Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos nuo jaunųjų

Sveikos, gal praleidau ka, bet per visus puslapius taip ir neradau kas ka dovanos SENELIAMS.. O gal niekas ju jau nebeturi?? verysad.gif Gal siaip kas minciu turi kokiu? Nenoriu dovanoti nuotrauku, albumu, nes musu su busimu vyru nuotrauku ir taip turi apsciai prisiremine smile.gif Na o jei idomu tai tevams mes dovanojam du pasidabruotus varpelius (pirkom kaune DOVISA parduotuveje), ant briaunos isgraviravom- Be Jusu-nebutu Musu.. Kazkaip abiem sove sita fraze ir istrigo:) Na o pirsliai kadangi jau 5ta karta pirsliauja tai mes jiems ant metalines aukso spalvos ploksteles isgraviruosim tokia kaip ale vizitine kortele ir ireminsim ja juodo aksomo fone i remeli tai pasikabins darbo kambaryje smile.gif Tekstas paprastas "profesionalios pirsliu paslaugos" ir nuoroda i internetine svetaine, aisku neegzistuojancia, bei logotipas smile.gif Liko seneliams sugalvoti dovana..
Atsakyti
Mes taip pat niekaip nesugalvojame ką dovanoti tėveliams...
Galvojom apie nuotraukų albumus, bet kažkaip... MB iš gan didelės šeimos, ir ten tas mūsų albumas namuose būtų turbūt kur nors užmestas.. Nepadarytų įspūdžio tokia dovana.
Kokie grožio salonai ir pan. taip pat netiktų, nes abiejų tėvai iš kaimo, nesuprastų tokių dalykų doh.gif
Net nežinom ką sugalvoti..
Atsakyti
QUOTE(Cikita777 @ 2012 08 16, 14:59)
Mes taip pat niekaip nesugalvojame ką dovanoti tėveliams...
Galvojom apie nuotraukų albumus, bet kažkaip... MB iš gan didelės šeimos, ir ten tas mūsų albumas namuose būtų turbūt kur nors užmestas.. Nepadarytų įspūdžio tokia dovana.
Kokie grožio salonai ir pan. taip pat netiktų, nes abiejų tėvai iš kaimo, nesuprastų tokių dalykų  doh.gif
Net nežinom ką sugalvoti..

Mes pirkom aviu vilnos antklodes.. praktiska ir reikalinga dovana (bent jau musu tevams jos buvo reikalingos siuo metu), taip pat tik didesni komplekta pirkom pirsliams ir kristu tevams ir visiems patiko, dabar tik ir prisimena ir dekoja, kad reikalingus daiktus nupirkom.. nesuprantu tu, kurie dovanoja albumus, puodelius ar dar kazkokias smulkmenas, kurios niekam nereikalingos.... Cia mano nuomone, prasau nepykti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2012 08 17, 11:03)
Mes pirkom aviu vilnos antklodes.. praktiska ir reikalinga dovana (bent jau musu tevams jos buvo reikalingos siuo metu), taip pat tik didesni komplekta pirkom pirsliams ir kristu tevams ir visiems patiko, dabar tik ir prisimena ir dekoja, kad reikalingus daiktus nupirkom.. nesuprantu tu, kurie dovanoja albumus, puodelius ar dar kazkokias smulkmenas, kurios niekam nereikalingos.... Cia mano nuomone, prasau nepykti  4u.gif

bet tokios dovanos tikrai nemazai kainavo
o dar visiems supirkti g.gif
Atsakyti
Kadangi abiems tėvams jau laikas buvo keisti sieninius laikrodžius tai nupirkom tokius didelius,gražius,paveikslo tipo.Jiems labai patiko. smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Galiu papasakot ka mes dovanosim seneliam. Dovana daugiau simboline. Tevams dovanosime gyvus augalus (kadangi abieju turi kur pasisodint, o be to, megsta), pvz. idomesnes formines pusis, kol kas dar tik ziurinejome,konkretaus augalo neissirinkome. O seneliam bus simboline dovana: nupiesiau keturis medzius, ir ant ju klijuosime seimos nariu nuotraukas - ant kamieno seneliu, saku - tevu ir ant lapijos - visu anuku. Pati tuos medzius piesiu, vyras sako, kad grazu. Jau nebedaug liko iki pabaigos ir nesim remint. Kiekvienas tures po toki dideli medi ant sienos. Dar uzrasysim padeka, kad dave pradzia musu seimoms ir kad toliau si medi auginsime mes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2012 08 17, 11:03)
Mes pirkom aviu vilnos antklodes.. praktiska ir reikalinga dovana (bent jau musu tevams jos buvo reikalingos siuo metu), taip pat tik didesni komplekta pirkom pirsliams ir kristu tevams ir visiems patiko, dabar tik ir prisimena ir dekoja, kad reikalingus daiktus nupirkom.. nesuprantu tu, kurie dovanoja albumus, puodelius ar dar kazkokias smulkmenas, kurios niekam nereikalingos.... Cia mano nuomone, prasau nepykti  4u.gif

Labai puiki dovana, bet kiek kainuoja doh.gif

Mes dar galvojam ir dėl liudininkų. Kadangi jie tik padės parašus, tai net nežinau, kažkaip ne į temą jiems dovanoti.. Tas pats kas ir bet kuriam kitam svečiui...

