QUOTE(Malena @ 2011 12 13, 15:20)
O saugu tie pilingai su TCA? Grazina sake visom savo klientem rekomenduoja
Rekomenduoja ne visoms, o toms, kurioms reikia Matyt, saugus
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 12 13, 20:36)
Rekomenduoja ne visoms, o toms, kurioms reikia Matyt, saugus
Man taip sake "As visom savo pacientem rekomenduoju...". Negi pasigirdo
Mano kosmetologe nepataria TCA jei nera poreikio, bet labai nesigilinau del kokiu priezasciu
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 13, 22:47)
Mano kosmetologe nepataria TCA jei nera poreikio, bet labai nesigilinau del kokiu priezasciu
daug priezasciu kodel, pvz neteisingai atlikus galima sugadinti oda, didelis stresas odai ir t.t.
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 14, 11:28)
daug priezasciu kodel, pvz neteisingai atlikus galima sugadinti oda, didelis stresas odai ir t.t.
Bet kokia netinkamai atlikta procedura gali sudaginti oda, tad priezastis tikrai ne ta
QUOTE(Malena @ 2011 12 13, 23:34)
aistulia, ji ir dalimis daro??
Taip, sakė galima dalimis, pamatysiu kaip oda reaguoja, kad nebūtų tokio didelio šoko ir pačiai...
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 14, 00:30)
O apie TCA nuomonės man irgi įdomios, planuoju po naujų metų darytis, bet gal dalimis, ne visą veidą iš karto...
Bent jau Gražina dalimis nedaro, o pradžiai visam veidui, nes sakė, jog matosi skirtumas tarp 'senos" odos ir zonų, kurios "nusilupo". Atsinaujinusi oda tikrai šviežesnė, skaistesnė ir skiriasi nuo prieš tai buvusios.
Jau tiek pridiskutuota šveitimą su TCA įvairiose temose procedūrą išbandžiusių merginų, kad neturėtų kilti klausimų dėl saugumo. Gal greičiau dėl reikalingumo . Tikrai ne visoms yra reikalas darytis.