mes tai nupirkom laikrodžius. Dar išgraviravom gražius žodžius ir bus puiki dovana tėveliams
Čia dabar biski kitur paskaiciau...viena porelė užsakė tėvams lėles padovanoti rankų darbo, tipo kaip iš veltinio kažkas panašaus...lėles jaunoji ir jaunasis....na nežinau, nesupykit, bet kam tėvams tokios dovanos reikalingos?
Bonsai idėja labai faina, tik tiek, kad jiems begalo daug priežiūros reikia. Tai ar nebus tėveliams streso, kad miršta medelis ir pan? na čia aišku, ne rimta priežastis bet va tik šiaip pamąsčiau, nes mes patys turėjom bonsai, kuris, kad ir kiek prižiūrėjom ir mylėjom, numirė praėjus meteliams
Mes irgi laikrodžius dovanosim, taip pat planuojam išgraviruot, tik dar neapmąsčiau kokius žodžius
QUOTE(aqvilux @ 2013 05 31, 16:07)
mes tai nupirkom laikrodžius. Dar išgraviravom gražius žodžius ir bus puiki dovana tėveliams
Mes irgi laikrodžius dovanosim, taip pat planuojam išgraviruot, tik dar neapmąsčiau kokius žodžius
QUOTE(Tendre @ 2013 06 02, 12:55)
Niekas neuzkabino... .čia jau turbūt man galva nuo vestuvių planavimo yra susisukusi
Mes nuoirkome tėvams gana praktškas dovanas. Didelės ąžuolines lėkštės, su 5-7 skyriais užkandžiams sudėti. Abiejų tėvai turi sodybas, tad tai bus tikrai naudojamas daiktas. Šias dideles lėkštes pripildysime saldainių, supakuosime ir sveikdami linkėsime ąžuolo tvirtumo sveikatos ir daug saldžių akimirkų.
QUOTE(Gurmanita @ 2013 06 04, 12:51)
Mes nuoirkome tėvams gana praktškas dovanas. Didelės ąžuolines lėkštės, su 5-7 skyriais užkandžiams sudėti. Abiejų tėvai turi sodybas, tad tai bus tikrai naudojamas daiktas. Šias dideles lėkštes pripildysime saldainių, supakuosime ir sveikdami linkėsime ąžuolo tvirtumo sveikatos ir daug saldžių akimirkų.
Super tos lėkštės, aš irgi tokia turiu! Mano tėvai irgi turi, o prieš kelis metus kai mb mamai gimtadieniui dovanojom, tai dejom ne saldainius, bet užkandžius prie alaus! mintis labai gera, jei tėvai neturėtų ju, tai nukopijuociau jūsų idėja!
QUOTE(Hedra:) @ 2013 06 04, 13:44)
Super tos lėkštės, aš irgi tokia turiu! Mano tėvai irgi turi, o prieš kelis metus kai mb mamai gimtadieniui dovanojom, tai dejom ne saldainius, bet užkandžius prie alaus! mintis labai gera, jei tėvai neturėtų ju, tai nukopijuociau jūsų idėja!
Ačiū, Hedra. gimtadieniui užkandžiai tinka, šiuo atveju, kažkaip nelabai patogu būtų pakraut tas lėkštes užkandžiais, tad suksimės su saldainiais Tikiuosi jiems patiks.
Gurmanita, o kur tokias lekstes pirkai?kokia kaina vnt?
QUOTE(Gurmanita @ 2013 06 04, 15:21)
Ačiū, Hedra. gimtadieniui užkandžiai tinka, šiuo atveju, kažkaip nelabai patogu būtų pakraut tas lėkštes užkandžiais, tad suksimės su saldainiais Tikiuosi jiems patiks.
tai taip, vestuvem saldainiai labiau tinka
QUOTE(pupsia_ @ 2013 06 04, 16:41)
mes savo lekstes uzsakem pas viena vyra ir mums izdroze, palei pasirinkta forma ir skyreliu skaiciu, bet tas buvo pries 4 metus , neturiu jo kontaktu...o mokejom po 100 lt, bet cia su nuolaida nes mano mamos pazisamas....
idomu kur gurmanita ju surado:)
ir dar mergytes...
skaiciau , kad daug kas uzsisakinejote vieno kasnio uzkandzius..o mes nusprendeme tuos uzkandzius pasidaryti pacios:)
tik niekaip nesugalvojame, kur sudeti...i kokius indus..kad butu patogu gamtoje..
gal patarsite ka..
skaiciau , kad daug kas uzsisakinejote vieno kasnio uzkandzius..o mes nusprendeme tuos uzkandzius pasidaryti pacios:)
tik niekaip nesugalvojame, kur sudeti...i kokius indus..kad butu patogu gamtoje..
gal patarsite ka..
QUOTE(pupsia_ @ 2013 06 04, 15:41)
Na mes Kaziuko muggės metu Vilniuje užsipirkome. Vienodų neradome, tai pirkome šiek tiek skirtingas, bet panašaus dydžio ir formos (viena su 5 kita 7 skyreliais). Po aktyvių derybų perkant dvi iškarto už abi mokėjome 225 Lt. Įvairiose mugėse jų būna, dar interneto platybėse galima užtikti, tik, kiek anksčiau žiūrinėjau, perkant internetu brangiau.