Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos nuo jaunųjų

QUOTE(bertita @ 2011 07 14, 13:36)
Sveika,mes ir galvojam ant drobes,kad is musu foto nupiestu,m\arba tiesiog ant popieriaus jei nerasim kas padarys ant drobes,tai jei ka suzinosi tai pasidalink mintymis  smile.gif

mačiau kad copy1 daro, bet nežinau nei kokia kokybė, nei kiek kainuoja smile.gif
Atsakyti
Na merginos ar issisemete ax.gif kur jusu patarimai ir pasipasakojimai ka gi dovanot blush2.gif as buvau radusi abai graia ideja yra toks sieninis laikrodis ir aplink ji yra foto remeliai kiek pamenu 12 vnt grau turetu buti,bet pas mane yra tokia problema kad MB tevai jo vaikystes nuotrauku prakitisai visai neturi tai jau atrkrenta sis variantas,ir ve esu paieskose unsure.gif net nebeisivaisduoju ka dabar sugalvt doh.gif
Atsakyti
Sakykit, o svečiams išeinant dovanojate kažkokį krepšelį su lauktuvėmis ar nebe? rolleyes.gif
Atsakyti
musu mamytes rupinosi sveciu lauktuvemis, beveik visi gavo kazka i namus,nes maisto begales liko biggrin.gif
o del dovaneliu per vestuves ,dovanojom tik teveliam ir liudininkam.
Atsakyti
teveliam dovanojome poilsi viename LT kurorte smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zabankstis @ 2010 08 10, 09:02)
Na, mes tai kažkokių ypatingų dovanų tėvams ir liudininkams nedovanojom. Visi svečiai gavo po dovanėlę - monetą su mūsų inicialais ir kitokia mūsų šventės simbolika, monetą visi galėjo nusikalti patys, o jei jėgų trūksta, tai tada jau stipresni draugai padėjo smile.gif tėvai gavo po tokią pačią monetą, tik sidabrinę, o visiems kitiems buvo žalvarinės..

Man ši Jūsų idėja labai patiko smile.gif o Kur tokias gaminote?
Atsakyti
Na, o mūsų vestuvėse bus tik patys artimiausi giminaičiai ir liudininkai, tai visiems padovanosim po šampano taurę, ant kurios bus išgraviruotas svečio vardas ir mūsų vardai bei data. Jau taures pasiruošėm - labai gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
na o mes teveliam dovanojome remelius kaip knyga: vienoj pusej ireminti padekos zodziai tokie sukurti is musu gyvenimo, o kitoj pusej nuotrauka musu - kad isejus is namu nepamirstu kaip atrodome biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai nupirkom tevams apsilankymus 4 valandoms Wichy vandens ir pramogu parke, ten juk ne vien atrakcionai, yra ir pirteliu, baseinu. Siaip ir patys su MB turim bilietus tai, gal reikes kada pasikalbint ir nulekt ten su tevais ir uosviais. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 09 rugpjūčio 2011 - 10:26
mes tevams dovanosime is medzio nudroztus angelius. papuosatus gintariukais
Atsakyti
kol neuzsukau i SM foruma tol nieko nebuvau girdejus kad jaunieji dar kitiems dovanas dovanoja?

na tevams dar suprantu, bet visiems kitiems..na nezinau nezinau. tu islaidu ir taip daug kur dar dovanom rasti? o jei dar sveciai toli grazu ne artimi ar irgi butina kazka jiems dovanoti?

pastebejau kad daug kas megsta apsilankymus spa, vichy ir pan, teveliams dovanoti, o MB teveliai issikyre ir kartu kai suiena tai kaip suo su kate, tai jiems jau atskiras dovanas pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 15 rugpjūčio 2011 - 11:18
QUOTE(MissR @ 2011 08 15, 12:15)
kol neuzsukau i SM foruma tol nieko nebuvau girdejus kad jaunieji dar kitiems dovanas dovanoja?

na tevams dar suprantu, bet visiems kitiems..na nezinau nezinau. tu islaidu ir taip daug kur dar dovanom rasti? o jei dar sveciai toli grazu ne artimi ar irgi butina kazka jiems dovanoti?

pastebejau kad daug kas megsta apsilankymus spa, vichy ir pan, teveliams dovanoti, o MB teveliai issikyre ir kartu kai suiena tai kaip suo su kate, tai jiems jau atskiras dovanas pirkti?

Jau maniau aš vienintelė čia tokia nesusipratusi doh.gif Suprantu įdėti torto ar saldainių lauknešėlį iš to, kas liks nuo stalo, bet dovanėlių? Na, galbūt tėvams būtų galima kažkaip atsidėkoti, tačiau tokiais jausmingais momentais, manau, užtenka apkabinimo ar pan. Bet angelėlio skulptūra ar stiklinis obuolys.. unsure.gif
Mes nesame turtuoliai, skaičiuojame kiekvieną centą, žiūrime be ko galėsime išsiversti ir pan, gal todėl tokie dalykai man atrodo beprasmis pinigų švaistymas? Na bent jau mūsų šeima šio to iš krizės išmoko biggrin.gif

P.S. Dabar toptelėjo mintis, kad jei netyčia iki vestuvių pasibelstų močiutei anūkėlis, tai padovanotume tėvams džiugią žiniąsmile.gif
Atsakyti