Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos nuo jaunųjų

QUOTE(mergyte1990 @ 2012 06 06, 13:57)
issakykit savo nuomone ka dovanotumete tevams angela su mintim kad paliekate iseidami savo angela sarga,fotoalbuma,kuriame butu musu vestuviu foto zinoma po keliatos dienu tik foto iteiktumete ir paliktumete vietos toliau klijuoti graziausias musu seimos akimirkas anuku foto,seimos banka kad nepamirstu toliau taupyti seimoje ,dar juoko formoje yra seimos bankas su uzrasu anuku ateiciai???????????Taigi ka jus rinktumetes?????????????

Nu aš asmeniškai nei vienos iš šių dovanų nedovanočiau.. Bet Jūs savo tėvus pažįstat ir žinot, ar jiems patiktų tokios dovanos smile.gif
mano mama buvo kažkada gavus dovanų tokį gigantišką stiklinį obuolį lotuliukas.gif ir kur tokį dėt? biggrin.gif
Mes tai tėvamsjei ir dovanosim tai kažką praktiško, nes maniškio tėvams tai dar dar, sueitų kokia nors statulėlė, bet jau mano mamai biggrin.gif nė pro kur.

O merginos, jei tėvai išsiskyrę ir visi turi antras puses, tai dovanojat visiems po dovaną? Aš tai jaučiuosi dėkinga tik mamai, bet tėvą palikt be dovanos.. irgi kažkaip smile.gif dėl to tikriausiai niekam nieko nedovanosim ir rami galva bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NIKKAA @ 2012 06 07, 00:36)
jus savo tevus labiau pazistat, todel tikriausiai nujauciat ko jie labiau noretu. 4u.gif  sunku pasakyt, kai nematai koks tas angelas arba koks tas bankas. gal tas angelas toks ispudingas, kad visa kita nublanksta. arba atvirksciai smile.gif siaip del paciu dovanu ideju (nematant nei to nei to), gal geriausiai visi gi bankas.
Papildyta:
siandien as isigijau si daikta smile.gif likau patenkinta. aciu muuuza uz puikia ideja 4u.gif  4u.gif

ieskom pagal galimybes nieko daugiau neisgalvojam simbolisko nes veliau dovanosim po didele foto tai cia mums svarbiausia dovena o vestuviu dienai reikia tik smulkmenos kaip simbolio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 06 07, 09:55)
Nu aš asmeniškai nei vienos iš šių dovanų nedovanočiau.. Bet Jūs savo tėvus pažįstat ir žinot, ar jiems patiktų tokios dovanos smile.gif
mano mama buvo kažkada gavus dovanų tokį gigantišką stiklinį obuolį  lotuliukas.gif ir kur tokį dėt? biggrin.gif
Mes tai tėvamsjei  ir dovanosim tai kažką praktiško, nes maniškio tėvams tai dar dar, sueitų kokia nors statulėlė, bet jau mano mamai biggrin.gif nė pro kur.

O merginos, jei tėvai išsiskyrę ir visi turi antras puses, tai dovanojat visiems po dovaną? Aš tai jaučiuosi dėkinga tik mamai, bet tėvą palikt be dovanos.. irgi kažkaip smile.gif dėl to tikriausiai niekam nieko nedovanosim ir rami galva bus biggrin.gif

