Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

QUOTE(nieko_sau @ 2012 05 10, 10:27)
Mergaites o kur Almavin produkcijos  geriausios kainos?

Niekad nebandzius skystu skalbikliu, nelabai suprantu, ar galima naudoti kartu muilo riesutus ir skalbikli?

Ir tarkim jei man reikia balta patalyne skalbti tai deti kartu i skalbikle deguones balikli ir skysta skalbikli? nesusgaudau  blush2.gif

Man asmeniškai Almawin skystas skalbiklis(koncentruotas) nepasiteisino, prastai skalbė.
Šiaip jei naudoju skystą skalbiklį, tai jį pilu į stalčiuką, o deguonies baliklį tiesiog į būgną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 05 10, 10:37)
Man asmeniškai Almawin skystas skalbiklis(koncentruotas) nepasiteisino, prastai skalbė.
Šiaip jei naudoju skystą skalbiklį, tai jį pilu į stalčiuką, o deguonies baliklį tiesiog į būgną mirksiukas.gif

Mat kaip, o aš sakyčiau labiausiai patikęs skalbiklis Almawin. O kas pačiai geriau skalbia?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 05 10, 10:51)
Mat kaip, o aš sakyčiau labiausiai patikęs skalbiklis Almawin. O kas pačiai geriau skalbia?

Attitude smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 05 10, 10:51)
Mat kaip, o aš sakyčiau labiausiai patikęs skalbiklis Almawin. .....

Jų įvairių yra, kurį naudojate?
1. CLEANUT – skalbimo priemonė spalvotiems audiniams
2. Skysta skalbimo priemonė
3. Stiprus skystas skalbiklis
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2012 05 10, 11:05)
Jų įvairių yra, kurį naudojate?
1. CLEANUT – skalbimo priemonė spalvotiems audiniams
2. Skysta skalbimo priemonė
3. Stiprus skystas skalbiklis

Man labiausiai ,,prilipo" stiprus skystas skalbiklis.

O Attitude dar nebandžiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 05 11, 09:59)
Man labiausiai ,,prilipo" stiprus skystas skalbiklis.

Aš jau rašiau, kad man jis nepasiteisino, neišskalbdavo dėmių, prakaito. rolleyes.gif
Atsakyti
Dabar assorti parduotuveje akcija 20 proc Attitiude skalbikliams (su kortele)
gal galite pakomentuoti kuris paciausias? yra keleta
http://www.assorti.l...kliai-ir-geliai
Atsakyti
4u.gif viena forumiete patare i indaplove pilti rankomis plaut skirta plovikli,pabandziau,rezultatas pranoko lukescius thumbup.gif .naudoju planet clean plovikli.
4u.gif aciu uz ideja.
Atsakyti

QUOTE(nieko_sau @ 2012 05 16, 09:41)
Dabar assorti parduotuveje akcija 20 proc Attitiude skalbikliams (su kortele)
gal galite pakomentuoti kuris paciausias? yra keleta
http://www.assorti.l...kliai-ir-geliai

O kaip įsigyti tą kortelę? Iki kada ta akcija? rolleyes.gif

Aš tik vieną naudoju, rinkausi grįnai pagal kvapą, bet kadangi ir rezultatas tenkina, tai kitų bandyti net nesusigundžiau, tokį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 05 16, 11:20)
O kaip įsigyti tą kortelę? Iki kada ta akcija? rolleyes.gif

Aš tik vieną naudoju, rinkausi grįnai pagal kvapą, bet kadangi ir rezultatas tenkina, tai kitų bandyti net nesusigundžiau, tokį 4u.gif

Jei kalbama kaip tapti Assorti lojaliu klientu. Tai yra 2 variantai: perki kortele, jos kaina lyg 10 lt. Arba perki irternetu ir taip tampi lojaliu pirkeju.
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2012 05 16, 09:57)
4u.gif viena forumiete patare i indaplove pilti rankomis plaut skirta plovikli,pabandziau,rezultatas pranoko lukescius thumbup.gif .naudoju planet clean plovikli.
4u.gif aciu uz ideja.

Kiek jo pilat? Ar naudojat skalavimo skysti,druska?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 05 16, 11:33)
Jei kalbama kaip tapti  Assorti lojaliu klientu. Tai yra 2 variantai: perki kortele, jos kaina lyg 10 lt. Arba perki irternetu ir taip tampi lojaliu pirkeju.
Papildyta:
Kiek jo pilat? Ar naudojat skalavimo skysti,druska?

O perkant internetu jau po pirmojo pirkimo tampama lojaliu pirkėju? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 16 gegužės 2012 - 12:16
QUOTE(liepa27 @ 2012 05 16, 08:57)
4u.gif aciu uz ideja.

vienos forumietes mama taip eksperimentuodama su indu plovikliu skirtu plauti rankomis naudodama ji indaplovei, ismete jau indaplove. nebepataisoma. berots sis atvejis indaploviu temoje buvo placiai pakomentuotas g.gif
Atsakyti