Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos nuo jaunųjų

QUOTE(SSii @ 2011 05 11, 12:00)
Kur tiem tėvam tuos angelus dėt, man kas nors paaiškinkit? smile.gif

Poilsis, masažai, - spaudžiu "like" smile.gif

Pritariu bent jau mano mama nemegsta tu visokiu angeliuku ir t.t. visada sakydavo kad jie tik dukem rinkti skirti lotuliukas.gif ir as tokios pacios nuomones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika.21 @ 2011 05 12, 11:13)
Pritariu  bent jau mano mama nemegsta tu visokiu angeliuku ir t.t. visada sakydavo kad jie tik dukem rinkti skirti lotuliukas.gif ir as tokios pacios nuomones ax.gif

bet kiekviena dovana ar tai angeliukas ar statulele, ar dar kas nors renka dulkes blush2.gif nors man irgi nepatinka tokie suvenyriukai, bet ka galima tokio padovanot kad nedulketu ant lentyneles...nebent kokia spa procedura dovanot..bet tada buciau uosvio priesas nr.1 lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kodėl jus taip priešiškai nusiteikusios prieš angeliukus? Juk yra tėvelių, kuriem patinka suvenyrai ir dulkes nuo jų galima nuvalyti biggrin.gif
Taip pat ir su jaunųjų foto - na ir kas kad tėveliai dažnai mus mato - maniškiai visą sieną yra nukabinę mūsų šeimos foto - man gražu ir miela wub.gif
Papildyta:
Mes dar patys neišsirinkę, ką dovanosime tėveliams, bet parašysiu savo susirinktą dovanų sąrašiuką - gal kam kils idėjų, nors manau nemažai kas kartosis 4u.gif

* Švyturiai - su potekste, kad jūs mums visada buvote ir esate kelrodžiai
* Rankluosčiai su išsiuvinėtais žodžiais "brangiai mamai" ar pan.
* Didelės, gražios žvakidės
* Paveikslai
* Saldainių medis - su rafaelo labai gražiai atrodo
* Medinės statinaitės su medučiu
* Rėmeliai su keliomis foto - tarkim aš vaikystėje, mb vaikystėje, bendra foto iš draugystės laikų ir palikta vieta vestuvinei foto
* Sieniniai laikrodžiai su potekste, kad neprailgtų laikas mūsų laukiant...
* Didelė vazoninė gėlė ar medis - tarsi paliekam kažką kuo reiktų rūpintis
* Staltiesės ir kavos serviziukas, kad visada mūsų lauktų atvykstančių
* Kristalai su mūsų foto ir vestuvių data
* Lauko varpeliai, kurie pučiant vėjui tilindžiuoja ir gražiai skamba
* Sieninis kalendorius su mūsų foto
* Keramikiniai nameliai (kur viduje įsideda žvakutė)
* Maikutės su užrašais, pvz : "Geriausias uošvis pasaulyje"
* Bilietai į teatrą, koncertą
* Poilsis Druskininkuose ar Birštone ar kokiame viebutyje
* Kuponai masažui, spa procedūroms

Viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika.21 @ 2011 05 13, 14:55)
kiek zmoniu tiek ir nuomoniu.As pvz pati irgi nenoreciau gauti suvenyru.Jau geriau kokias prceduras dovanot tik reikia sugalvoti kokias dar. g.gif

Na bet pagalvojus, juk vestuves yra jaunuju svente ir teikiame dovanas teveliams tarsi padekodami..tuomet ir dovana turetu butu susijusi su vestuvemis, va tie angelai su potekste manau puiki ideja, o proceduros.. g.gif jos labiau tiktu pirsliams po sunkaus darbo biggrin.gif na bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marbella***: 15 gegužės 2011 - 18:08
QUOTE(ingutera @ 2011 05 09, 13:43)
As buvau nusprendusi pirkti po stiklini angela, dovanoti mamoms, tad siandien ejau i "angelu zvalgytuves". Kainos tikrai "kandziojasi" - tai kas dailu ir miela kainuoja nuo 130 Lt.  verysad.gif

