Sveikos
aš irgi suku galvą, ką savo ir MB tėvams padovanoti per vestuves. Variantai tokie:
1. Staltiesė su išsiuvinėtais mūsų inicialais ir data (kad visada būtų progų susėsti prie bendro stalo)
2. Po fotoalbumą "Neregėta Lietuva" (susiečiau, kad tėvai, kaip ir gimtinė, yra vieninteliai, patys brangiausi ir gražiausi). tačiau norisi kažko asmeniškesnio.
3. Galvojau užsakyti po ikoną, kuri būtų nupiešta meldžiant už mūsų tėvus. Bet toks dalykas nepigus ir bijau, kad jei mano tėvai kažkiek dar supras tai MB mamytė tikrai nesupras už ką čia tiek pinigų išleidom... ji arčiau žemės stovi ir nemėgsta svaičiojimų

Šiaip mano pamąstymai: buvau užsiskaičiusi, kad senovėje virš vestuvių stalo buvo pakabinamas šiaudų sodas, kaip turtingo ir idealaus, darnaus pasaulio simbolis. tik... jį svečiai dovanodavo jauniesiems, o ne jaunieji kam nors iš svečių... šitaip supainioti tradicijas būtų negerai... oi negerai...
dėl nuotraukų - mano nuomone, nuotraukomis tėvus ir taip aprūpinsiu, tai tikrai nėra dovana vestuvių proga...
dėl spa - aš galvoju spa procedūras padovanoti piršliams su mintimi, kad va pavargę po baliaus, eikite atsipalaiduoti

dar jiems ir po rankšluostėlį su savo inicialiais ir data ar pan. įteiksime.
taigi, norisi kokios nors gražios, pramsingos dovanos tėvams. o kokios - niekaip negimsta mintis. pasidalinkit, savo apmąstymais