Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos nuo jaunųjų

QUOTE(aistes_c @ 2011 10 04, 13:13)
Mes teveliams dovanojome fotoknyga (patys sukureme), su nuotraukomis nuo...tevu santuokos (nuo ko viskas prasidejo), tuomet musu vaikyste, jaunyste, susipazinimas ir tuomet jau keliones, laisvalaikis ir visa kita kartu smile.gif Galiausiai pabaigoje priesvestuvine fotosesija smile.gif Viename psl dejome vyro, kitame zmonos foto, tai visa knyga, chronologijos tvarka.

Zinokite net nesitikejome, kad teveliams taip patiks ir kad visi sveciai vartys, dziaugsis, o jei dar save kurioj foto rado, tai isvis wink.gif

Zinok, laaaabai laaaabai sauni dovana, bet kuria proga tokia teveliams wink.gif

aš irgi kažką panašaus mintiju, tai norėjau paklausti: ar Jūs dėjote į tą fotoknygą tik nuotraukas? mano idėja buvo ir tokia kaip mini šeimos istoriją parašyti: svarbiausias datas, įvykius, dokumentus, laiškus nufotkinti ir visa tai iliustruoti senesnėmis ir naujesnėmis nuotraukomis... bet supratau kad paskęsiu šitoj begalybės jūroj ir išsigandau doh.gif tad labai laukiu Jūsų konsultacijų ir patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dowyle @ 2011 12 13, 20:46)
aš irgi kažką panašaus mintiju, tai norėjau paklausti: ar Jūs dėjote į tą fotoknygą tik nuotraukas? mano idėja buvo ir tokia kaip mini šeimos istoriją parašyti: svarbiausias datas, įvykius, dokumentus, laiškus nufotkinti ir visa tai iliustruoti senesnėmis ir naujesnėmis nuotraukomis... bet supratau kad paskęsiu šitoj begalybės jūroj ir išsigandau  doh.gif  tad labai laukiu Jūsų konsultacijų ir patarimų  4u.gif

as tavo vietoj daryciau tik savo augimo istorija, ir MB.
o pradeti tai paprastai, visu pirma susirask visa medziaga, nuotraukas svarbiausiu ivykiu. tada nusipirk albuma kur galetum klijuoti nuotraukas,(yra skrebinimo dalykeliu tinkanciu siam darbui visose Tiimari parduotuvese) tada susideliok viska, susieskizuok, ir po viena lapuka i diena... po kiek laiko bus gatava thumbup.gif as MB dariau vieneriu metu proga toki albuma, labai smagu buvo, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele07 @ 2011 09 09, 19:43)
O pirsliams tai dovanojome, tokia is moline taupykle su uzrasu pirslio bankas, ir skrynyte i kuria pridejome ranku darbo saldainiu. O dovanas motyvavome taip:

"Norėtume padėkoti piršliams už tai, kad dabar esame šeima, bet nenorime būti savanaudžiais, mūsų draugų tarpe yra daug nesusituokusių. Tad norėtume išnuomoti padėvėtus, bet dar kuo puikiausiai tinkamus naudojimui piršlį ir svočią.
Tad mielas piršleli, norime Jums įteikti visų netekėjusių merginų viltis, sudėjusių paskutines santaupas į šį banką.
Ir miela svočiute, Jums įteikiame visų nevedusių vaikinų saldžiausias svajones sudėtas į šią skrynutę."

Labai idomi mintis, tikriausiai pasiskolinsiu ja smile.gif tik mes turime nupirke ranksluostuka ant kurio issiuvineta Pirsliams, tai kazka dar pridesim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karklytee: 14 gruodžio 2011 - 17:08
mes tai tikriausiai dovanosim kazkokia didesne dovana gal kelione i pajuri ar kazka tokio nes , pirsliene bus mano sesuo kuri begalo daug mums padeda ir pati isleis nemazai pinigeliu del musu , o tevams dar nesugalvojome bet irgi norime kazka prasmingo padovanot o ne statulele kokia ar kazka pan.. doh.gif
Atsakyti
As nugvelbsiu ideja su medeliais teveliams, aisku tai tik dalina dovana butu. Kazkaip man patiko, jiems tu materialiu dovanu kaip ir nebereikia, o cia toks simbolinis grazus dalykelis, anukams gales pasakas sekt biggrin.gif

