QUOTE(ataka26 @ 2012 05 22, 09:05)
Jusu dovanojamas kavinukas butu dovana tokia kaip ir per gimtadieni, bet jai jus graziai perteiksite savo minti kaip susibegima prie kavos , kaip jus ir zadejote tai bus grazi dovana as manau svarbiausia dovana pateikti kaip grazia ideja
As esu mamai su mamyciu diena dovanojusi pliusine gelyte (tokios buna kur kotelis lankstosi) ir dovanojau motyvuodama, kad ta gelyte sypsosi taip kaip sypsosi mamyte savo vaikams (gelytes viduriukas buvo su sypsenele ) ir kaip ta gelyte amzinai zydi taip ir mamyte savo vaikus myli tai mano mama ta gelyte visiems sveciams rodo kurie pas ja atvaziuoja ir ypac ji ta sypsena akcentuoja...aisku tokia dovana vestuvems nelebai tinkama...bet vat esme dovanos pateikimas su gera ideja
As esu mamai su mamyciu diena dovanojusi pliusine gelyte (tokios buna kur kotelis lankstosi) ir dovanojau motyvuodama, kad ta gelyte sypsosi taip kaip sypsosi mamyte savo vaikams (gelytes viduriukas buvo su sypsenele ) ir kaip ta gelyte amzinai zydi taip ir mamyte savo vaikus myli tai mano mama ta gelyte visiems sveciams rodo kurie pas ja atvaziuoja ir ypac ji ta sypsena akcentuoja...aisku tokia dovana vestuvems nelebai tinkama...bet vat esme dovanos pateikimas su gera ideja
ačiū, nuraminai
dar šiandien ir su bendradarbem pasitarėm, tai jos sakė, kad faina tos kavavirės, nes meno kūrinių ne kiekvienas gali suprasti, o dar ir prie interjero turi tokie dalykai tikti... prisiminus, kad ir mano, ir brangiojo tėvai mėgsta praktiškas dovanas, labai labai tikiuosi, kad jiems patiks, o mano mintis griaužiantis kirminiukas nusiramins
Egliusia, Tavo idėja labai labai