Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas. 4 dalis

QUOTE(Wim @ 2009 07 18, 00:20)
O kokius išvis dokumentus reikia pasikeisti? Turbūt būtina keisti ir darantis dvigubą pavardę (t.y., vyro prisidedant po brūkšnio). Pasą... Ką dar? Teisių neturiu, dar nevairuoju, jau nebe studentė.

pas mane irgi reikia prideti bruksniuka ir kita pavarde, su dviem as, bet pareigunas sake neatitinka kitu doku (pasa as pasikeitusi is karto po santuokos) o va teises taip uzdelsiau 3 metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2009 07 20, 06:44)
pas mane irgi reikia prideti bruksniuka ir kita pavarde, su dviem as, bet pareigunas sake neatitinka kitu doku (pasa as pasikeitusi is karto po santuokos) o va teises taip uzdelsiau 3 metus  doh.gif

Paskaitykit temos pavadinimą prieš rašydamos, ši tema skirta diskutuoti apie pavardės keitimą, apie dokumentų keitimą po santuokos yra kita tema, negi taip sunku paskaityti
Atsakyti
Vyras norejo mano,o as norejau jo........laimejau AS yess.gif
Atsakyti
Sveikos,
jei vyro pavardės galūnė yra -us, kokia turėtų būti žmonos pavardės galūnė: -ienė ar -uvienė? Ar galima pasirinkti kurį nori variantą?
Ačiū už info!
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 30, 08:25)
na jei manai, kad teisiškai yra gerai turėti dvi skirtingas pavardes (vieną pase, kitą teisėse) vienam asmens kodui, tai gali ir nekeist hihihi.gif 4u.gif

hmmm o jeigu mir pasas nepakeistas bigsmile.gif g.gif

QUOTE(insk @ 2009 06 30, 09:25)
Aš tik paklausiau... ar yra kažkur apie tai parašyta?
jei nežinojote, nebuvo būtina komentuoti  mirksiukas.gif

4 metu vazineju su mergautine pavarde ir nieko biggrin.gif
QUOTE(ikristute @ 2009 07 20, 15:34)
Paskaitykit temos pavadinimą prieš rašydamos, ši tema skirta diskutuoti apie pavardės keitimą, apie dokumentų keitimą po santuokos yra kita tema, negi taip sunku paskaityti

o jus matyt temos pavadinimo neperskaites, kad toki komentara paraset g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 07 31, 12:32)
o jus matyt temos pavadinimo neperskaites, kad toki komentara paraset g.gif

Man atrodo kaip tik jūs skaityt nemokat, ar suprast nenorit doh.gif , čia tema apie pavardės keitimą, o apie dokumentu keitimą po santuokos tema yra čia
http://www.supermama...?...7104&st=480
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2009 07 31, 13:38)
Man atrodo kaip tik jūs skaityt nemokat, ar suprast nenorit doh.gif , čia tema apie pavardės keitimą, o apie dokumentu keitimą po santuokos tema yra čia
http://www.supermama...?...7104&st=480

na jau ka as moku ar nemoku tai ne tamstai aiskinti, tokius komentarus prasom pasilikti sau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 07 31, 12:45)
na jau ka as moku ar nemoku tai ne tamstai aiskinti, tokius komentarus prasom pasilikti sau cool.gif

Tai prieš rašant komentarą dėl temos pavadinimo kitą kartą perskaitykit pavadinimąlens.gif , kad nereikėtų čia tuščiai diskutuoti
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2009 07 31, 13:54)
Tai prieš rašant komentarą dėl temos pavadinimo kitą kartą perskaitykit pavadinimąlens.gif , kad nereikėtų čia tuščiai diskutuoti

biggrin.gif
tai ko tuščiai diskutuoji? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 07 31, 13:32)
hmmm o jeigu mir pasas nepakeistas  bigsmile.gif  g.gif

tada matyt pas tave ružavam (nežinau, kokia spalva buvo prieš 4 metus) popierėly pilietės ir žmonos pavardės vienodos ax.gif
Atsakyti
Sveikos:) mano būsimo vyro pavardės galūnė -as- ir aš taip pat lb norėčiau šios galūnės.Gal žinote ar įmanoma?Juk yra Daina Bosas, Goda Alijeva...
Atsakyti
QUOTE(_Jenifer_ @ 2009 08 02, 20:22)
Sveikos:) mano būsimo vyro pavardės galūnė -as- ir aš taip pat lb norėčiau šios galūnės.Gal žinote ar įmanoma?Juk yra Daina Bosas, Goda Alijeva...

Laba smile.gif Kaip ten yra su Daina Bosas, nezinau, bet kiek girdejau, Lietuvoj vyro pavardes, kokia yra, imti negalima g.gif Jie tuokesi ne lietuvoj, gal todel jos tokia pavarde... O Alijevos variantas pats normaliausias - mano vyro pavarde -ovas, tai ir as tapau -ova ax.gif Kadangi su galune -iene gautusi labai griozdiskas variantas blush2.gif

Cia issamiau paaisakinta:

http://www.vlkk.lt/l...ml#mot-pavardes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuta: 03 rugpjūčio 2009 - 07:19