O pirsliams, tai neisduosiu, ko gero pirsliene - mano sesute - gali perskaityti thumbup.gif
Atsakyti
Liudininkams jau kaip ir aisku - Savaitgalis gero gero pilsio druskininku sanatorijoje biggrin.gif su tevais siek tiek sunkiau,dar minciu neturim sad.gif
Atsakyti
Tevai tave isleido i pasauli, nemazai metu augino ir rupinosi, padejo, tokia yra atsidekojimo reiksme per vestuves... Tu padekoji SB teveliams, kad uzaugino Tau toki nuostabu vyra, o TB tavo teveliams uz nuostabia zmona.. Tai tiesiog simboliska... tevams tai suteikia daug silumos. 4u.gif

Pirsliams dovanos uz tai kad daug darbo idejo ir prisidejo, kad diena butu linksma ir idomi... rolleyes.gif

O sveciams dalinami niekeliai dazniausiai stalciuose guli, geriau po vestuviu nusiusti pora nuotrauku thumbup.gif
Atsakyti
skaitydama sia tema netiketai i galva atejo mintis del dovanu pirsliams - visai seimai fotosesija ,tikiuosi bus patenkinti. O teveliams dar nenusprendem.
Atsakyti
Mes piršliams dovanojome dovanų kuponą į vandens pramogas Druskininkų mieste smile.gif
Atsakyti
arteja ir musu vestuves, tai galvojam ir gi ka originalaus padovanoti teveliams.. su foto knyga labai banalu nors gal ir prasminga bet daugumoje vestuviu tai dovanoja.. per draugu vestuves jaunieji tevams dovanojo tokios augaliukus tik nepamenu kaip jie vadinasi bandysiu nupasakoti kaip jie atrodo.. jie apvalus prikimsti pjuvenu, turi akytes nosi lupytes, laistant juos palaipsniui ant galvos auga zolyte.. na uzstrigo kaip jie vadinasi bet jus visos tai zinote. tai va tie mazi "zmogeliukai" buvo ideti i apvalu stiklini inda(akvariumo tipo) ir ant sio indo isgraviruota data bei zodziai.. mazdaug dovanojame mes jums kad turetumete kuo rupintis nes vaikai jau iseina kazkas pan. na originaliai buvo sugalvota. 4u.gif
Atsakyti
Nežinau ar į temą, bet va čia galima rasti įvairių ženkliukų vestuvėms - piršlienei, piršliui, geriausiam daininkui, geriausiam valgytoju ir pan.

Kalbant apie rimtesnes dovanas, mes kai buvom piršliai gavom nerealų kvepiančių muilų, druskų, losjonų rinkinuką, ir tikrai buvom labai patenkinti. Praktiška dovana, jei žinai, kad tas, kam dovanoji tokį rinkinį, turi vonią ir mėgsta joje turkštis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dowyle @ 2011 11 28, 21:47)
na, taip pirmiausiai, ko gero, priklauso nuo pačių jaunųjų, ar jiems norisi kažką tėvams dovanoti ar ne smile.gif
kiek aš buvau savo draugių vestuvėse, tai visi jaunieji kažką savo tėvams dovanojo. aš net neįsivaizduoju kad galėtų būti kitaip, na nebent vestuvės super mažos, pvz. tik vakarienė restorane su šeimos nariais. bet jei vestuvės daugmaž panašesnės į balių, tai man atrodo  gražu ir tėvams po kokį suvenyrą įteikt. bet niekam savo nuomonės neperšu  4u.gif

o mano patirtis - priesinga blink.gif kiek buvau vestuvese ir kiek nebuvau, bet zinojau apie jas - dovanu nuo jaunuju niekam nebuvo blink.gif buvo tik jauniesiems dovanos biggrin.gif ir vestuves buvo skirtingos - ir 15, ir virs 40 zmoniu....nu niekur to nebuvo ir taip ir gyvenciau nezinodama, jei sita temele neuzmatyciau biggrin.gif teisingai kai kurios mergytes pasake - ne dovanomis padeka isreiskiama bigsmile.gif bet tevams, nusprendem visgi kazka padovanoti ax.gif angeliukai uz simtus litus, obuoliukai...skonio reikalas 4u.gif bet, manau, tikrai nedaug zmoniu, kurie vertina tokias dovanas...tiesiog dovanotam arkliui i dantis neziurima blush2.gif neee, reikia kazko tai praktiskesnio g.gif
Atsakyti