Įkraunama...
Įkraunama...

Neramių kojų sindromas

Man nustatė šį sindromą gal kas sergat? rolleyes.gif
Atsakyti
Labas, cia daug info apie neramias kojytes smile.gif
http://www.medicine....e...29&subid=gm
Beje, galiu pasakyti, kad (man rodos) pas mane irgi labai lengva sito sindromo forma, nes kartais buna, kad butinai turiu pajudint kojas, nes labai toks nemalonus jausmas, kol nepajudu. Dazniausiai buna, kai reikia stovet vienoj vietoj arba kai guliu vakare.. biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū ,neeiline smile.gif Perskaičiau nuoroda ir palengvejo-viską darau tinkamai.O tau patrčiau nustatyt diagnozė-labai jau nemalonu kai užleidi doctor.gif Aš daug metų net nitariau ,kad tai liga blink.gif
Atsakyti
Nėr už ką wink.gif o kokie pas tave požymiai šio sindromo? Kaip sugalvojai pasitikrint? Išvis, kaip viskas vyko iki diagnozės? biggrin.gif nes aš tai net nežinojau, kad toks yra biggrin.gif
Atsakyti
Labos, kiek save prisimenu vaikysteje, tai toki pojuti turejau ir gan mane nervuodavo atsigulus lovoj. O kai buvo nestuke, pasikartojo tai, dabar nelike.
Atsakyti
Mes su drauge tai vadindavom "tampaksais" (kirtis ant pirmos a) biggrin.gif mums abiems šita nesąmonė, bet dabar nebebendraujam taip artimai, tai nežinau, kaip jai sekas, gal jau nurimo kojytės.. smile.gif
Atsakyti
quote=Neeilinė,2011 03 28, 21:53]
Nėr už ką wink.gif o kokie pas tave požymiai šio sindromo? Kaip sugalvojai pasitikrint? Išvis, kaip viskas vyko iki diagnozės? biggrin.gif nes aš tai net nežinojau, kad toks yra biggrin.gif
[/quote]
Sveika.Požymiai tokie-kojos mano(pedos,blauzdos)gyvena atskyrą gyvenimą nuo manes. Juda,skauda, ypač atsigulus ir dažniausiai vakarais. Anksčiau ,kai nevartojau vaistų,tai budavo taip kad ant sienos lipk. Daktarė įtarė vienų išplėtimą,bet gydymas nepadėjo.Tikslią diagnozę nustatė neurologė tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Tūkstantis ir viena @ 2011 03 28, 23:08)
Labos, kiek save prisimenu vaikysteje, tai toki pojuti turejau ir gan mane  nervuodavo atsigulus lovoj. O kai buvo nestuke,  pasikartojo tai, dabar nelike.

taip,tiesa.neštumo metu tai dar paūmeja nestuke.gif
Papildyta:
Labos, kiek save prisimenu vaikysteje, tai toki pojuti turejau ir gan mane  nervuodavo atsigulus lovoj. O kai buvo nestuke,  pasikartojo tai, dabar nelike.

taip,tiesa.neštumo metu tai dar paūmeja nestuke.gif
Atsakyti
Uojej, įsivaizduoju, kaip nemalonu.. blink.gif na man dar taip nėra (tfu tfu tfu), bet kažkaip neramu, kad paskui taip nebūtų, vat prisiskaitau visko, o paskui bijau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeilinė @ 2011 03 30, 19:40)
Uojej, įsivaizduoju, kaip nemalonu..  blink.gif na man dar taip nėra (tfu tfu tfu), bet kažkaip neramu, kad paskui taip nebūtų, vat prisiskaitau visko, o paskui bijau  doh.gif  lotuliukas.gif

Tik nebijok ohmy.gif gal tau nieko nera doh.gif Bet kai matysi .kad blogeja pojuciai tai nedelsk-vaistai nera labai brangus ir tai tik 1 tablete per para rolleyes.gif
Papildyta:

Sveika okaip dabar?
Papildyta:

Kaip dabar jautiesi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(majux1 @ 2011 03 24, 11:36)
Man nustatė šį sindromą gal kas sergat? rolleyes.gif

o kaip jums ji nustate? is apklausos ar ka tyre? man tai labai aktualu blush2.gif
Atsakyti
man irgi nustatė. Dabar geriu vaistus, tikrai padeda, bet ne visiškai, kai kuriom dienom dar patampo, pabudinėju..bet seniau negalėdavau kelias valandas užmigti. Tai pasiekimai dideli. O jis išgydomas visiškai?
Atsakyti
QUOTE(cappuccino @ 2011 09 06, 18:48)
man irgi nustatė. Dabar geriu vaistus, tikrai padeda, bet ne visiškai, kai kuriom dienom dar patampo, pabudinėju..bet seniau negalėdavau kelias valandas užmigti. Tai pasiekimai dideli. O jis išgydomas visiškai?

kiek skaiciau neisgydomas biggrin.gif 4u.gif ir nieks nezino del ko tai vyksta po siai dienai (bent taip literatura sneka- mokslines konferenciju nestudijavau)

kaip jums ja nustate? is apklausos? pas koki spec siunte? as jau irgi noreciau kokiu nors vaistu, bet kai paskaitinejau, kad ju kaip ir beveik nera, tai vis atidedineju ta problem ir kankinuosi (nors man tai nera jau ypatingai blogai- nakti tik pora kartu tenka keltis ir tai tik pries pilnati, temperat pokycius) As tai net galvoju gal man sanariai; venas jau tikrinausi- geros biggrin.gif

tai va, kadangi apie musu spec. nuomone abejotina tokioms neaiskioms ligoms, tai ir noriu, kad kas pasakytu kaip ten vyksta tos ligos nustatymas- verta gaist laika ar ne
4u.gif
Atsakyti