Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos nuo jaunųjų

QUOTE(reduxe @ 2009 04 03, 21:35)
mes nupirkom didelia grazia skrynia,prikabinom graviruota lentele 'geriausiems pirsliams' ir pripildem ja visokiom gerybem: vynu, brendziu,viskiu su pirsliu etiketem,surio-liliputo,ikros,geros kavos,geros arbatos,alyvuogiu ir tt. pirsliai buvo labai patenkinti.labai lengva viska supirkti ir atrode ispudingai  4u.gif

is tikruju labai liuks dovana, juo labiau ir praktiskas smile.gif mes zadam ne i skrynute bet i krepsi, idesim irgi vyno, viskio, kindziuka, desrykes, arbatos, kavos ir pan, tikrai liuks dovanyte smile.gif
Atsakyti
Galima padovanoti du siuvinėtus rankšluoščius su užrašais "Piršliui" ir "Piršlienei", ar "Svočiai" thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
mes sugalvojome savo pulkui nupirkti maikes. ir padaryti uzrasus. tai gal mergaites man padesit.
pvz. ant vyriskos maikes uzrasyti
"As geriausias pabrolys,(o ant kitos puses) nebaisus man net pirslys"
o ant moterisko
"As graziausia pamerge, nebaisi man net varle"
tai pas mus 5 poros tai dar reikia 4 sakiniu vyrukam ir merginom.
gal padesit o tai visai galva tuscia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eivy_adams: 26 gegužės 2009 - 17:34
saviesiems pirsliams padovanojom diploma"geriausiu pirsliu"padare fotografas,ir civilini kodeksa berods,knygos pavidale,bet viduj brendis ir du stikliukai biggrin.gif liko patenkinti smile.gif
o seip manau diplomai tikrai gera dovana,tokia grynai prisiminimui. smile.gif
Atsakyti
O man patiktų, jei jaunieji padovanotų pasilankymą šokolado gamyklėlėje. Internete yra apie tai parašyta. Juk smagu su vyru būtų stebėti, kaip gaminamas šokoladas ir patiems gaminti, o paskui ragauti. Labai linksma ir saldi dovanėlė piršliams būtų biggrin.gif
Atsakyti
o mes uz pirsliavima gavome kvietima i SPA centra - gal ir ne simboliska, bet tikrai geras relaxas po darbu thumbup.gif
Atsakyti
Mes savo pirsliukam dovanosim ju sarza ireminta, bus ir linksma ir asmenine dovanele ax.gif
Atsakyti
na o mes nusprendem padovanoti grazu albuma ir atrinkau nuotrauku graziu kur jie dviese ir sudesim i albuma. nes budama pas juos sveciuose pastebejau kad neturi nej vienos savo foto viskas tik kompe. na manau kad patiks blush2.gif
Atsakyti
na mes nusprendem padovanoti kristolines grazias taures ir prie to tar pridejau kvepianciu muiliuku, burbulu ir sirdeles formos muila su viduje rozyte, labai graziai susipakavo ir jie liko patenkinti smile.gif
Atsakyti
mes tai nutarem padovanoti stiklinius padekos stovelius. isgraviravom sirdele o joje grazia fraze apie meile, musu vardus ir data. nes kazka brangaus negalim sau leisti... ivairus molinukai kuriuos ziurejau buvo daugiau su intymia tema susije, tad tikiuosi mano liudininkai ir pirsliai bus patenkinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tikroji meile @ 2009 07 23, 06:57)
sveiki  4u.gif  4u.gif  labai įdomu,ką vestuvių proga dovanojote tėveliams,bei liudininkams?  4u.gif  vis nesumąstau  g.gif  g.gif

Šiaip liudininkam tai nemačiau, kad kas ką dovanotų, bet gal taip ir būna.

O tėvam tai daug kas dovanoja albumą. Įdeda į jį savo pirmą vestuvių foto, o po to jau pildosi patys tėvai apie jaunųjų šeimą (vaikai, visokios progos).

Vienas pažystamas tėvus ir piršlius žinau vežėsi po savo povestuvinės kelionės į spa, tik nzn kur tiksliai. Visai dienai, su visokiom pirtelėm ir pan.
Atsakyti
sweikutes, mes sugalvojome kad prie dovanos pirsliams butu grazu dar padovanoti tokia kaip ir padeka pirsliams ireminta a4 formato remelyje. tik va niekur nerandu, padeku tevam, zodziu patiem jauniesiem pilna. gal kas zinote kur rasti?ar kokiu sablonu turite graziai apipavidalintu ? smile.gif
Atsakyti