QUOTE(mergyte1990 @ 2012 06 06, 13:57)
issakykit savo nuomone ka dovanotumete tevams angela su mintim kad paliekate iseidami savo angela sarga,fotoalbuma,kuriame butu musu vestuviu foto zinoma po keliatos dienu tik foto iteiktumete ir paliktumete vietos toliau klijuoti graziausias musu seimos akimirkas anuku foto,seimos banka kad nepamirstu toliau taupyti seimoje ,dar juoko formoje yra seimos bankas su uzrasu anuku ateiciai???????????Taigi ka jus rinktumetes?????????????
Nu aš asmeniškai nei vienos iš šių dovanų nedovanočiau.. Bet Jūs savo tėvus pažįstat ir žinot, ar jiems patiktų tokios dovanos
mano mama buvo kažkada gavus dovanų tokį gigantišką stiklinį obuolį ir kur tokį dėt?
Mes tai tėvamsjei ir dovanosim tai kažką praktiško, nes maniškio tėvams tai dar dar, sueitų kokia nors statulėlė, bet jau mano mamai nė pro kur.
O merginos, jei tėvai išsiskyrę ir visi turi antras puses, tai dovanojat visiems po dovaną? Aš tai jaučiuosi dėkinga tik mamai, bet tėvą palikt be dovanos.. irgi kažkaip dėl to tikriausiai niekam nieko nedovanosim ir rami galva bus