08 03, 14:58)
Aistuliaaa, man tai lygiai 70lt kainavo tongue.gif  biggrin.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif Ir man reiktu apsilankyt.

QUOTE(Malena @ 2011 08 03, 17:07)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie sugihara klinika blush2.gif kaip ten kosmetologai? 4u.gif
Atsakyti