O kur konkrečiai buvote, nes kol kas žadu aplankyti "stiklo galeriją" senamiestyje - ten tikiuosi rasti dailius, o dar graviruoja nemokamai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 05 16, 22:18)
O kur konkrečiai buvote, nes kol kas žadu aplankyti "stiklo galeriją" senamiestyje - ten tikiuosi rasti dailius, o dar graviruoja nemokamai thumbup.gif

Tai as irgi buvau stiklo galerijoje ar pan. nezinau tiksliai kaip vadinasi senamiesty Kaune, einant lyg rotuses...
Atsakyti
na va,pagaliau nupirkom uosviui dovana,odini pinigine ir ten zadam ydeti savo ir maziukes foto("na tas mazytes pasines, i ta permatoma skyriuka....) smile.gif turbut ir mamytei savo tokia pat dovana padarysiu,jei negausiu znyplyciu cukrui.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nakvisa: 26 gegužės 2011 - 22:43
QUOTE(Vika.21 @ 2011 05 12, 11:13)
Pritariu  bent jau mano mama nemegsta tu visokiu angeliuku ir t.t. visada sakydavo kad jie tik dukem rinkti skirti lotuliukas.gif ir as tokios pacios nuomones ax.gif

mano tevai ir uosviai taip pat ne megejai visokiu suvenyru. as apskritai per vestuves nenoreciau tu visokiu dovanu dalijimo, tostu sakymo. tai turiu tokia ideja. kad kelios dienos pries vestuves o gal net isvakerese, jei bus laiko nueiti jauniesiems ir tevams i kavine graziai pavakarieniauti, atiduoti dovanas, atsakyti visus tostus padekas. o per vestuves to jau nebebutu. nemanau kad cia viskas is anksto. tiesiog vestuves bus su mini tradiciju, kur daugiau jaunimo.
Papildyta:
cia siaip toks pamastymas uzejo....jei vestuviu biudzetas ribotas, ir sukate galva ka cia nupirkus kad neisleidziant daug, ir gaunasi pirkimas kad tik nupirkti, tai gal geriau tikrai nepirkti. uztektu grazios padekos, nuosirdziu zodziu. arba kazka labai simbolisko. pvz irasyti i cd koki grazu filma romantiska, apie seima, vaiku ir tevu santykius. arba koks paskutinis uosviu/jaunikio ar kokie ten dar buvo nepamenu. ir parasyti, dziaugiuosi kad musu seima santykiai nera tokie. aisku tik kazka graziau uzrasyti. elementariai su powerpoint galima kokiu skaidriu padaryti, o kur dar visos kitos tobulesnes programos.
Atsakyti
As irgi suku galva ka cia tevams padovanot, ir tokia mintis dabar kirba gal padovanot po ta "magic" puodeli, kuris juodas, bet kai ipili karsto vandens nuotrauka atsiveria, na dar prie nuotraukos koki trumpa padekos sakinuka uzrasyt galima. Ir nebrangu, ir tikrai dulkiu nerinks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(A'kute @ 2011 06 14, 12:11)
Kur cia tokius ''magic'' puodelius pardavineja? ax.gif

Copy1 ju yra, bent jau as is ten buvau kaledoms dovanojusi tokius puodelius teveliams mirksiukas.gif
Bet per vestuves jie man nelabai sakyciau... unsure.gif bet aisku cia kiekvieno asmeninis reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 06 15, 10:31)
Copy1 ju yra, bent jau as is ten buvau kaledoms dovanojusi tokius puodelius teveliams  mirksiukas.gif
Bet per vestuves jie man nelabai sakyciau...  unsure.gif  bet aisku cia kiekvieno asmeninis reikalas  biggrin.gif

Aha, copy 1, na man irgi per vestuves jie nelabai, bet siai dienai kol kas nieko geriau nesugalvoju, o tevai ne tokie, kuriems angeliukai ar panasus dalykai patiktu. Dar maciau graziai nuotrauka ant drobes atrodo, bet irgi klausimas ar jie ta nuotrauka ant sienos kabinsis, del to ir ieskau praktiskesniu variantu ax.gif
Atsakyti
As tai galvoju tevams padovanoti marskinelius su uzrasais Geriausiai mamytei pasaulyje ir Geriausiam teveliui pasaulyje 4u.gif, cia butu ir mano ir jo tevam. Dar butu neblogai kad butu ant marskineliu nuotraukos, bet dar galvojame del to.
Atsakyti