Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

QUOTE(ernesin @ 2012 06 01, 09:09)
Noriu pasidalinti tokiu keistu įvykiu, net nežinau kieno kaltė galėtų čia būti, ar nesąžiningo Biotekos darbuotojo, ar Ekostudijos iš kurios jie perėmė Attitude produkciją. Žodžiu nusipirkau aš savo mėgstamą skystą skalbiklį, deja vietoj jo supiltas kažkoks sintetinis, pirmiausia iš kvapo supratau, o išsiskalbus kelis rūbus rankomis ir ant odos(pradėjo perštėti, rausti). Palyginimui atsidariau 2 naujus vienetus tokio pat skalbiklio pirkto prieš porą savaičių asorti parduotuvėje, jie tokie pat švelnūs kaip ir iki tol naudoti, o pastarojo net ir spalva skiriasi. Žodžiu į užpakalį beveik 50Lt mad.gif

Jei nebus geranorišikumo iš parduotuvės, tai ir Valstybinė ne maisto produktų inspekcija su savo tyrimu nepadės. Sakykim ji nustato, kad Jūsų atneštas tyrimui produktas netitinka nurodytojo ant pakuotės. Kaip įrodyti, kad po įsigyjimo nebuvo įpiltas kitas produktas? PVZ. vyksta ginčo nagrinėjimas, jie pateikia dokumentus (yra gamintojų atitinkami dok. išduodami), kad jų parduodama produkcija atitinka visus reikiamus standartus ir to uzteks, kad sprendimas būtųJums nepalankus. Jei man nutiktų taip, neinvestuočiau į inspekcijos tyrimą. Beje, vieną kartą ir aš turėjau nemlonią istoriją, tik su laiminga pabaiga. Š.m. kovo viduryje iš vienos eko parduotuvės pirkau kelias mėgstamos kosmetikos priemones į taip vadinamą "sandėliuką". Norėjosi pasinaudoti -30 proc. nuolaida. Balandžio vid. baigiau seną veido kaukę ir atidariau naująją (pirktą kovo mėn.), o gi žiūriu,-naudota doh.gif. Parašiau laišką į parduotuvę. Kitą dieną paskambino labai atsiprašė ir pakeitė produktą. Taigi, man turint tokią patirtį, nerėtusi tikėti, kad ir su Jumis sąžiningai pasielgs. Skemės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anj: 05 birželio 2012 - 18:15
QUOTE(anj @ 2012 06 05, 19:14)
Jei nebus geranorišikumo iš parduotuvės, tai ir Valstybinė ne maisto produktų inspekcija su savo tyrimu nepadės. Sakykim ji nustato, kad Jūsų atneštas tyrimui produktas netitinka nurodytojo ant pakuotės. Kaip įrodyti, kad po įsigyjimo nebuvo įpiltas kitas produktas? PVZ. vyksta ginčo nagrinėjimas, jie pateikia dokumentus (yra gamintojų atitinkami dok. išduodami), kad jų parduodama produkcija atitinka visus reikiamus standartus ir to uzteks, kad sprendimas būtųJums nepalankus. Jei man nutiktų taip, neinvestuočiau į inspekcijos tyrimą. Beje, vieną kartą ir aš turėjau nemlonią istoriją, tik su laiminga pabaiga. Š.m. kovo viduryje iš vienos eko parduotuvės pirkau kelias mėgstamos kosmetikos priemones į taip vadinamą "sandėliuką". Norėjosi pasinaudoti -30 proc. nuolaida. Balandžio vid. baigiau seną veido kaukę ir atidariau naująją (pirktą kovo mėn.), o gi žiūriu,-naudota doh.gif. Parašiau laišką į parduotuvę. Kitą dieną paskambino labai atsiprašė ir pakeitė produktą. Taigi, man turint tokią patirtį, nerėtusi tikėti, kad ir su Jumis sąžiningai pasielgs. Skemės.

