Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos nuo jaunųjų

QUOTE(ataka26 @ 2012 05 22, 09:05)
Jusu dovanojamas kavinukas butu dovana tokia kaip ir per  gimtadieni, bet jai jus graziai perteiksite savo minti  kaip susibegima prie kavos , kaip jus ir zadejote tai bus grazi dovana smile.gif as manau svarbiausia dovana pateikti kaip grazia ideja smile.gif
As esu mamai su mamyciu diena dovanojusi pliusine gelyte (tokios buna kur kotelis lankstosi) ir dovanojau motyvuodama, kad ta gelyte sypsosi taip kaip sypsosi mamyte savo vaikams (gelytes viduriukas buvo su sypsenele ) ir kaip ta gelyte amzinai zydi taip ir mamyte savo vaikus myli smile.gif tai mano mama ta gelyte visiems sveciams rodo kurie pas ja atvaziuoja  lotuliukas.gif  ir ypac ji ta sypsena akcentuoja...aisku tokia dovana vestuvems nelebai tinkama...bet vat esme dovanos pateikimas su gera ideja smile.gif

ačiū, nuraminai 4u.gif
dar šiandien ir su bendradarbem pasitarėm, tai jos sakė, kad faina tos kavavirės, nes meno kūrinių ne kiekvienas gali suprasti, o dar ir prie interjero turi tokie dalykai tikti... prisiminus, kad ir mano, ir brangiojo tėvai mėgsta praktiškas dovanas, labai labai tikiuosi, kad jiems patiks, o mano mintis griaužiantis kirminiukas nusiramins blush2.gif smile.gif

Egliusia, Tavo idėja labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliusia @ 2012 05 22, 12:56)
Sveikos. su MB vis galvojame, ka butu galima dovanoti jo tevams, (mano mire)  savo kriksto mamai... Is pradziu is grupinis.lt nusipirkom beveik uz puse kainos kristalus su nuotraukom, savo semos(turim dukryte, kuri dar per vestuves bus ir krikstyjama). ir norim dar kokios malonios dovanos, kad netik stovetu namuose ir dulkes rinktu, tai savo krikstamotei dovanosim spa ir masazo pramogas, nes ji jas megsta ir pati karts nuo karto pasilepina... o MB tevams visaip sukom galvas, ka dovanoti, tai vakar sumastem taip smile.gif Esam is Klaipedos, is sumastem, kad jiems labai patiktu keleta valandu pasiplaukioti jachta kursiu mariose -dazniausiai marsrutas buna iki juodkrantes ( tik ne jurine jachta, nes ten tik iki 6 zmoniu talpina dazniausiai) karta su jais plaukiojom, tai sake kad visai noretu dar pasiplaukioti smile.gif beto galetu pasikviesti keleta draugu ir butu daug smagiau smile.gif ir zinoma, po didele geliu puokste...
Planuojam sitaip, o kaip gausim- ziuresim smile.gif

Oi kaip liuks sumastete su tomis jachtomis thumbup.gif mes panasia dovana esam tureje,tik kapitonas dar zuviene isvire is sugautos zuvies(manau,kad dar ir savos dadejo),tikrai labai atitruksti nuo kasdienes rutinos ir pailsi. ax.gif
Atsakyti
Svečiams iš anksto paruošime po krepšelį saldumynų, kuriuose bus gabalėlis šakočio, keli grybukai, saldainių ir stiklainėlis medaus. Žinoma tai nėra būtina, tačiau man, kaip patyrusiai vestuvių dalyvei biggrin.gif tai visada labai patiko tokios mielos suvalgomos smulkmenos. Dar gal įmesim po kokią nors kortelę su padėka.
Dėl dovanų tėvams - greičiausiai darysim foto 3D stikle, kol kas nesugalvoju nieko geriau. Norėtųsi praktiškesnės dovanos - galbūt dovanotume po medelį su lentele - data ir padėka, tačiau maniškiai bute gyvena, neras kur padėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 06 01, 11:52)
Svečiams iš anksto paruošime po krepšelį saldumynų, kuriuose bus gabalėlis šakočio, keli grybukai, saldainių ir stiklainėlis medaus. Žinoma tai nėra būtina, tačiau man, kaip patyrusiai vestuvių dalyvei biggrin.gif tai visada labai patiko tokios mielos suvalgomos smulkmenos. Dar gal įmesim po kokią nors kortelę su padėka.
Dėl dovanų tėvams - greičiausiai darysim foto 3D stikle, kol kas nesugalvoju nieko geriau. Norėtųsi praktiškesnės dovanos - galbūt dovanotume po medelį su lentele - data ir padėka, tačiau maniškiai bute gyvena, neras kur padėt biggrin.gif

