Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

QUOTE(Keretoja @ 2012 05 23, 10:39)
Na mane jis gasdina nes turiu maza vaika, aisku ash slepiu tokius daiktus bet vistiek neramu...

O jei nebūtų šio ženklo, tai leistumėt vaikui žaist su tabletėm? blink.gif Juk vis viena slėptumėte. O dirginančios yra visos birios medžiagos, nes jų įkvėpus yra sudirginami kvėpavimo takai, todėl gamintojas ir deda šį ženklą.
Atsakyti
Noriu pasidalinti tokiu keistu įvykiu, net nežinau kieno kaltė galėtų čia būti, ar nesąžiningo Biotekos darbuotojo, ar Ekostudijos iš kurios jie perėmė Attitude produkciją. Žodžiu nusipirkau aš savo mėgstamą skystą skalbiklį, deja vietoj jo supiltas kažkoks sintetinis, pirmiausia iš kvapo supratau, o išsiskalbus kelis rūbus rankomis ir ant odos(pradėjo perštėti, rausti). Palyginimui atsidariau 2 naujus vienetus tokio pat skalbiklio pirkto prieš porą savaičių asorti parduotuvėje, jie tokie pat švelnūs kaip ir iki tol naudoti, o pastarojo net ir spalva skiriasi. Žodžiu į užpakalį beveik 50Lt mad.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 06 01, 09:09)
Noriu pasidalinti tokiu keistu įvykiu, net nežinau kieno kaltė galėtų čia būti, ar nesąžiningo Biotekos darbuotojo, ar Ekostudijos iš kurios jie perėmė Attitude produkciją. Žodžiu nusipirkau aš savo mėgstamą skystą skalbiklį, deja vietoj jo supiltas kažkoks sintetinis, pirmiausia iš kvapo supratau, o išsiskalbus kelis rūbus rankomis ir ant odos(pradėjo perštėti, rausti). Palyginimui atsidariau 2 naujus vienetus tokio pat skalbiklio pirkto prieš porą savaičių asorti parduotuvėje, jie tokie pat švelnūs kaip ir iki tol naudoti, o pastarojo net ir spalva skiriasi. Žodžiu į užpakalį beveik 50Lt mad.gif

Ar parduotuvėje pirkote ar internetu? sakyčiau nueit ir ten vietoj atsidaryt ir patikrint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 06 01, 10:49)
Ar parduotuvėje pirkote ar internetu? sakyčiau nueit ir ten vietoj atsidaryt ir patikrint  unsure.gif

Parduotuvėje, parašiau jiems laišką, žiūrėsiu ką atsakys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 06 01, 11:57)

tai kam tas laiskas doh.gif ,nunesk ir viskas,pasakyk kas buvo ir t. t.dabar laiskas,paskiau atsakymas,vel laiskas,paskiau gal nunesi gal ne...gale tas tavo 50 litu kaip i siuksliu deze...
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 06 01, 11:35)
tai kam tas laiskas  doh.gif ,nunesk ir viskas,pasakyk kas buvo ir t. t.dabar laiskas,paskiau atsakymas,vel laiskas,paskiau gal nunesi gal ne...gale tas tavo 50 litu kaip i siuksliu deze...

Gal jau pati nuspręsiu kaip man elgtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 06 01, 10:57)

4u.gif zinot,as jusu vietoj,jei nepavyks isspresti sios situacijos su parduotuves administracija,kreipciausi i vartotoju teises,tikrai turetumete laimeti.nu bet kas darosi,iesko kvailiu jie ar ka,niekuo negali pasitiket doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 06 01, 09:09)

O galiojimo laikas nepasibaigęs? Pakuotė nebuvo pažeista?

P.S. Šiaip vien iš kvapo ir konsistencijos niekas jums nenustatys ar čia tas skalbiklis ar ne. Tad jei kreipsitės į Nemaisto produktų inspekciją, gali tekti už tyrimus susimokėti.
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 05 22, 16:57)
O gal zinot kur Vilniuj butu galima nusipirkti tokia? Naudojau Ecover tabeletes, kol nepastebejau to baisaus zenklo ant pakuotes  doh.gif  "X" jis yra ant visu eko tableciu indaplovems ir ant milteliu kiek pastebejau..

naudojot ir naudokit, ant visu yra tas zenklas, jis ir turi buti - tai ispejimas... Juk tai vis tiek chemija, nors ir ekologiska smile.gif
nesigasdinkit ten, kur nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2012 06 01, 14:19)
O galiojimo laikas nepasibaigęs? Pakuotė nebuvo pažeista?

P.S. Šiaip vien iš kvapo ir konsistencijos niekas jums nenustatys ar čia tas skalbiklis ar ne. Tad jei kreipsitės į Nemaisto produktų inspekciją, gali tekti už tyrimus susimokėti.

Nepasibaigęs ir nepažeista, bet tai šių produktų pakuotės niekaip specialiai nebūna "užplombuotos" jei taip galima išsireikšti. Jau ne metai naudoju eko produktus ir vien iš kvapo galiu 100% pasakyt kad sintetika wink.gif
Apie nemaisto ir veterinarijos tarnybą mąstau, reiks pasidomėti kiek ten kas kainuotų, šiaip jau ne pati esmė man tie pinigėliai, tiesiog noriu perspėti kad būtumėte atsargios, man asmeniškai produkcija toje parduotuvėje dabar nekels pasitikėjimo, o jei prieš tai nebūčiau naudojusi tokio produkto, tai kaip kvailė jausčiausi pradėjusi įtarinėti jog čia sintetika mad.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 06 01, 16:10)
Nepasibaigęs ir nepažeista, bet tai šių produktų pakuotės niekaip specialiai nebūna "užplombuotos" jei taip galima išsireikšti. Jau ne metai naudoju eko produktus ir vien iš kvapo galiu 100% pasakyt kad sintetika wink.gif
Apie nemaisto ir veterinarijos tarnybą mąstau, reiks pasidomėti kiek ten kas kainuotų, šiaip jau ne pati esmė man tie pinigėliai, tiesiog noriu perspėti kad būtumėte atsargios, man asmeniškai produkcija toje parduotuvėje dabar nekels pasitikėjimo, o jei prieš tai nebūčiau naudojusi tokio produkto, tai kaip kvailė jausčiausi pradėjusi įtarinėti jog čia sintetika mad.gif

Su tarnybom ilgas manau kelias laukia, kažkada bandžiau ,,teisybės" paieškot doh.gif doh.gif doh.gif
Gal atrašė jau iš tos parduotuvės?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 06 02, 10:18)
Su tarnybom ilgas manau kelias laukia, kažkada bandžiau ,,teisybės" paieškot  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Gal atrašė jau iš tos parduotuvės?

Tai va tas teisybės ieškojimas atima mums labai brangų laiką. Nieko neatrašė, tai jau mažai tikimybė kad atrašys, nes net užsienio parduotuvės greičiau sureaguoja. Taip elgdamiesi jie nubaudžia pirmiausia pačius save. Pažįstu pardavėją pas kurią pirkau tą dieną šį skalbiklį, pasakysiu jai asmeniškai kokią prekę jų parduotuvėje įsigijau.
Atsakyti