Tai va tame ir esmė kaip įrodyti tą produkto turinį, kai jis net parduotuvėje nebūna niekaip "užplombuotas", o ką jau kalbėt apie praėjusį laikotarpį, juk pirkau kaip jūs sakote į sandėliuką. Pabandysiu ryt pasiskambint į pačią parduotuvę, labai įdomu ką jie atsakys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2012 06 05, 19:14)

Pardavėjas turėtų būti suinteresuotas kažkaip spręsti susidariusią situaciją.
Juk vienas nepatenkintas klientas neatstoja tūkstančio patenkintų.
Būtinai paskambinkite ir į parduotuvę , ir jei rašote angliškai, galite pačiam gamintojui parašyti e-meilą. Būtina visiems pranešti, tikėtina,kad yra vienas nesąžiningas žmogus, o kiti nieko nežino.Kad tai nepasikartotų ir nenukentėtų firmos vardas, būtina pranešti. Jie turi būti jums dėkingi, kad padėsite išaiškinti sukčių.

Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2012 06 05, 19:46)
Tai va tame ir esmė kaip įrodyti tą produkto turinį, kai jis net parduotuvėje nebūna niekaip "užplombuotas", o ką jau kalbėt apie praėjusį laikotarpį, juk pirkau kaip jūs sakote į sandėliuką. Pabandysiu ryt pasiskambint į pačią parduotuvę, labai įdomu ką jie atsakys rolleyes.gif

Nieko ir neįrodynėkite 4u.gif Tiesiog praneškite, pasakykite kas kaip , tegu jie sprendžia.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 06 05, 17:29)
Labas, siandien pabandziau isvalyti elektrini virduli su citrinos rugstim (tokiais zirniukais), tai super suveike. Rekomenduoju. Ipyliau, uzviriau ir vrdulys pasidare svarus, be kalkiu. smile.gif

elementaru, Vatsonai smile.gif
Pati pigiausia citrinos rugstis daro stebuklus tongue.gif

Bet mane domina stai kas - musu vanduo labai minkstas, i indaplove nepilam jokiu spec drusku, naudojam tik tabletes, bet jos, ekologiskosios, pasirodo, per stiprios mums doh.gif naudojom ecover, L'arbre vert, dar kazkokias, tiksliai nepamenu, bet jos vis tiek palieka pedsaka, vanduo nenuskalauja..
Gal kuri zinot ekologiskas, kurios siaip "neplauna" ar kaip cia issireiskus doh.gif na, kad butu per silpnos ar "prastos", kaip cia issireiskus.

Na, bet ir paprasiau - parekomenduokit "blogu" tableciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 06 07, 15:26)
elementaru, Vatsonai  smile.gif
Pati pigiausia citrinos rugstis daro stebuklus  tongue.gif
Bet mane domina stai kas - musu vanduo labai minkstas, i indaplove nepilam jokiu spec drusku, naudojam tik tabletes, bet jos, ekologiskosios, pasirodo, per stiprios mums  doh.gif naudojom ecover, L'arbre vert, dar kazkokias, tiksliai nepamenu, bet jos vis tiek palieka pedsaka, vanduo nenuskalauja..
Gal kuri zinot ekologiskas, kurios siaip "neplauna" ar kaip cia issireiskus  doh.gif na, kad butu per silpnos ar "prastos", kaip cia issireiskus.

Na, bet ir paprasiau - parekomenduokit "blogu" tableciu  lotuliukas.gif

Aš dabar naudoju Sonnet tabletes
http://www.assorti.l...vems-25vnt-500g
Jos be jokio kvapo, bet gerai neišplauna schmoll.gif . Ecover kai naudojau tai tikrai jautėsi stipresnis poveikis. Šios žymiai silpnesnės:mirksiukas:
Atsakyti
Bet mane domina stai kas - musu vanduo labai minkstas, i indaplove nepilam jokiu spec drusku, naudojam tik tabletes, bet jos, ekologiskosios, pasirodo, per stiprios mums  doh.gif naudojom ecover, L'arbre vert, dar kazkokias, tiksliai nepamenu, bet jos vis tiek palieka pedsaka, vanduo nenuskalauja..
Gal kuri zinot ekologiskas, kurios siaip "neplauna" ar kaip cia issireiskus  doh.gif na, kad butu per silpnos ar "prastos", kaip cia issireiskus.

