vixiuke, Jus neklauskit, o sodinkit ir ziurekit ar isaugs
QUOTE(Laisvė @ 2011 04 22, 07:39)
IKI parduotuvėje pastebėjau nemažai firmos Uni Vert priemonių. Kiek anksčiau pirkau popierinių rankšluosčių, vakar parsinešiau ekologišką universalų valiklį ir WC valiklį. Etiketėje yra toks ženklas
Kas išbandėte Uni Vert priemones? Kokie atsiliepimai?
Esu Uni vert indaplovių tabletes naudojus, plovė tikrai gerai, buvau patenkinta
Univert nebandziau, nes pauoscius parduotuveje indu ploviklio kvapas buvo per astrus. Naudoju attitude su ylang ylang&lime, kvapas svelnus, gerai plauna, tik neskalsiai naudojasi.
QUOTE(šarlotė @ 2011 04 23, 11:21)
vixiuke, Jus neklauskit, o sodinkit ir ziurekit ar isaugs
pasodinsiu šiandien, vakar antrą sėklą radau... reiks savo verslą pradėt
QUOTE(vixiuke @ 2011 04 21, 16:30)
gal žinot kokių ploviklių kurių galima pasidaryt namų sąlygomis kilimam valyti?
Esu skaičiusi tokius variantus:
1. Kilimo spalvos bus daug ryškesnės, jei keletą kartų per metus kilimą valysite šepečiu kilimo šerelių kryptimi, pamirkydami jį acto ir vandens tirpale (santykiu 1:3).
2. Kad paryškėtų kilimo spalvos, ant jo užbarstykite drėgnos druskos, palikite išdžiūti, po to kilimą išsiurbkite.
Bet čia nelabai valymas, tai labiau kilimo ,,atgaivinimas''.
Nors kartais gal tik to ir tereikia?
QUOTE(Laisvė @ 2011 04 22, 06:39)
Išbandžiau pati nusipirktąsias. Nepatiko. Soda su citrina padaro žymiai daugiau nei tas Uni Vert universalus ar WC valiklis.
QUOTE(Laisvė @ 2011 04 22, 05:39)
as ir isigijau pries kelias dienas itas tabletes, tai gali pasakyt, kad jos nieko neplauna. koki buvau idejusi puoda, toki ir istraukiau. naudoti jas galima nebent kokiems vos purviniems indams, kuriems uztenka su vandeniu praskalauti.
Sveikos,
mastau kuo pakeist indu plovikli.Net ir eko plovikliu sudetis nelabai patinka.Kazkada buvo priemone "Garstukas" ,ydomu ar dar yra tokia ar kazkas panasaus.
mastau kuo pakeist indu plovikli.Net ir eko plovikliu sudetis nelabai patinka.Kazkada buvo priemone "Garstukas" ,ydomu ar dar yra tokia ar kazkas panasaus.
Man indams plauti pakanka šilto vandens. Kartais naudoju sodą. Indų ploviklių jau seniai atsisakiau. Tiesa, MB keptuvę plauna su Almawin plovikliu.
QUOTE(Laisvė @ 2011 04 28, 18:35)
Man indams plauti pakanka šilto vandens. Kartais naudoju sodą. Indų ploviklių jau seniai atsisakiau. Tiesa, MB keptuvę plauna su Almawin plovikliu.
Bet siltas vanduo neisplauna riebalu Ar soda isplauna?
Aš plaunu rankomis. Ir šiltas vanduo kuo puikiausiai viską išplauna. O soda pašveičiu puodelius. Ar puodus.