Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

QUOTE(ernesin @ 2012 05 16, 13:15)
O perkant internetu jau po pirmojo pirkimo tampama lojaliu pirkėju? 4u.gif

Net uzsakanant tel ar internetu, tu tiesiog gauni lojalaus pirkejo kainas.Kortele nebutina. Tik tau jokie taskai nesirenka, nes neturi korteles.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 05 16, 14:23)
Net uzsakanant tel ar internetu, tu tiesiog gauni lojalaus pirkejo kainas.Kortele nebutina.  Tik tau jokie taskai nesirenka, nes neturi korteles.

Dabar viskas aišku 4u.gif O gal žinote iki kada akcija Atittude skalbikliui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 05 16, 14:23)
Net uzsakanant tel ar internetu, tu tiesiog gauni lojalaus pirkejo kainas.

O man internetu skaiciuoja iprasta kaina g.gif Perku is ju ne pirma karta.
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2012 05 16, 15:22)
O man internetu skaiciuoja iprasta kaina  g.gif Perku is ju ne pirma karta.

Bandykite tada uzsakineti tel. Nezinau as uzsakiau tel man pritaike lojalaus pirkejo kainas. Ir sake,kad perkant internetu, gauni lojalaus pirkejo kainas.

Bent jau pries menesi buvo taip.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2012 05 16, 13:28)
vienos forumietes mama taip eksperimentuodama su indu plovikliu skirtu plauti rankomis naudodama ji indaplovei, ismete jau indaplove. nebepataisoma. berots sis atvejis indaploviu temoje buvo placiai pakomentuotas  g.gif

blink.gif asku,tuomet ne kasdien taip plausiu.pildavau iki pirmos padalos(15),druskos deta,o skalavimo skyscio ne.bet gerai issiplaudavo.
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2012 05 16, 15:22)
O man internetu skaiciuoja iprasta kaina  g.gif Perku is ju ne pirma karta.

Aš irgi dabar pradėjau krautis ir irgi matau kad netaiko nuolaidų g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 05 16, 15:39)
Aš irgi dabar pradėjau krautis ir irgi matau kad netaiko nuolaidų g.gif

Pabandyk uzsakyti tel. Idomu ka sakys. Kokias kainas pritaikys. Parasyk po to kaip sekesi. smile.gif
Atsakyti
Jau parašiau jiems laišką ir gavau atsakymą smile.gif "Kad galėtumėte pasinaudoti lojalaus kliento kainomis reiktų prisiregistruoti mūsų puslapyje ir užsakymą vykdyti prisijungus" - tikrai daro nuolaidas mirksiukas.gif
Atsakyti
labas visoms,norejau jusu paklausti ka naudojate indaploviai?nusipirkau ``ecover`` tabletes,kitokiu neradau,gal dar kokiu nors ekologisku yra?gal galite patarti kuo naturelesnes priemones indaploviai? aciuks 4u.gif
Atsakyti
Sonett dar yra indaplovėms tablečių.
Kitų, išskyrus Ecover, nežinau..
Atsakyti
Viena mamytė rekomendavo šią priemonę indaplovei http://www.sveikatos...u-aromato-946ml
Atsakyti
aciu,jei kas dar gali pasiulyti tai laukiu,pati radau ir keleta bet noreciau isgirsti kitu nuomone,``ecover`` man patiko,vakar panaudojau pirma tablete ir nenusivyliau
Atsakyti