Su saldumynu krepseliais laaabai mielai sumastete wub.gif,tik butinai idekite kortele.Esam gave panasia dovana nuo jaunuju,tik su padekos zodziais korteleje,nu tikrai labai liuks. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2012 06 01, 13:00)
Su saldumynu krepseliais laaabai mielai sumastete wub.gif,tik butinai idekite kortele.Esam  gave panasia dovana nuo jaunuju,tik su padekos zodziais korteleje,nu tikrai labai liuks. thumbup.gif

Ačiū, tikrai šita mintis kuo toliau tuo labiau man pradeda patikt smile.gif vienam jubiliejuj prie kortelių su vardais buvo padėtas triufelinis saldainis, "įvilktas" įorganzą, užrištas kaspinėlis ir prisegta juostelė su užrašu "Ačiū, kad esate kartu". Galbūt galima tą saldainį pririšti prie krepšelio rankenos g.gif teks plėtot šią mintį smile.gif
Atsakyti
o kas nors pirsliams dovanoja kokiu prikolu?pas mus bus jauni ir svetimi vienas kitam zmones,tad bendros dovanos ar praktiskos nesinosi dovanoti,nes zmones atskrenda is uzsienio tik musu vestuvems,dideliu daiktu vel nepadovanosi,neparsigabens... ka daryti??? ka dovanoti bent simboliskai?
Atsakyti
Labas mergaites smile.gif noriu pasidalinti tokia puikia ideja, kuria naudojome drauges vestuvese. Yra tokios nelabai senai pasirode uzrasu knygeles, kurios atrodo kaip tikri vaisiai - obuolys ir kriause, tai va mano draugyte per savo vestuves sveciams dovanojo, palinkejimu parasius, tikrai labai super atrode, ir niekur dar nematyta, idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muuuza @ 2012 06 04, 21:26)
Labas mergaites smile.gif noriu pasidalinti tokia puikia ideja, kuria naudojome drauges vestuvese. Yra tokios nelabai senai pasirode uzrasu knygeles, kurios atrodo kaip tikri vaisiai - obuolys ir kriause, tai va mano draugyte per savo vestuves sveciams dovanojo, palinkejimu parasius, tikrai labai super atrode, ir niekur dar nematyta, idomu smile.gif

Gaila ,kad Jus nuotraukyciu nepadarete. 4u.gif
Atsakyti

o kur isigijo tokia naujiena? kur ju butu galima rasti? 4u.gif
Atsakyti
issakykit savo nuomone ka dovanotumete tevams angela su mintim kad paliekate iseidami savo angela sarga,fotoalbuma,kuriame butu musu vestuviu foto zinoma po keliatos dienu tik foto iteiktumete ir paliktumete vietos toliau klijuoti graziausias musu seimos akimirkas anuku foto,seimos banka kad nepamirstu toliau taupyti seimoje ,dar juoko formoje yra seimos bankas su uzrasu anuku ateiciai???????????Taigi ka jus rinktumetes?????????????
Atsakyti
QUOTE(mergyte1990 @ 2012 06 06, 12:57)
issakykit savo nuomone ka dovanotumete tevams angela su mintim kad paliekate iseidami savo angela sarga,fotoalbuma,kuriame butu musu vestuviu foto zinoma po keliatos dienu tik foto iteiktumete ir paliktumete vietos toliau klijuoti graziausias musu seimos akimirkas anuku foto,seimos banka kad nepamirstu toliau taupyti seimoje ,dar juoko formoje yra seimos bankas su uzrasu anuku ateiciai???????????Taigi ka jus rinktumetes?????????????

bigsmile.gif Seimos banka su uzrasu "anuku ateiciai",tures nauja uzsiemima... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte1990 @ 2012 06 06, 12:57)

jus savo tevus labiau pazistat, todel tikriausiai nujauciat ko jie labiau noretu. 4u.gif sunku pasakyt, kai nematai koks tas angelas arba koks tas bankas. gal tas angelas toks ispudingas, kad visa kita nublanksta. arba atvirksciai smile.gif siaip del paciu dovanu ideju (nematant nei to nei to), gal geriausiai visi gi bankas.
Papildyta:

siandien as isigijau si daikta smile.gif likau patenkinta. aciu muuuza uz puikia ideja 4u.gif 4u.gif
Atsakyti