Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos nuo jaunųjų

Dovanas yra jaunuju padeka tevialiams, jai nenorit nedovanokit tai yra tik jusu pasirinkimas.
Atsakyti
Sveikos nuotakos smile.gif jungiuos ir as i diskusija smile.gif
as ir suku galva del dovaneliu teveliams.sveciams dovanu bus mazi varpeliai, ant kuriu sventes metu bus vardo kortele, o veliau jie gales deti nuotrauka, cia is tos serijos kaip nuotrauku laikiklis smile.gif nezinau ar aiskiai surasiau.. o manau kita diena liks ir lauktuviu, tad manau bus pakankamai..
o teveliams manau dovanele butina, nesvarbu jos dydis, bet manau pati esme, kad tu sukuri savo seima, padekoji tevams, kad tave uzaugino, isleido i zmones ir pan. aisku cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi jungiuosi prie tų, kurios nežino, iš kur kilusi tradicija kažką dovanoti tėvams... nepykit, bet, mano nuomonė, tai jei turi nemažai pinigėlių ir gali skirti pinigų nupirkti tėvams kokį viešbutį su spa ir masažais, ar kokią brangią, vertą dėmesio dovaną-atsiminimą likusiam gyvenimui - tai VALIO. Sveikintina idėja, bet jei tų pinigų daug negali leisti, pirkti nesąmones-suvenyrus... tai jau yra nepagarba tėvams, o ne dėmesio ir atsidėkojimo už išauginimą rodymas... Kam jiems tas pigus puodelis su mūsų dviejų foto, ar nuotrauka įrėminta, ar dar koks velnias - statulėlė, medelis ar dar kas... visa tai tik rinks dulkes ir užims vietą... ir nebūtinai patiks tėvams, bet jie bus priversti laikyti matomoj vietoj, nes vaikai padovanojo... tarsi pareiga vaikams...

visokios idėjos su rankšluosčiais, chalatais, tapkėm irgi tiesiog klaikios... Jei neturi padorios sumos pinigų rimtai ir vertai dėmesio dovanai, tai verčiau nuoširdžiai padėkoti tėvams už tai, kad išaugino, skiriant jiems daug dėmesio, šilumos, pagarbos ir ne tik per vestuves, bet ir po vestuvių...

O dabar pirmyn, laukiu komentarų - kad einu ala prieš tradicijas ir tėvams reikia dovanoti bet ką, kad tik dovanoti...
Atsakyti
QUOTE(silvyte @ 2012 03 26, 19:09)
Sveikos nuotakos smile.gif jungiuos ir as i diskusija smile.gif
as ir suku galva del dovaneliu teveliams.sveciams dovanu bus mazi varpeliai, ant kuriu sventes metu bus vardo kortele, o veliau jie gales deti nuotrauka, cia is tos serijos kaip nuotrauku laikiklis smile.gif nezinau ar aiskiai surasiau.. o manau kita diena liks ir lauktuviu, tad manau bus pakankamai..
o teveliams manau dovanele butina, nesvarbu jos dydis, bet manau pati esme, kad tu sukuri savo seima, padekoji tevams, kad tave uzaugino, isleido i zmones ir pan. aisku cia tik mano nuomone  4u.gif

Su tais varpeliais, tai super thumbup.gif pati esu buvusi draugų vestuvėse ir būtent jų dovanėlės buvo varpeliai su vardo kortelėmis smile.gif man labai patiko smile.gif ir dabar vis pasižiūrim su MB į juos, prisimenam kokia nuostabi šventė buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberele @ 2012 04 09, 19:33)
Aš irgi jungiuosi prie tų, kurios nežino, iš kur kilusi tradicija kažką dovanoti tėvams... nepykit, bet, mano nuomonė, tai jei turi nemažai pinigėlių ir gali skirti pinigų nupirkti tėvams kokį viešbutį su spa ir masažais, ar kokią brangią, vertą dėmesio dovaną-atsiminimą likusiam gyvenimui - tai VALIO. Sveikintina idėja, bet jei tų pinigų daug negali leisti, pirkti nesąmones-suvenyrus... tai jau yra nepagarba tėvams, o ne dėmesio ir atsidėkojimo už išauginimą rodymas... Kam jiems tas pigus puodelis su mūsų dviejų foto, ar nuotrauka įrėminta, ar dar koks velnias - statulėlė, medelis ar dar kas... visa tai tik rinks dulkes ir užims vietą... ir nebūtinai patiks tėvams, bet jie bus priversti laikyti matomoj vietoj, nes vaikai padovanojo... tarsi pareiga vaikams...

visokios idėjos su rankšluosčiais, chalatais, tapkėm irgi tiesiog klaikios... Jei neturi padorios sumos pinigų rimtai ir vertai dėmesio dovanai, tai verčiau nuoširdžiai padėkoti tėvams už tai, kad išaugino, skiriant jiems daug dėmesio, šilumos, pagarbos ir ne tik per vestuves, bet ir po vestuvių...

O dabar pirmyn, laukiu komentarų - kad einu ala prieš tradicijas ir tėvams reikia dovanoti bet ką, kad tik dovanoti...

Toks jausmas , kad pasisakete todel , kad visi pultu jums i atlapus ir komentuoti kokia jus negera:) keistokai...
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 04 10, 07:43)
Toks jausmas , kad pasisakete todel , kad visi pultu jums i atlapus  ir komentuoti kokia jus negera:) keistokai...

