Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Klaipėdoje

Noriu patarti, kad prieš ieškant auklės, pasvarstytumei kiek pati norėtum gauti už šį darbą. Jei auklei tereikia nusipirkti buteliuką, atsipalaidavimui po darbo, tai ji tikrai daug neprašys. Žadančios dirbti tik tol kol susiras geresnį darbą taip pat pakentės. Kai mano pažystama ieškojosi auklės tai žiūrėjo, kad būtų paprasta ir rami moteris. Jaunos irgi nenorėjo, sakė tik su mobiliu žais, o vaiko nežiūrės. O šiaip Klaipėdoj atsirado auklių firma gal kas naudojotės jos paslaugomis. Būtų įdomu sužinoti apie ją
Atsakyti
aš radau auklę čia, forume. bet preiš tai buvau davus skelbimą į "vakarų ekspreso" internetinį puslapį ( ten nemokami skelbimai) - pora moteriškių atsiliepė, kitoms pati skambinau. praradusi viltį surasti auklę, dėjau čia skelbimą ir tą patį vakarą viena mamytė man parašė až su vienos moters kordinatėmis. tą patį vakarą ir pasikvietėm ją į svečius: pažiūrėti, pakalbėti.
aišku, visokių niuansų buvo, kurie man nepatiko. bet manau svarbiausia kad vaikui ji tinka: ir pavalgydina, ir būna aprengta ir labai ilgai lauke būna.

o į auklių agentūrą aš irgi skambinau. paprastai šeimai tai prabanga samdytis auklę iš agentūros, nes: turi agentūrai sumokėti beveik 400 lt už paslaugą o paskui auklei mokėti daug daugiau, nei susirastum moterytę pati.
Atsakyti
Mums mūsų daktarė rekomendavo. Tuoj turėsim atsisveikinti, bet tikrai puiki moteris - dukros draugė 4u.gif Kol kas viena SM rezervavus....
Atsakyti
as taip pat intensyviai ieškau aukles nes nuo pirmadienio jau reikia daviau skelbima i vakaru ekspresa tai skambinanciu buvo labai daug bet kalbejau tik su 5 ir dabar sprendziu dilema kaip cia teisingai pasirinkus nes praeita karta apsirikau aukle padirbo tris menesius netiko nei man nei mano vaikui tai va o pazystamu kurie turetu nedirbanciu pazystamu ka galetu rekomenduoti neturiu
tai va pasiguodziau verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

dėl auklių agentūros, nesinori peikti žmonių darbo, bet pažystami būtent per agentūrą susirado auklę ir pati auklė paskui jiems pasakojo, kad veltui tik pinigus išmetė, nes jos niekas netestavo, užpildė anketa ir viskas. g.gif g.gif nežinau kiek teisybės, bet taip buvo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 03 birželio 2007 - 13:13
Jolva, kiek moketum auklei? Mano aukle priziuri sunu nuo s.m kovo men. Nuo gruodzio vidurio jau jos nebereikes, tai galiu pasiulyt. Cia kaip kazkas rase nei as ja labai patenkinta, nei ji kazkokia bloga. Vaikas(dabar jam metukai) eina pas ja, rankutes tiesia, tai manau neskriaudzia jo. Zodziu jei reikia...

Atsakyti
Manau, kada auklės pati neieškočiau, o ypač po šeštadieninio "Vakarų ekspreso" straipsnio g.gif ...
Jei nėra galimybių auklę samdyti iš agentūros, tai vesčiau į darželį. Aš nenorėčiau rizikuoti savo vaiku.
Atsakyti
Aula, o tavo auklė galėtų prižiūrėti vaiką, kai jis serga ir negali eiti į darželį? Per 2,5 mėn. į darželį ėjo 3 savaites... verysad.gif Nors iki 1,5 metų nebuvo net temperatūra pakilus. Sveikas kaip ridikas augo. Moku 3,00 Lt/val.
Atsakyti
Sveikutes ir as pradedu savo kruopai ieskoti aukles, nors iki kol sueis metukai dar yra laiko:)
siaip, ir paciom galima nuvezti issirinkta aukle pas psichologa, kad pratestuotu, vistiek maziau kainuos nei 350Lt....speju
o del juodu aukliu saraso...buvo viena pries 9 metus, kai pirmagimei metukai suejo, bet i darzeli nusprendem dar nevesti... tai ta "aukle" vardu Lolita, ismoke mano mazaja save vadinti mama, kreipdavosi i ja kitu vardu, ne Evelina, o Akvilina blink.gif zodziu buvo greitai su ja baigta. dar veliau suzinojau, kad ji mano vaika tasydavosi po kirpyklas doh.gif tai is vis
Atsakyti
Sveikos. mamos biggrin.gif
Su Aula susirašinėjom AŽ, bet paskui ji kažkur dingo blush2.gif
Vis dar ieškau auklės .
Šiaip tai darosi labai liūdna, nes "fantastiškai" nesiseka[B] verysad.gif verysad.gif
Viena moterytė buvo atėjusi, tai savo vaiko reakcijos visą gyvenimą nepamiršiu - kelias dienas po pažinties klykė blink.gif g.gif . Netiko.
Kitai turbūt pasirodė kad mažai siūlau: telefonu buvom sutarę kad ateis - taip ir nepasirodė. Kai paskambinau paklausti, pasakė kad susirado arčiau namų ir šiaip... tik vienas vaikas schmoll.gif
Pas mane du berniukai :vienam bus greit metukai ( labai ramus protingas mažylis), vyresnėliui greitai 7m ( pirmokas) - jis gi tik po pietų iš mokyklos pareina. nesuprantu, negi tai tokia didelė problema - 2 vaikai schmoll.gif ? Juk kaip tik įdomiau - su vyresnėliu galima gana protingai pasikalbėti.

Vienu žodžiu GREIT BUS ŠAKĖS verysad.gif unsure.gif
sausio 4d. man reikia grįžti į darbą ...................
Atsakyti
QUOTE(j7777 @ 2006 12 06, 22:40)
Agentirai nepasitikiu,nes kai prispaudziau jie pasake kad netikrina aukliu rekomendaciju verysad.gif

Na nežinau, gal ką nors ne taip supratai:aš tai klausiau ir jų ir auklės, viskas patikrinta, visur paskambino ax.gif
O ir auklę fainą davė. Aišku, brangoka per agentūrą..., bet mes kolkas patenkinti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Man aukle yra reikalinga tik retkarciais. Kai supratau, kad bus reikalinga aukle, pirmiausia, kreipiaus i draugus, bet... Ir atejo diena, kai jos man reikejo degant. Tai susiradau pagal interneta, skelbima. Tuomet ji buvo vienuoliktoke. Pradzioj bijojau palikti. Bet dabr palieku su ramia sirdimi, kai reikia. Iki tol mazike bijojo zmoniu, bet pamaciusi aukle, kazkaip susidraugavo gana greitai. Tikrai nesigailiu, kad tokiu budu pasirinkau
Atsakyti