QUOTE(ernesin @ 2012 06 01, 09:09)
Noriu pasidalinti tokiu keistu įvykiu, net nežinau kieno kaltė galėtų čia būti, ar nesąžiningo Biotekos darbuotojo, ar Ekostudijos iš kurios jie perėmė Attitude produkciją. Žodžiu nusipirkau aš savo mėgstamą skystą skalbiklį, deja vietoj jo supiltas kažkoks sintetinis, pirmiausia iš kvapo supratau, o išsiskalbus kelis rūbus rankomis ir ant odos(pradėjo perštėti, rausti). Palyginimui atsidariau 2 naujus vienetus tokio pat skalbiklio pirkto prieš porą savaičių asorti parduotuvėje, jie tokie pat švelnūs kaip ir iki tol naudoti, o pastarojo net ir spalva skiriasi. Žodžiu į užpakalį beveik 50Lt
Jei nebus geranorišikumo iš parduotuvės, tai ir Valstybinė ne maisto produktų inspekcija su savo tyrimu nepadės. Sakykim ji nustato, kad Jūsų atneštas tyrimui produktas netitinka nurodytojo ant pakuotės. Kaip įrodyti, kad po įsigyjimo nebuvo įpiltas kitas produktas? PVZ. vyksta ginčo nagrinėjimas, jie pateikia dokumentus (yra gamintojų atitinkami dok. išduodami), kad jų parduodama produkcija atitinka visus reikiamus standartus ir to uzteks, kad sprendimas būtųJums nepalankus. Jei man nutiktų taip, neinvestuočiau į inspekcijos tyrimą. Beje, vieną kartą ir aš turėjau nemlonią istoriją, tik su laiminga pabaiga. Š.m. kovo viduryje iš vienos eko parduotuvės pirkau kelias mėgstamos kosmetikos priemones į taip vadinamą "sandėliuką". Norėjosi pasinaudoti -30 proc. nuolaida. Balandžio vid. baigiau seną veido kaukę ir atidariau naująją (pirktą kovo mėn.), o gi žiūriu,-naudota . Parašiau laišką į parduotuvę. Kitą dieną paskambino labai atsiprašė ir pakeitė produktą. Taigi, man turint tokią patirtį, nerėtusi tikėti, kad ir su Jumis sąžiningai pasielgs. Skemės.