Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos nuo jaunųjų

QUOTE(pupsia_ @ 2013 06 04, 20:34)
ir dar mergytes...
skaiciau , kad daug kas uzsisakinejote vieno kasnio uzkandzius..o mes nusprendeme tuos uzkandzius pasidaryti pacios:)
tik niekaip nesugalvojame, kur sudeti...i kokius indus..kad butu patogu gamtoje..
gal patarsite ka.. 4u.gif

padeklai, manau kito ir nesugalvosi varianto g.gif
Atsakyti
Merginos, per vestuves tėvams dovanojamos dovanos, o ar broliams ir seserims reikia ką dovanoti?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele82 @ 2013 07 02, 19:09)
Merginos, per vestuves tėvams dovanojamos dovanos, o ar broliams ir seserims reikia ką dovanoti?

Kadangi mano sesuo bus liudininkė, tai mes dovanosim, bet šiaip nesu girdėjusi kad broliams ir seserims dovanotų.... g.gif
Atsakyti
O jei liudininkai vestuvėse tik parašus padeda, tai ar jiems reikia dovanot kokia dovana ar ne?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele82 @ 2013 07 02, 20:37)
O jei liudininkai vestuvėse tik parašus padeda, tai ar jiems reikia dovanot kokia dovana ar ne?

Pas mane pvz tokia situacija ir bus...jie neturi jokių pareigų, tik parašus padės ir viskas....bet sakau, mes tai dovanosim dovanas vistiek...
Atsakyti
Pas mus bus liudininkai, kurie tik padės parašus ir daugiau jokių pareigų neturės. Dovanos jiems nedovanosim smile.gif Nemanau, kad jie to tikisi.
Vakaro metu dovanosime dovanas tėvams, kiekvienas svečias gaus po "ačiū, kad atėjot dovanėlę", kitų neišskirsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 07 03, 14:45)
Pas mus bus liudininkai, kurie tik padės parašus ir daugiau jokių pareigų neturės. Dovanos jiems nedovanosim smile.gif Nemanau, kad jie to tikisi.
Vakaro metu dovanosime dovanas tėvams, kiekvienas svečias gaus po "ačiū, kad atėjot dovanėlę", kitų neišskirsim  smile.gif

Aš turbūt šiaip irgi liudininkams, kurie tik parašus padės nedovanociau, bet kadangi tai mano sesuo, tai todėl dovanosim rolleyes.gif
Atsakyti
as dovanosiu seneliam po fotoknyga su musu, ju ir tevuku nuotraukom, siandien uzsakiau 4 knygas is http://www.manofotoknyga.lt/, parasysiu atsiliepima kaip ten kas gavosi smile.gif
tevukam galvoju dovanosiu po bonsai medeli. bet jie mums labai labai padejo, tad nezinau, galvoju gal mazoka, bet daugiau nesugalvoju ka dovanoti... moliniu asoteliu ir kitokiu tradiciju nesugalvoju...
liudininkam nieko nedovanosime, bet jau as neplanuoju wink.gif
Atsakyti
Merginos padėkit man, ką padovanoti liudininkams? smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lorka777 @ 2013 07 10, 09:23)
Merginos padėkit man, ką padovanoti liudininkams? smile.gif ax.gif

Aš liudininkam nieko nežadu dovanoti, bet jeigu būtų jau tokia situacija, tai jeigu pora, gal kažkokią pramogą, SPA arba vakarienę dviems. Jeigu du atskiri žmonės, tai gal koks augalas galėtų būti: pinigų medis ar kažkas kitas. Jeigu simboliškai, tai gal užtektų saldumynų krepšelio su užrašu "AČIŪ!" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geltonapiene @ 2013 07 10, 10:32)
Aš liudininkam nieko nežadu dovanoti, bet jeigu būtų jau tokia situacija, tai jeigu pora, gal kažkokią pramogą, SPA arba vakarienę dviems. Jeigu du atskiri žmonės, tai gal koks augalas galėtų būti: pinigų medis ar kažkas kitas. Jeigu simboliškai, tai gal užtektų saldumynų krepšelio su užrašu "AČIŪ!" smile.gif

na kažkaip negražu nieko nedovanoti, nes liudininkais bus mano sesuo su vyru, jie stengiasi, ruošiasi, palanuoja, tai galvoju gal kažka pirkti iš SPA ar pramogų vandens parke. bet čia ir klausimas, nelabai koks atsiminimas lieka iš to, pasibsi ten ir viskas... o gal koki daikta dovanoti , tik kokį tada....
Atsakyti
QUOTE(lorka777 @ 2013 07 10, 10:57)
na kažkaip negražu nieko nedovanoti, nes liudininkais bus mano sesuo su vyru, jie stengiasi, ruošiasi, palanuoja, tai galvoju gal kažka pirkti iš SPA ar pramogų vandens parke. bet čia ir klausimas, nelabai koks atsiminimas lieka iš to, pasibsi ten ir viskas... o gal koki daikta dovanoti , tik kokį tada....

Mes buvome gavę dovanų kalėdų proga http://dia.spa-vilni...enos-programos/ romantinė programa dviems. Nu žinokite labao ilgai prisiminsiu su didžiausiu malonumu tokąi dovaną. Nes tikria ne dažnai tokios pasitaiko. Aišku jeigu patys žmonės gali sau leisti tokias pramogas dažnai, tia jeims gal ir neišliks tokio įspūdžio ilgam smile.gif
Atsakyti