o ka pasiulytum praktisko?mano tevai taip pat issiskyre tai reikia dovanos uosviams ir tokios pat mano mamai g.gif
Atsakyti
gal tėvams tiktų praktiškos dovanos smile.gif aišku, labai faina padovanoti, ką nors šmaikštaus, simboliško, kad ir po taupyklę, nes esant reikalui (šeimos finansinei krizei) tėvai galės padėti smile.gif
Atsakyti
Aš vestuvėms įsigijau mažų stiklainiukų, i juos supilsčiau medų sumaišytą su pistacijom ir migdolais, su plaušo juostelėmis pririšau po popieriaus juostelę, ant kurios buvo parašyta "Ačiū, kad esate su mumis", prilipdžiau po mažą baltą medžiaginę širdelę ir juos palikau kambariuose, kur nakvojo svečiai. Visiems labai tai patiko blush2.gif Paprasta, greita, gana pigu
Atsakyti
Visiems sveciams dovanosim sirdeles formos pakabukus ant raktu su isgraviruotais musu vardais ir vestuviu data smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2012 06 08, 18:45)
Aš vestuvėms įsigijau mažų stiklainiukų, i juos supilsčiau medų sumaišytą su pistacijom ir migdolais, su plaušo juostelėmis pririšau po popieriaus juostelę, ant kurios buvo parašyta "Ačiū, kad esate su mumis", prilipdžiau po mažą baltą medžiaginę širdelę ir juos palikau kambariuose, kur nakvojo svečiai. Visiems labai tai patiko blush2.gif Paprasta, greita, gana pigu

Visai įdomi mintis!

Papildyta:
QUOTE(monyte @ 2012 06 21, 12:48)
Visiems sveciams dovanosim sirdeles formos pakabukus ant raktu su isgraviruotais musu vardais ir vestuviu data smile.gif

O tu pati tokį pakabuką nešiotum, jei tau kasnors padovanotų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreta_n @ 2012 06 21, 14:23)

Papildyta:
O tu pati tokį pakabuką nešiotum, jei tau kasnors padovanotų?  4u.gif

Pritariu: su medum gera mintis thumbup.gif bet su pakabuku... schmoll.gif
Atsakyti
Visai įdomi mintis!

Papildyta:

as labai megstu raktu pakabukus, bet tikriausiai ne nuo visu draugu galeciau nesioti tokia dovana 4u.gif
Atsakyti

Ne tik,kad nesiociau, bet ir nesiojau ( po metu uzrasas nusitryne,o pries koki menesi suluzo ) , o mano busimas vyras vis dar nesioja ( prie motociklo rakto ) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NIKKAA @ 2012 06 21, 15:01)
as labai megstu raktu pakabukus, bet tikriausiai ne nuo visu draugu galeciau nesioti tokia dovana  4u.gif

O kadangi i vestuves belekokiu draugu niekas nekviecia ,o tik pacius paciausiu , tai ... mirksiukas.gif Siaip tai tokio dalyko gali is karto ir neprireikti , padedi i stalciu,o kai esamasis susidevi ir vietoj to,kad pirkti nauja, naudoji ta dovanota. Betkokiu atveju visiems neitiksi. Medus irgi nevisiems patinka, arba ne visoks medus visiems patinka,svarbu detale , mintis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif priskaiciau as pas jus visokiausiu geru ideju, kol kas pirsliams dovanu neturiu, o tevams jau nupirkti senai - labai grazus vestuviu foto albumai, taciau noriu i juos irasyti ir grazius, prasmingus zodzius..skaitinejau temas, nelabai ka radau, nesinori tu "pagraudenimu"... galbut kazkas kazka panasaus rasete ir galetumete pasidalinti? tikrai labai pagelbetumet, nes laiko lieka vis maziau ir vis kazkaip nesiseka kazka surasti.
Atsakyti
man kazkaip norisi dovanoti praktiskas arba pramogines dovanas... didelis klausimas ka dovanoti tevams... o musu pirsliai yra jauni zmones, pakankamai uzsieme, tad manau, gal visai grazu butu padovanoti jiems atpalaiduojamas SPA proceduras ar kazka panasaus... patarkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jegele: 22 liepos 2012 - 19:52
Mes tėvams nupirkome linines staltieses su servetėlėmis, o visiems prie stalo kortelių kaip atminimo dovanėlę dėsime po molinį varpelį su inicialais ir data (Kaune dabar gamina, laukiam, nekantraujam pamatyti) mirksiukas.gif
Atsakyti