Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos nuo jaunųjų

as tai galvoju gal taures isgraviruotas arba kirira sampanui.... blush2.gif paskui galima paprasyti,kad per kiekvianas metines jie aplankytu su pilnu tuo kibiriuku..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2011 01 07, 00:56)
as tai galvoju gal taures isgraviruotas arba kirira sampanui.... blush2.gif paskui galima paprasyti,kad per kiekvianas metines jie aplankytu su pilnu tuo kibiriuku..... biggrin.gif

thumbup.gif mes taures kristolo turbut dovanosim smile.gif jusu mintis man patinka!
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2011 01 07, 13:53)
pasirodysim kai turesim dovanele.... mirksiukas.gif visgi nutarem kibiriuko ieskoti.... rolleyes.gif

Dar galite pridet prie dovanos kibireli ledukams, mes esam gave dovanu(stilinis su znyplem ledukams imti)
Atsakyti
o as alvoju dovanoti pasaga ir dar isgraviruoti kokius nors zodzius apie laime smile.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif kaip manot ar tiktu pirsliams dovana ant pagalves padaryta ju nuotrauka su zodziais "GERIAUSIEMS PIRSLIAMS... (VARDAI)"
Atsakyti
klausimas ne i tema - o kada tas dovanas pirsliams iteikiate?
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2011 02 27, 15:52)
klausimas ne i tema - o kada tas dovanas pirsliams iteikiate?

Man rodos, kad antra diena dazniausiai. Mes ir susiduriame su dilema, ka dovanoti sad.gif is brangesniu dovanu..nes jie neeme pinigu uz visokias smulkmenas, ir tai , ka jie ruos..Tai reiketu atsidekoti prideramai....nes visiems juk viskas kainuoja.
Atsakyti
sveikos biggrin.gif na mes su pirsliais kalbejom tai sake apie 2000 lt iseina, na plius minus. tai sakiau nupirksiu viska, atsisake, galvojam arba pinigais padovanoti bent puse arba i kokia vandens parka visai seimynai nupirkti dovanu ceki - po visu darbu atsipalaidavimui biggrin.gif ir seip kokia smulkmenyte atminimo dovanele wub.gif
Atsakyti
Kadangi sena tema apie dovanas tevams jau uzdaryta:
http://www.supermama...?showtopic=4616 , nusprendziau atidaryti nauja, tikedamasi nauju ideju is neseniai atsokusiu vestuves bei besiruosianciu tuoktis 4u.gif Labai laukiami pasisakymai apie dovanas seneliams, kriksto teveliams, pirsliams ir kt. sveciams drinks_cheers.gif
Papildyta:
Is perskaitytu ankstesniu postu, manyciau kad populiariausios sios dovanos:

1. Nuotraukos, remeliai, albumai
2. Svyturys - su potekste, kad visi tevai yra mums lyg svyturiai, rodantys kelia...
3. Stikliniai obuoliai - simbolizuojantys vaikus, kaip vaisius, netoli riedancius nuo obels ar pan.
4. Angelai - saugantys tevu namus ir siluma vaikams isejus.
5. Poilsis Druskininkuose ar kt. grozio proceduros.

Butu saunu, jei kas pasiulytu ka naujo... ax.gif
Atsakyti
Man tai apskritai si tema labai problematiska, nes atvykstame is uzsienio, o MB teveliai po vestuviu isvyksta i kelione po Europa, tik veliau gris i Australija, tai jiem padovanoti kazka duztancio, itin sunkaus irgi nesinori doh.gif Turejau minti mano tevam nupirkti grazu albuma-knyga apie AU, o MB tevam - apie Lietuva, taciau kiek tokie albumai sveria doh.gif doh.gif doh.gif esu pasimetus zodziu blink.gif o kur dar visokie pirsliai, mociutes ir kt. sveciai doh.gif
Bet va nenuleidziu nosytes - skaitau, ieskau, suku galvyte g.gif 4u.gif
Atsakyti
na mes tai planuojam teveliams ireminti pora nuotrauku tik musu su MB ir su teveliais, o kitiems mes supakuosime simtalapio ir saldainiu. o veliau gal su padeka kad dalyvavo po nuotrauka idesim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 03 31, 23:29)
sveikos, na sitai ir man aktualu smile.gif minciu jokiu, o nuotrauku visokiu nesinori  doh.gif

as kazkaip net nepagalvojau apie isskirtines dovanas tevams ax.gif , nes kazkaip galvoju jiems bus, kaip ir visiems kitiems sveciams, po mazas atminimo - padekos dovaneles ant stalo padeta...
Atsakyti