QUOTE(siluetas @ 2011 04 07, 10:29)
O į indaplovę tą skystį pili vietoj plovimo skysčio/tablečių?
O man indaplovėje muilo riešutų nuoviras nepasiteisino, visai indų neišplovė
Skystį verdu stiprų, apie 10 riešutukų pusei litro vandens, verdu pusvalandį, laikau per naktį, o ryte dar pusvalandį paverdu. Pyliau pilną indaplovės skyrelį, skirtą miltukams ar tabletėms, skalavimo skyrelyje acto pripylus laikau, bet neišplovė visai indų, nes maisto likučių liko...o šiaip su tuo skysčiu labai gerai valau vonią, kriaukles, pilu į skalbimo mašina, esu patenkinta. Ar Jums indus gerai išplauna?
QUOTE(Uosė @ 2011 04 16, 19:32)
ar yra kokios natūralios priemonės drabužių balinimui? gal kas tokias naudojat? kas čia būtų efektyviausia?
Aš dėmėtus vaiko seilinukus ir visokius merliukus baltus užpilu verdančiu vandeniu ir įberiu valomosios sodos (natrio karbonato), dar įtrinu muilu dėmėms su tulžimi ir pamirkau pusvalanduką, po to kartu su baltais drabužiais suverčiu į skalbimo mašina, supilu tą skystį, kuriame mirkiau, dar įberiu Ecover arba sonnet baliklio, įmetu pora kamuolių, kad gerai drabužius pabaladotų, plaunu 95 laipsniuose ir visi balti skalbiniai būna daugiau nei balti. Kai turiu išsivirus, tai dar ir muilo riešutu nuoviro šliūkšteliu. Žodžiu visko prikratau, ko turiu ir gerai
Vien tik ekologiški balikliai man gerai neišbalina ir dėmių tikrai neišima