Pritariu,ir man toks ispudis susidare... ax.gif
Atsakyti
O as vakar narsiau internete ir man sove tokia mintis padavonoti abieju mamytems (teveliu nera jau pas mus) ant kaklo grandineles (balto ar geltono aukso)su sirdeles pakabuku ir deimantuku bet tai vel priklauso kiek pinigu galit isleisti tam tai as galvoju ir liksime mes su tokia ideja tik nesugalvoju ka liudininksms dovanoti :/ gal paveiksla ar skaitmeninius remelius bet pries dovanojant ideti foto is vestuviu kur kartu su jais nes ten permeti ir tiek greitai. Ka galvojat?
Atsakyti
QUOTE(rimulee @ 2012 04 10, 08:54)
O as vakar narsiau internete ir man sove tokia mintis padavonoti abieju mamytems (teveliu nera jau pas mus) ant kaklo grandineles (balto ar geltono aukso)su sirdeles pakabuku ir deimantuku bet tai vel priklauso kiek pinigu galit isleisti tam tai as galvoju ir liksime mes su tokia ideja tik nesugalvoju ka liudininksms dovanoti :/ gal paveiksla ar skaitmeninius remelius bet pries dovanojant ideti foto is vestuviu kur kartu su jais nes ten permeti ir tiek greitai. Ka galvojat?

Rimulle, tavo ideja man nereali.. wub.gif butinai siulysiu ir as sb kad mamytems grandineles dovanotume.. suprantu,kad nepigus malonumas, bet nebutina pirsto storio grandineles dovanoti wub.gif sita ideja labai patiko, bet tada lieka nuskriausti musu teveliai.. reiktu galva pasukti ka jiems padovanoti.. g.gif nes mb tevai issikyre, o mano ne, bet galima sakyti kartu negyvena.. 4u.gif
Del liudininku as ir nzn ka dovanoti, nes zmones ( as ju asmeniskai labai nepazystu) tai matos,kad viska turi... o pirmajai porai, tai irgi nesumasicau doh.gif Turbut del to cia ir esu, kad pasisemt ideju smile.gif
Tavo idejos labai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as jungiuosi prie temos. Mes taip pat galvojam, kad teveliams butina padekoti, uz tai kad mes esam. todel mes dovanosim savo fotoknyga. mes fotoknyga sumaketavom taip, kad viename puslapyje mano vyro kudikio foto, kitame mano. ir vis augam augam, kol susitinkam. ir taip iki tol kol prieinam vestuviu data. paskutiniame puslapyje, pridesim "klipsiukus" vestuviniai nuotraukai ideti, ir po ja yra parasyti zodziai, kokie mes esam dekingi, uz ka, ir kaip juos mylim.
dabar pagrisiu, kodel pasirinkom, toki varianta smile.gif o todel, kad pirkti kazkokius suvenyrus, mums buvo nelabai kokia ideja. nei mes nei musu tevai labai jais nesidziaugia. antra, dovanoti, kazkokius daiktus.... na siais laikais tikriausiai viska galima pasitaupius nusipirkt.
todel mes pasirinkom akimirkas, kurios yra iamzintos, kiekvienam: tiek mums tiek tevams svarbios. tai manau, kazkas labai artimo, mielo, ir daugiau emociskos vertes. ax.gif
Man patiko ideja, del grandineliu mamytems, super ideja. o tevams, galima pinigines vienodas nupirkt (nors gal ne kokia ideja, cia tik taip pamasciau) smile.gif na kazka vyrisko.
klausimas jums mergaites, o ar liudininkams kazka dovanosit? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIKKAA: 17 gegužės 2012 - 10:11
Knygu kaina turbut apie koki 150lt padarymas?
Liudininkam manau reiktu kazka dovanoti, jug manau zmones ruosis jusu sventiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 05 17, 10:12)
Knygu kaina turbut apie koki 150lt padarymas?
Liudininkam manau reiktu kazka dovanoti, jug manau zmones ruosis jusu sventiai smile.gif

ivairios kainos, priklauso kiek puslapiu darot. 4u.gif va su liudininkais mes ir nezinom, ka jiems dovanot. cia sunkiausia misija. nes atsidekot tikrai norisi, uz visus vargus. tik klausimas ka.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberele @ 2012 04 09, 21:33)

na as linkusi pritarti siai nuomonei, nematau prasmes is paskutiniu pinigu pirkti tevams kazkokius menkniekius.. ir isvis man tas dovanu dovanojimas kitiems per savo vestuves kazkoks keistas, ir tevams, ir liudininkams, ir sveciams, tai kiek cia pinigu tam skirti reikia?suprantu kai zmones neskaiciuoja tu pinigu. bet mes deja ne tokie, ir isleisti kelis simtus ant kazkokiu suduku sveciams tai nezinau nezinau.. g.gif
as skaitau kad musu kaip jaunuju dovana sveciams yra tiesiog svente surengta jiems, demesys, parodytas jiems, pasirupinimas kad gerai praleistu laika, kad skaniai pavalgytu ir pasimegautu svente, as tai jau skaitau nemaza dovana sveciams, juk tai tikrai nemazai kainuoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 17 gegužės 2012 - 14:22