QUOTE(Ebo @ 2011 08 15, 19:37)
Jau maniau aš vienintelė čia tokia nesusipratusi Suprantu įdėti torto ar saldainių lauknešėlį iš to, kas liks nuo stalo, bet dovanėlių? Na, galbūt tėvams būtų galima kažkaip atsidėkoti, tačiau tokiais jausmingais momentais, manau, užtenka apkabinimo ar pan. Bet angelėlio skulptūra ar stiklinis obuolys..
Mes nesame turtuoliai, skaičiuojame kiekvieną centą, žiūrime be ko galėsime išsiversti ir pan, gal todėl tokie dalykai man atrodo beprasmis pinigų švaistymas? Na bent jau mūsų šeima šio to iš krizės išmoko
P.S. Dabar toptelėjo mintis, kad jei netyčia iki vestuvių pasibelstų močiutei anūkėlis, tai padovanotume tėvams džiugią žinią
Mes nesame turtuoliai, skaičiuojame kiekvieną centą, žiūrime be ko galėsime išsiversti ir pan, gal todėl tokie dalykai man atrodo beprasmis pinigų švaistymas? Na bent jau mūsų šeima šio to iš krizės išmoko
P.S. Dabar toptelėjo mintis, kad jei netyčia iki vestuvių pasibelstų močiutei anūkėlis, tai padovanotume tėvams džiugią žinią
as ir pagalvojau,kad cia dovanom svaistytis gali tik tie kur vestuvems daug skiria, ir siaip pinigu neskaiciuoja, o pas mus seimoje tikrai yra skaiciuojama, ir dar cia simtus skulpturelem svaistyti o dar kai sveciai tokie simta metu nematyti, dauguma kvieciami is pareigos deja..jie mums irgi kainuos nemazai, ir dar jiemsm dovanot
nebent labai artimiems sveciams to noreciau o kai tokiu mazuma man net rankos nekyla