QUOTE(Cikita777 @ 2012 08 19, 15:23)
Labai puiki dovana, bet kiek kainuoja
Mes dar galvojam ir dėl liudininkų. Kadangi jie tik padės parašus, tai net nežinau, kažkaip ne į temą jiems dovanoti.. Tas pats kas ir bet kuriam kitam svečiui...
Ir tėvams, tarkim mano tėvai tikrai mums daug padeda, nes turi galimybes, o MB tėvai visai nepadeda.. Tai irgi, nei vienų išskirti, nei kitų.. Net nežinau kaip čia ir sugalvoti..
O man tos tokios dovanos tevams, tai apskritai kazkaip ne taip... nebent simbolines... su kazkokiom prasmem... Pvz, kazkur skaiciau, kad tevam dovanojo po medzio sodinuka, kuri kartu su tevais pasodino. O patalyne, laikrodziai, vazos, fotoknygos ar dar kazkas, man

bet cia tik man

Man keistai atrodo, kai skaitau, akd tevai prisideda finansiskai prie vestuviu, arba visiskai jas finansuoja, o jaunieji jiems uz tai dar nuperka dovanas... keistai. Jau geriau tada savom rankom numegzti/is skiautiniu susiuti anklode, ar dar kazka savom rankom padaryti. Zinau, kad teveliams geriau nusirdus, brangus padekos zodis, kad ir per pacias vestuves. Juk turbut taip retai jiems ir padekojam uz viska, pasakom, kad mylim, ir kad jie patys paciausi, nes jie musu teveliai. Mano Mb teveliai irgi maziau prisideda ( nefinansiskai, nes kol kas pinigeliu vestuvems nestinga, bet tiesiog sprendziant organizacinius reikalus). Bet tiesiog as pati daugiau laiko praleidziu svao teveliu namuose, todel taip ir gaunasi. Be to, mano su anyta skoniai ir poziuriai skiriasi, bet del to, kad MB teveliai maziau prisideda prie vestuviu planavimo ir organizavo, mes nesiruosiam ju nustumti neparodydami demesio ir padekos per vestuves.