Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Klaipėdoje

Aukle radau per skelbimus laikrasty. Tuo metu is pasiulymu ji vienintele buvo is mano rajono. As sunu su aukle palikdavau nuo 8 men. Tol, kol vaikas nekalbejo viskas buvo ok. Vaikas ir vaiksciot pradejo ir lakstyt - namie daug budavo kartu, bet ne vienos melynes. namai tvarkingi, pati ir cento nukritusio ant zemes nepasisavindavo. paskui vaika begiodavo su saukstu, kad tik pavalgytu. bet. kai vaikas pradejo kalbeti, kai atsirado poreikis su juo bendrauti, ji lavinti - su laiku pamaciau, kad mano vaikas protingesnis nei aukle, ir jis negauna lavinimoi. o tai jau buvo blogai. kas ryta girdedavau tas pacias frazes, vaikui budavao per daug pataikaujama, ir jis tapo tiesiog sunkaus charakterio lepunelis, visiskai nesiskaitantis su aukle. 3 metu vaikas atejus jai rytais varydavo ja namo! doh.gif supratau, kad jam laikas i kolektyva. bandymai eiti i darzeli baigdavosi ligomis. laimei, iseiti radau. darbe issiprasiau, kad leistu dirbti namie, vaika stengiuos kuo daugiau atiduoti i kolektyva, o jei serga - bunam namie kartu. Deja, del mano darbo pobudzio, turbut teks vasarai ieskotis kokios nors studentes, galincios penktadieniais-sestadieniais pabuti su vaiku. nes paciai tenka isvaziuoti, o mano mama ne visada gali padeti. todel jei kas galite rekomenduoti kokia issilavinusia mergina ar moteri, randancia ka veikti su komunikabiliu 4meciu, laukiu kontaktu i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 12 gruodžio 2006 - 14:32
QUOTE(Senoji @ 2007 04 06, 13:03)
Beje, siuo metu darbo per skelbimus iesko tokia Laima. Nu labai idomi. Atejusi ciauska, kiek vaiku turejusi, kad su dukra dviese priziuri kruva vaiku ir dar iesko, kokis jau ji gera aukle. Buvom susitarusios, kad nuo kitos dienos prades dirbti, bet parase zinute, kad susirado, kas moka daugiau ir neatejo. Ir dar siandien klaipeda.daily yra skelbimas, kad iesko darbo. Zodziu, pazaduke ir nieko daugiau. O ko tada dar iki siol nieko nesusirado? Geros aukles tiek laiko neiesko. Neuzkibkit, mamytes.

o ji tikėjosi, kad tu pulsi ant kelių ir mokėsi dar daugiau doh.gif
Atsakyti
Sveikos, as vaikui aukle radau per interneta, ieskojau apie 3 menesius, moku 800lt per menesi. Aisku, is pradziu buvo labai baisu palikti vaika, bet kaip matau vaikas su ja noriai zaidzia, reiskia ji jo neskriaudzia, o tai svarbiausia. Taip pat sudariau su aukle sutarti, jei kam reikes rasykit atsiusiu. 4u.gif
Aukliu agenturai siulau nepasitiketi, jie visiskai netikrina nei rekomendaciju, nei buvusios darbovietes, nei ar teista buvo aukle, taip pat nedaro jokiu testu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j7777: 12 balandžio 2007 - 12:31
QUOTE(krika @ 2007 04 06, 14:30)
o ji tikėjosi, kad tu pulsi ant kelių ir mokėsi dar daugiau  doh.gif



Dar ir siandien jos skelbimas yra internete smile.gif. Pati paprase 3 lt., sakau, gerai. Na, nebrukau daugiau, bet daugiau ir nenorejo. Matyt, is kitu paprase 4 lt., paskui persigalvojo, kad gal kas 5 duos biggrin.gif
Atsakyti
Labas, mamukai,

Gal kam teko susidurti su tokia aukle Albina Vaskiene??? Ji pati yra is Skuodo, bet iskosi darbo ir Klaipedoje???? Gal kas ka apie ja zinote????
Buciau labai dekinga uz bet kokius jusu atsiliepimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(j7777 @ 2007 04 12, 13:28)

Aukliu agenturai siulau nepasitiketi, jie visiskai netikrina nei rekomendaciju, nei buvusios darbovietes, nei ar teista buvo aukle, taip pat nedaro jokiu testu.


na žinote, kai perskaičiau, tai iš zlasties sugalvojau parašyti. Kam rašote apie tai, ko nežinote. Aš pati prieš pusmetį kreipiausi į Klaipėdoje veikiančią auklių agentūrą, nes norėjau rasti auklės darbo. Kai man pranešė, ką reikės pildyti ir kokius patikrinimų labirintus reiks praeiti, man plaukai pasišiaušė: darė testus, vyko pokalbis, buvo atvažiavę net į namus, prašė dokumentų ir t.t.
Pirma žadėjau ten kojos nebekelti, bet dukra sako, eik, gal geresnį darbą pasiūlys.
O dabar visai nesigailiu : dirbu geroje šeimoje, moka gerai, vaikutis nuostabus.
Atsakyti
1. manau dar ir nuo agentūros priklauso.
2. pinigai visagaliai, ir su jais bet kur visus patikrinimus galima praeiti
Atsakyti
Nu jau dar ko -pinigus už tai , kad testą pagrąžintų mokėti? doh.gif Juokaujat?Nešiau atsidėkodama, jau po visko, kavos - tai net tos neėmė schmoll.gif
Atsakyti

 ! 
Prašau šitoje temoje nerašyti skelbimų. Skelbimus rašykite - SKELBIMŲ LENTOJE.

Moderatorė Getter
Atsakyti
QUOTE(j7777 @ 2007 04 12, 13:28)
Sveikos, as vaikui aukle radau per interneta, ieskojau apie 3 menesius, moku 800lt per menesi. Aisku, is pradziu buvo labai baisu palikti vaika, bet kaip matau vaikas su ja noriai zaidzia, reiskia ji jo neskriaudzia, o tai svarbiausia. Taip pat sudariau su aukle sutarti, jei kam reikes rasykit atsiusiu.  4u.gif
Aukliu agenturai siulau nepasitiketi, jie visiskai netikrina nei rekomendaciju, nei buvusios darbovietes, nei ar teista buvo aukle, taip pat nedaro jokiu testu.


Būtų įdomu tą sutartį pamatyti 4u.gif , o kaip auklė reagavo kai ją davei pasirašyt g.gif aš tai jaučiu bijočiau - duosiu pasirašyt o ji išsigąs ir pabėgs, o taip sunkiai susiradau lotuliukas.gif
Auklytė mano kol kas nebloga, pažiūrėsim kaip bus toliau. Kol kas daro viską ką pasakau, visko atsiklausia, vakare pateikia detalią dienos ataskaitą. biggrin.gif
Atsakyti
Ar nėra baimės palikti metukų vaikučius su auklėm? Kaip reaguoja vaikai? Mano dukrytei greit bus metukai, tai vis svarstau kaip geriau pasielgti, ar ieškoti auklės ar pačiai dar koki pusmetuką būti su ja. Ji truputuka jautroka.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Noriu perspeti, kad Klaipedoje arba Gargzduose iesko darbo aukle vardu Albina. Ji pati yra is Skuodo, bet darbo ieskosi siuose miestuose. ATSARGIAI, tai zmogus visiskai be atsakomybes ir turintis problemu su psichika. Is pradziu kalba labai maloniai ir saldziai....atrodo, kaip tikra mociute, bet paskui doh.gif Jei ka domins konkreciau, rasykit i AZ.
Atsakyti