Apie ta citrinos rugsti, valant virduli pasisakiau kitoje SM temoje, tai man atsake viena moteris, kad jos virdulys po 2-3 tokiu proceduru, pradejo leisti. doh.gif Tik idomu ar del tos rugsties ar cia tiesiog sutapimas? g.gif Virdulio kaina apie 170 lt, tad gaila butu ismesti po 2-3 plovimu. Kiek jus tos rugsties dedat? Sauksteli ar sauksta ar daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 06 07, 15:50)
Apie ta citrinos rugsti, valant virduli pasisakiau kitoje SM temoje, tai man atsake viena moteris, kad jos virdulys po 2-3 tokiu proceduru, pradejo leisti.  doh.gif Tik idomu ar del tos rugsties ar cia tiesiog sutapimas? g.gif  Virdulio kaina apie 170 lt, tad gaila butu ismesti po 2-3 plovimu. Kiek jus tos rugsties dedat? Sauksteli ar sauksta ar daugiau?

Virdulį taip nukalkinu jau 5 metus. Jokių bėdų... Aš dar prie šaukštelio citrinos rūgšties šliūkšteliu ir acto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2012 06 07, 15:53)
Virdulį taip nukalkinu jau 5 metus. Jokių bėdų... Aš dar prie šaukštelio citrinos rūgšties šliūkšteliu ir acto tongue.gif

As si karta, kai valiau su citrinos rugtimi, tai sliukstelejau is maiselio. doh.gif Ikrito tikrai nemazai. Kokie 4 saukstai. ax.gif Nu kol kas virdulys sveikas. Kita karta desiu maza sauksteli. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 07 birželio 2012 - 15:01
QUOTE(Amelita @ 2012 06 05, 17:29)
Labas, siandien pabandziau isvalyti elektrini virduli su citrinos rugstim (tokiais zirniukais), tai super suveike. Rekomenduoju. Ipyliau, uzviriau ir vrdulys pasidare svarus, be kalkiu. smile.gif

as visada virduli su citrinos rugstim valau, dedu kokius tris saukstus, uzverdu, pastovi ir kaip naujas biggrin.gif pas mane siuo metu metalinis, bet pries tai plastikini turejom, nieko nesidare nuo rugsties, gal dar ir nuo virdulio priklauso g.gif

as ir skalbimo masina su citrinos rugstim valau, mazdaug kas 90 skalbimu reiktu (aisku as neskaiciuoju bet mazdaug smile.gif ) tris pakelius citrinos rugsties ant karsciausios temperaturos paleidziu tuscia skalbimo masina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2012 06 07, 15:53)

as dedu apie sauksta citrinos rugsties, bet kai pas mama nuvaziuoju, tai jos nukalkejusi virduli tai "pakankinu" kelis kartus, kol viska nuima doh.gif as laikausi tokio principo - dazniau plauti, maziau tada reikes citrinos rugsties..
bet pas mus dabar nebeaktualu - vanduo minkstas..

o del virdulio leidimo - net nezinau.. g.gif ar tikrai nuo to cia, sunku pasakyti.. man taip nenutiko per daugeli metu ne su vienu virduliu.. smile.gif

ac iu del tableciu, bandysiu Sonetto viena tablete "susiveikt" pabandymui. Aciu 4u.gif
Atsakyti

Skysti plovikliai nepalieka jokiu pedsaku ir kitokiu nesamoniu. Man nepatiko nei vienos tabletes.
Atsakyti

Galima ir be tablečių. Pas mus tai pat minkštas vanduo, tai kartais įjungiu ir be nieko.

Arbatiniui išplauti užtenka šaukštelio rūgštelės mirksiukas.gif
Atsakyti