Sveikos
O gal kuri turit ideju ka dovanoti issikyrusiems tevams? MB teveliai dalyvaus su savo antrom pusem, nelabai bendrauja po skyrybu... As saviskiams dovanociau daug visokiu graziu dalyku kaip seimos simboli ir pan., o kaip su MB teveliais? Net nezinau...
O gal kuri turit ideju ka dovanoti issikyrusiems tevams? MB teveliai dalyvaus su savo antrom pusem, nelabai bendrauja po skyrybu... As saviskiams dovanociau daug visokiu graziu dalyku kaip seimos simboli ir pan., o kaip su MB teveliais? Net nezinau...
QUOTE(Ciocia Polia @ 2006 06 30, 14:40)
Kadangi pati ne kartą buvau tose garbingose pareigose, kalbėsiu iš patirties ir savo varpinės: padovanokit nuotraukų Jei piršliai šeima, tai albumą (nebūtinai pilną), jei ne- gražiai įpakuokit. Nes visokie stikliniai, keramikiniai niekučiai tik dulka, o čia bus šiltas prisiminimas apie jūsų šventę
visada nuotraukas atnesa kita ryta fotografas? ar reikia susitart? nes mes vestuves darom liepos 17d tai reiklau milijonas ir as nieko nezinau kaip kas vyksta.
Mes tėvams padovanojome tokias senukų figūrėles sode pastatyti. O liudininkams tai gal labai jau banaliai, bet dovanų čekį parduotuvėje
Tevams padarem kompozicija su savo nuotrauka ir graziais zodziais ir ireminom, pries sveikinant perskaitem abudu zodzius ir iteikem, bus grazus prisiminimas. O liudininkams: kadangi musu vestuvese temine spalva buvo geltona, tai liudininkams supirkom toki geltona rinkinuka: geltona vyno buteli, zvakiu, surio, saldainiu geltonam ipakavime ir pan., viskas su geltona buvo.
na mergaites o man iskilo labai didelis galvosukis ka padovanoti savo pirsliams mano pirsliai yra gan pasiturintys ir vertina prabanga,ir jie organizuoja mums labai daug staigmenu ir dovanu ir grieztai atsisake kad mes apmoketuve visas islaidas.tai as noreciau jiems atsidekoti kazkokia ypatinga dovana gal turit kokiu ideju??
Mes tevams dovanojom burbulus su musu abieju nuotraukom, o pirsliams dovanu cekli. Teveliai liko labai patenkinti nes tie burbulai simbolizuoja musu t.y. ju vaiku meile, pakracius burbulus krenta sirdeles
Man regis tai, jog piršliai gauna arba negauna dovanų priklauso ne nuo to, kaip švenčiama (tradiciškai ar ne), o nuo to, kas švenčia, koks jų požiūris į tai. Mano manymu, bent jau simbolines dovanytes gražu įteikti. Šiais laikais daugelis atsisako piršlių su svočiomis, renkasi vestuvių liudininkus, nebenori pamergių su pabroliais, o tik lydinčių porų...
Mes dovanojome gero vyno bonka is vynotekos ir dvi grazias taures...viska labai graziai ipakavome ir vsio. Ir tai mums kainavo apie 250lt
(Pirsliai buvo zmones, kurie gali sau leisti viska ir nusipirkti taip pat viska ka nori, taciau dovana liko labai patenkinti)
(Pirsliai buvo zmones, kurie gali sau leisti viska ir nusipirkti taip pat viska ka nori, taciau dovana liko labai patenkinti)
nupirkom dideles veduokles tevams ir vyras padare sitaip maziuku musu foto sukarpe ir isdeste pagal veduokes sujungimus buvo nerealu
Aš manau, gal būtų visai neblogai tėveliams padovanoti mūsų kokius tai vestuvinius šaržus . Tik va, kas juos piešia Kaune? Skaičiau, kad Klaipėdoje akropolyje piešia, tai gal ir Kauno akropolyje yra tokia paslauga?
O kada dovanoti, net nežinau, nes pas mus vestuvės vienos dienos, tiesa sveteliai iš toliau, taip pat mes ir mūsų tėvai liksim nakvoti ten pat kur švęsim, tai gal ryte per pusryčius padovanoti, nors gal nekaip bus, nes jau nebebalius ryte, o tik pavalgom pusryčius ir skirstomės.
Na bet čia jaučiu galiausiai suderinsim su vedėja , į vakaro programą įterpsim, arba dvyliktą valandą gal dovanot. O kiek minčių kilo .
O kada dovanoti, net nežinau, nes pas mus vestuvės vienos dienos, tiesa sveteliai iš toliau, taip pat mes ir mūsų tėvai liksim nakvoti ten pat kur švęsim, tai gal ryte per pusryčius padovanoti, nors gal nekaip bus, nes jau nebebalius ryte, o tik pavalgom pusryčius ir skirstomės.
Na bet čia jaučiu galiausiai suderinsim su vedėja , į vakaro programą įterpsim, arba dvyliktą valandą gal dovanot. O kiek minčių kilo .
o jei pirsliu nebus? bus tik liudininkai, kuriu prasysim kad padarytu 12val kazka ir gamtoj kokiu zadimu ar dar ko, tai ir reikia jiem dovaneliu? kazkaip del biudzeto nesiruosiam sveciam teikti dovaneles, tevams po vestuviu padovanosim ireminta didele nuotrauka, o liudininkam tai net nezinau...