Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos nuo jaunųjų

Aš irgi negalvojau dar apie jokias dovanas artimiesiems. Manau, kad vestuvės yra mūsų ir mūsų artimiausių žmonių šventė ir ta šventė jau yra kaip dovana visiems. Ir taip visi turės daug išlaidų, tiek mes, tiek mūsų svečiai, todėl nemanau, kad išlaidausiu pirkdama dovanas tėvams. Šią vasarą bus ir mano tėvų sidabrinės vestuvės, todėl galvoju ta proga sugalvoti kokį siurprizą. Ypač mąstau užsakyti siauruką ir sukviesti artimiausius žmones kartu su tėveliais tą progą atšvęsti smile.gif
Atsakyti
O mes savo tėveliams padovanosim nuotraukų albumus su nuotraukomis nuo pirmųjų mūsų žingsnių, su svarbiausiais gyvenimo įvykiais iki musu draugystes pradzios, paskutini lapa paliksim tuscia, kad galetu isideti musu vestuviu foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kirmeliuke28 @ 2011 04 06, 16:14)
O mes savo tėveliams padovanosim nuotraukų albumus su nuotraukomis nuo pirmųjų mūsų žingsnių, su svarbiausiais gyvenimo įvykiais iki musu draugystes pradzios, paskutini lapa paliksim tuscia, kad galetu isideti musu vestuviu foto ax.gif

Įdomi mintis, tik kyla klausimas mano tėvams su mano nuotraukom daryt, o jo tevams su jo nuotraukom?
Atsakyti
Na nuotraukos tikrai yra grazu ir prasminga, taciau mes tiek ju pridovanoje esam tiek mano, tiek jo tevam - todel nemanau, kad noretusi dar karta jas dovanot...as taip laukiu kol kas pasiulys ideja fix ax.gif 4u.gif
Na o tuo tarpu galiu pasigirt, kad jau nupirkom sveciams simboliskas dovaneles - tai magnetai, susije su AU ant saldytuvo, pagalvojom, kad bus kaip suvenyras, prisiminimas (ten visokios koalos, kenguros ir pan), kriksto tevams tokius grazius padekliukus kavai, arbatai su aborigenu menu ispiestus, mociutems (dieduku jau nebera) po muila su eukalipto aliejais ir koala piesinuku, pirsliams radau grazia druskine ir pipirine tokie du apsikabine zmogeliukai, taip pat stikliukai (irgi su AU atributika blush2.gif ). Liko teveliai doh.gif cia sunkiausia dalis sad.gif
Na pas mus visos dovanos susijusios su AU blush2.gif del to, kad jaunikis is ten rolleyes.gif stengemes parinktis, kazka simbolisko, bet praktisko 4u.gif
Atsakyti
va man su dovana teveliams tai irgi sunkus atvejis.... doh.gif as kadangi prisimascius labai daug graviravimo,tai turbut teveliams irgi bus kazkas tokio.... mirksiukas.gif mes nupirkome liudininkams kibira sampanui,o poroms taures, viska isgraviruosim,o mamai gal sakau sukraus znyplesuser posted image g.gif teciui gal tiktu fleshute user posted image arba toki grafina.... g.gif user posted image kriksto mamai turim sidabrini varpeli,kuri taip pat reikes isgraviruoti ir papuosti..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olinka @ 2011 04 08, 09:19)
Įdomi mintis,  tik kyla klausimas mano tėvams su mano nuotraukom daryt, o jo tevams su jo nuotraukom?

man atrodo, kad tėvai ir taip tas jūsų vaikystės nuotraukas turi ir kai nori pasižiūri smile.gif
Atsakyti
perskaičiau jūsų idėjas, manau rėmelis man labai tiktų, kadangi namie yra siena, ant kurios kabinamos šeimos nuotraukos: vestuvių, anukų ir t.t. taigi iškart tėvai turės rėmelį mūsų nuotraukai smile.gif
Atsakyti
As buvau nusprendusi pirkti po stiklini angela, dovanoti mamoms, tad siandien ejau i "angelu zvalgytuves". Kainos tikrai "kandziojasi" - tai kas dailu ir miela kainuoja nuo 130 Lt. verysad.gif
Atsakyti
Ingutera,

gal labai dideliu angeliuku ieskote ax.gif ? Nes mazesniu tai tikrai galima mielu surasti uz mazesne kainyte 4u.gif Mes nupirkome tokius nedidelius visai - grynai simboliskai, nes juk esme ne dydyje, o pacioj idejoj 4u.gif Bet pas mus angeliukai bus tik dalis dovanos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,mes galvojam teveliams nupirk kazka su poilsiu susijusia dovana gal kokiu masazu ax.gif o pirsliams nupirksim tikriausiai didele granto ar kito alkoholio buteli ir isgrafiruosim kokius zodzius thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kur tiem tėvam tuos angelus dėt, man kas nors paaiškinkit? smile.gif

Poilsis, masažai, - spaudžiu "like" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SSii @ 2011 05 11, 12:00)
Kur tiem tėvam tuos angelus dėt, man kas nors paaiškinkit? smile.gif

mes pirkom jau graziai supakuotus i maiselius, o tarp ju dar grazus blizganciu mazu angeliuku konfeti - atrodo ispudingai wub.gif o iteiksim per vestuviu baliuka, kai ateis metas kalboms sakyti mirksiukas.gif jei domina rimtai, patarciau paskaityti ankstesne tema - ten yra labai graziai parasyta, kaip nepamirstamai nuostabiai juos iteikti 4u.gif
Atsakyti