Ir tėvams, tarkim mano tėvai tikrai mums daug padeda, nes turi galimybes, o MB tėvai visai nepadeda.. Tai irgi, nei vienų išskirti, nei kitų.. Net nežinau kaip čia ir sugalvoti..
Atsakyti
QUOTE(Cikita777 @ 2012 08 19, 15:23)
Labai puiki dovana, bet kiek kainuoja  doh.gif

Mes dar galvojam ir dėl liudininkų. Kadangi jie tik padės parašus, tai net nežinau, kažkaip ne į temą jiems dovanoti.. Tas pats kas ir bet kuriam kitam svečiui...

Ir tėvams, tarkim mano tėvai tikrai mums daug padeda, nes turi galimybes, o MB tėvai visai nepadeda.. Tai irgi, nei vienų išskirti, nei kitų.. Net nežinau kaip čia ir sugalvoti..

O man tos tokios dovanos tevams, tai apskritai kazkaip ne taip... nebent simbolines... su kazkokiom prasmem... Pvz, kazkur skaiciau, kad tevam dovanojo po medzio sodinuka, kuri kartu su tevais pasodino. O patalyne, laikrodziai, vazos, fotoknygos ar dar kazkas, man schmoll.gif bet cia tik man smile.gif Man keistai atrodo, kai skaitau, akd tevai prisideda finansiskai prie vestuviu, arba visiskai jas finansuoja, o jaunieji jiems uz tai dar nuperka dovanas... keistai. Jau geriau tada savom rankom numegzti/is skiautiniu susiuti anklode, ar dar kazka savom rankom padaryti. Zinau, kad teveliams geriau nusirdus, brangus padekos zodis, kad ir per pacias vestuves. Juk turbut taip retai jiems ir padekojam uz viska, pasakom, kad mylim, ir kad jie patys paciausi, nes jie musu teveliai. Mano Mb teveliai irgi maziau prisideda ( nefinansiskai, nes kol kas pinigeliu vestuvems nestinga, bet tiesiog sprendziant organizacinius reikalus). Bet tiesiog as pati daugiau laiko praleidziu svao teveliu namuose, todel taip ir gaunasi. Be to, mano su anyta skoniai ir poziuriai skiriasi, bet del to, kad MB teveliai maziau prisideda prie vestuviu planavimo ir organizavo, mes nesiruosiam ju nustumti neparodydami demesio ir padekos per vestuves.
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2012 08 19, 16:15)
O man tos tokios dovanos tevams, tai apskritai kazkaip ne taip... nebent simbolines... su kazkokiom  prasmem... Pvz, kazkur skaiciau, kad tevam dovanojo po medzio sodinuka, kuri kartu su tevais pasodino. O patalyne, laikrodziai, vazos, fotoknygos ar dar kazkas, man  schmoll.gif  bet cia tik man  smile.gif 

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif Paprasčiau truputi į tai žiūrėkite mirksiukas.gif Suteikite dovanai prasmę, o ne tai, kad kažkoks atsilyginimas... Niekada mes nei vienas nesugebėsime atsilyginti Tėvams kiek jie dėl mūsų yra padarę, tačiau galime simboliškai parodyti pagarbą ir padėką.
Atsakyti
Iš tiesų tai pritariu, kad tos dovanos kaip ir simbolinės turėtų būti. Bet tas ir sunkiausia, surasti, kas būtų prasminga... g.gif
Atsakyti
Mes dovanojome gražius, lapija turtingus ir nemažus lauro lapų medelius-krūmelius, sakydami, kad nuo šiol mes patys rūpinsimės vienas kitu, o tėvams dovanojame po medį, kad irgi turėtų kuo rūpintis cool.gif

be to, visai praktiška - prireikus prieskonio į sriubą, visada galima nusiskinti biggrin.gif

Simboliška, gražu. Be to, nei labai brangu, nei įpareigoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenora: 19 rugpjūčio 2012 - 23:42
Gerai, kai yra tuos medelius kur sodinti, o jei nėra...?
Atsakyti