Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

QUOTE(ernesin @ 2012 05 10, 10:37)
Man asmeniškai Almawin skystas skalbiklis(koncentruotas) nepasiteisino, prastai skalbė.
Šiaip jei naudoju skystą skalbiklį, tai jį pilu į stalčiuką, o deguonies baliklį tiesiog į būgną mirksiukas.gif

man taip pat nepasiteisino g.gif Man labiau patinka Sonnet skystas skalbiklis su levandom.
Atsakyti
Pakartosiu klausima blush2.gif

QUOTE(nieko_sau @ 2012 05 10, 10:27)

...... nelabai suprantu, ar galima naudoti kartu muilo riesutus ir skalbikli? ....

Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2012 05 22, 09:13)
Viena mamytė rekomendavo šią priemonę indaplovei http://www.sveikatos...u-aromato-946ml

O gal zinot kur Vilniuj butu galima nusipirkti tokia? Naudojau Ecover tabeletes, kol nepastebejau to baisaus zenklo ant pakuotes doh.gif "X" jis yra ant visu eko tableciu indaplovems ir ant milteliu kiek pastebejau..
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 05 22, 17:57)
O gal zinot kur Vilniuj butu galima nusipirkti tokia? Naudojau Ecover tabeletes, kol nepastebejau to baisaus zenklo ant pakuotes  doh.gif  "X" jis yra ant visu eko tableciu indaplovems ir ant milteliu kiek pastebejau..

vat ta zenkliuka as ir pastebejau ir man jis labai nepatiko schmoll.gif jei ne draugas mano tai turbut ta indaplove isvis nesinaudociau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(imdigo @ 2012 05 22, 12:45)
aciu,jei kas dar gali pasiulyti tai laukiu,pati radau ir keleta bet noreciau isgirsti kitu nuomone,``ecover`` man patiko,vakar panaudojau pirma tablete ir nenusivyliau

As tai sitas naudoju. Zymiai pigesnes uz Ecover, o plauna taip pat smile.gif Ju maciau jau ir Maximose buna smile.gif
Atsakyti
o kdl norit juos naudoti kartu?
Muilo riesutai ir vieni labai puikiai iskalbia thumbup.gif

QUOTE(nieko_sau @ 2012 05 22, 15:28)
Pakartosiu klausima  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 05 22, 15:57)
Naudojau Ecover tabeletes, kol nepastebejau to baisaus zenklo ant pakuotes  doh.gif  "X" jis yra ant visu eko tableciu indaplovems ir ant milteliu kiek pastebejau..

O ką jis reiškia?
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2012 05 22, 15:28)
Pakartosiu klausima  blush2.gif

as kartu naudoju, taupau skalbiklį biggrin.gif kai skalbiu vaikų rūbus, pilu trečdalį normos skalbiklio ir dedu riešutus.

QUOTE(Keretoja @ 2012 05 22, 16:57)
O gal zinot kur Vilniuj butu galima nusipirkti tokia? Naudojau Ecover tabeletes, kol nepastebejau to baisaus zenklo ant pakuotes  doh.gif  "X" jis yra ant visu eko tableciu indaplovems ir ant milteliu kiek pastebejau..

kur Vilniuj tai nežinau, bet pigiai išeina iš čia http://www.iherb.com...0-fl-oz-1-183-L, pirmąkart perkant duos 5$ nuolaidą, siuntimas bus tik 1$ mirksiukas.gif Dabar nusipirkau Ecover tabletes, o paskui sakiau pabandysiu šį skystį

QUOTE(Basttet @ 2012 05 22, 20:57)
Muilo riesutai ir vieni labai puikiai iskalbia  thumbup.gif

vaikų rūbų tik riešutai neįveikia
Atsakyti
QUOTE(Basttet @ 2012 05 22, 20:57)
Muilo riesutai ir vieni labai puikiai iskalbia  thumbup.gif

lyg atsimenu mamos rase kad po muilo riesutu drabuziai minksti, tai riesutus noriu kaip minkstikli naudot, o del geresnio skalbimo efekto pagalvojau geriau su skalbikliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2012 05 22, 16:57)

O kodėl jus šis ženklas gąsdina? Jis reiškia, kad medžiaga yra dirginanti (Xi). Visi skalbikliai yra dirginantys, kaip ir tarkim actas.
Atsakyti
Na mane jis gasdina nes turiu maza vaika, aisku ash slepiu tokius daiktus bet vistiek neramu... O skysta skalbikili su muilo riesutais tai maciau, bet gaila moket tiek uz muilo riesustus kai pati galiu skysti plovimui is muilo riesutu pasidaryt tik girdejau atsiliepimu kad prastai plauna jie g.gif Skalbimui anksciau juos naudojau kol nepradejo vaikas rimciau rubus tepliot doh.gif O gal yra mamyciu kurios indaplovei muilo riesustus naudoja gal gali pasidalint patirtim? ir kokioj tempereturoj tuomet plauna?
Atsakyti
Na, bet ne jūs viena mažą vaiką turite. Kitos taip pat turi mažų vaikų ir visokius feirius naudoja, bet tai yra daiktas, kuris vaikams neturi būti prieinamas. Aš tai džiaugiuosi, kad galiu naudoti ekologiškas valymo priemones, kurios neteršia aplinkos ir su kuo aš pati bei mano šeima vėliau kontaktuojame (lėkštės, pavyzdžiui) ir tai yra visiškai saugu bei nekensminga.
Atsakyti