Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos nuo jaunųjų

Pries vestuves buvo tiek rupesciu ir nieko gudraus nesugalvojom, tad su vyru nusprendem nepirkti bet ko, tik todel, kad reikia... Po vestuviu padovanojo dvi vestuviu foto knygas, kurias pasiule musu fotografas. Jau daugiau kaip puse metu prabego, o mama vis dziaugias ir dziaugias smile.gif Ir visiems kas i svecius ateina rodo biggrin.gif
Atsakyti
Mes dovanojom gana praktiskas dovanas-mano teveliams vaza vaisiams, uosviams-inda zuviai, o pirsliams pastatoma ant grindu nuostabia 9 zvakiu zvakide.Taip pat dovanojom ir mano brolio seimai bei vyro sesers seimai arbatos servizus. Visi buvo patenkinti, bet va po ketveriu metu keiciu nuomone,manau, ar isvis reikejo? g.gif Kelem dideles storas lietuviskas vestuves, jas tikrai noreciau pakartoti, bet va kai kuriuos elementus keisciau-pvz., antros dienos isvis nedaryciau doh.gif
Atsakyti
oi mano vestuves buvo senokai doh.gif tai ir tos dovanos buvo kitokios blush2.gif simbolines,kuklios,praktiskos
pvz: vyro teciui-broliui-marskinius pirkau; o mamoms net susimasciau ka pirkau? g.gif nepamenu.... tik pamenu,kad vyro mama pati pasake ko nori mirksiukas.gif tai buvo super thumbup.gif
Atsakyti
mes tj išrinkom labai gražius rėmelius galės įsirėmint mūsų vestuvines fofo smile.gif
Atsakyti
Aš tai mąstau savo tėveliam gal į kokius druskininkus ar kitą SPA centrą čekiuką padovanoti...Jie nelabai daug lėšų turi, niekur nekeliauja, tik sode ilsisi.. Tai toks variantas manau jiems tiktų. O va ką MB motinai dovanoti - neįsivaizduoju.. Visą pasaulį ji jau apkeliavo, visur buvo, ir niekas jai neįdomu.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 03 25, 21:25)
thumbup.gif na kokia gera mintys, galima ir kitokiai progai panaudot

Ir man ši idėja labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mes savo tėveliams užsakėm saksofonistą, kuris atvyko sutaru laiku, įteikė mamytėms po puokštę superinių rožių ir pagrojo saksofonu smile.gif buvo labai gražu 4u.gif tėveliai sakė labai nustebę liko ir sujaudinti ax.gif o liudininkams ir pirmajai porai, kadangi jie mums labai daug pagelbėjo pasiruošime, nupirkom po masažo dviems kuponą. simboliška dovana gavos - masažas po didelio vargo 4u.gif
Atsakyti
merginos siulau visiems savo darbo POPIERINES GULBES labai tinka vestuvems . ir ivairiom progom . ji jos galima ir saldainiu pridet ir sampano istatit na kas ka sugalvos . man kont 860746825 . skaip .CULADIENE , tai galima bus ir nuotrauku paziurethttp://www.part.lt/pimg/491d3ab94b2ecb03e450309567e23b4171.jpg
Papildyta:
http://www.part.lt/p...567e23b4171.jpg
Papildyta:
darau ne tik baltas bet ir spalvotas . kas kokias pageidaus
Atsakyti
Vis galvoju ir galvoju ką čia dovanoti tiems tėveliams vestuvių proga..
Didžiausia problema yra ta, kad mano tėveliai išsisyrę (nebendrauja). Bendros dovanos nepadarysi, beto ir neaišku kuriuose namuose laikyti kokius rėmelius ar albumus.. O mano būsimo vyro yra tik Mamytė, Tėvelis jau seniai miręs..
Taigi, mergaitės gal kokių minčių kyla tokioje situacijjoje.. Mielai visas perskaityčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mildutia88 @ 2010 04 21, 11:46)
Vis galvoju ir galvoju ką čia dovanoti tiems tėveliams vestuvių proga..
Didžiausia problema yra ta, kad mano tėveliai išsisyrę (nebendrauja). Bendros dovanos nepadarysi, beto ir neaišku  kuriuose namuose laikyti kokius rėmelius ar albumus.. O mano būsimo vyro yra tik Mamytė, Tėvelis jau seniai miręs..
Taigi, mergaitės gal kokių minčių kyla tokioje situacijjoje.. Mielai visas perskaityčiau smile.gif

pas mus situacija identiška, mes dovanosim 3 rėmelius (abiems mamoms ir mano tėčiui). Dar galvojam ir 3 močiutėm padovanoti po rėmelį. O po vestuvių, visiems (tėvams ir močiutėms) padovanosim ir nuotraukų albumus. SPA ar kokios kelionės ne mūsų kišenei, o suvenyrų nenorim ,nes jie paprastai su prasme arba renkantys dulkes.
Atsakyti
QUOTE(mildutia88 @ 2010 04 21, 13:25)
Aš irgi galvoju kažką panašaus, bet... gal banalu?

man tai labiau praktiška, nei banalu mirksiukas.gif
Kaip minėjau kažką rimčiau padovanoti - neturim pingų, smulkmenų - nesinori, kad dulkės kauptųsi (švyturiai, obuoliai - tiesiog jų prasmė mūsų atveju netinka). šiaip patiko mintis su saksofonistu, bet ir vėl... turi būti turbūt kitokie santykiai su tėvais nei kad mūsų.
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 04 21, 14:01)
man tai labiau praktiška, nei banalu mirksiukas.gif
Kaip minėjau kažką rimčiau padovanoti - neturim pingų, smulkmenų - nesinori, kad dulkės kauptųsi (švyturiai, obuoliai - tiesiog jų prasmė mūsų atveju netinka). šiaip patiko mintis su saksofonistu, bet ir vėl... turi būti turbūt kitokie santykiai su tėvais nei kad mūsų.

Mes zinokit irgi panasia problemele turejom, nes mano vyrelio tevai issikyre. Bet vis delto nekilo jokiu problemu mirksiukas.gif jis nieko nekalbejo, tik mamytem geliu iteike. o siaip visi teveliai tiesiog susedo ant keduciu atskirai padetu ir paklause muzikos smile.gif svarbu del situacijos perspeti muzikanta, kad po to kokio bendro teveliu sokio nesumastytu paskelbt ( nes tokiu atveju situacija nelabai leidzia). nors kai nera bent vieno tevelio, turi pats suprast muzikantas smile.gif bet del to, kad kartu negyvena - neiskilo bedu mirksiukas.gif uztenka laisvai paimt kokias 6 min grojimo ( tai kainuos apie 80 litu) ir viskas. nes mes emem 12 min, atrode reiks tikrai - bet buvo per ilgai smile.gif grazu, isimintina ir jokiu keblumu nesukelia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mildutia88 @ 2010 04 24, 13:57)
Nelabai supratau kaip ten su ta muzikėle.. Ale pas muzikantą u-sakyti dainą tėvams?  g.gif

Ne ne, uzsakyti atskirai saksofonista, kuris atvyksta sutartu laiku, iteikia mamoms gelyciu, teveliai susodinami visi kartu ir jiems skiriama kelios minutes saksofono muzikos. baigus pasirodyma saksofonistas is karto isvyksta. o po to muzikantai megsta sakyt "nu taiva dabar jau gali teveliai ir pasokti". taiva, jum reikia pasirupinti kad sioj vietoj panasiu zodziu nebutu biggrin.gif ir viskas smile.gif tikiuos, isaiskinau, ka pasakyti norejau blush2.gif
Atsakyti