Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

QUOTE(liepa27 @ 2012 04 20, 20:09)
4u.gif sakykit,o jus pati ji bandet?nes dabar turiu galvos skausma-rasti ekologiska skysta skalbikli rubams,tinkanti ir vaiku rubams ir skysta plovikli indaplovei,nes ir man pradejo tabletes nebepatikt,gal indaplove jau nuseno,bet jauciu kad indai kazkuo pasidenge,gal blogai skalaut pradejo g.gif

Reikia išvalyti visą indaplovės sistemą. Būna pirkti pvz.Maximoj, specialus Calgonito skystis . Toks melsvas sprindžio dydžio buteliukas su skysčiu. Jį įstatai į tuščią indaplovę (įrankių dėžutę) ir įjungi programą, po tokio pravalymo indaplovę plauna kaip nauja, indai net žėri thumbup.gif Plačiau pasiskaityk indaplovių temoje, gal ką ir supainiojau, nes senokai valiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Superinė @ 2012 04 22, 22:19)
Reikia išvalyti visą indaplovės sistemą. Būna pirkti pvz.Maximoj, specialus Calgonito skystis . Toks melsvas sprindžio dydžio buteliukas su skysčiu. Jį įstatai į tuščią indaplovę (įrankių dėžutę) ir įjungi programą, po tokio pravalymo indaplovę plauna kaip nauja, indai net žėri thumbup.gif Plačiau pasiskaityk indaplovių temoje, gal ką ir supainiojau, nes senokai valiau ax.gif

Aš kažkaip prisibijau tokių griežtų priemonių. Kai pagalvoju, o jeigu liktų, nepasišalintų... Nesinorėtų, paskui jų ,,suvalgyti" ax.gif
Kažin gal galima tokį valymą padaryti su kokiu 0,5 l acto ar citrinos rūgšties? Ar nepakenktų indaplovei? g.gif
Atsakyti
Ash irgi ieskau skysto indaploves ploviklio nes ant eko indaploviu tableciu man labai nepatinka zenklas " X " kaip suprantu nuodinga g.gif
Atsakyti
kaip sios tabletes indaplovei?
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2012 04 22, 22:57)
Aš kažkaip prisibijau tokių griežtų priemonių. Kai pagalvoju, o jeigu liktų, nepasišalintų...  Nesinorėtų, paskui jų ,,suvalgyti" ax.gif
Kažin gal galima tokį valymą padaryti su kokiu 0,5 l acto ar citrinos rūgšties? Ar nepakenktų indaplovei?  g.gif

Aš praplovineju su actu . thumbup.gif Kazkas senai buvo imetes nuoroda .Pastatai inda su actu i indaplove,jungi ilga programa,ir blizga visas vidus ,kaip naujas ,ir nereikia agresyviu chemijų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas bandet?

user posted image
Atsakyti
Turiu Almacabio tabletes indaplovei , tai Ecoveras man uz jas geresnis.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2012 04 23, 11:40)
Aš praplovineju su actu . thumbup.gif Kazkas senai buvo imetes nuoroda .Pastatai inda su actu i indaplove,jungi ilga programa,ir blizga visas vidus ,kaip naujas ,ir nereikia agresyviu chemijų. mirksiukas.gif

Prašom plačiau 4u.gif Į kokį indą ir kiek to acto dedat?
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2012 04 23, 11:40)

o koki inda istatyti su actu i indaplove? kodel ne i ploviklio skyriu pilti acta? kiek jo pilti? karsciausiu rezimu?
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2012 04 23, 21:22)
Prašom plačiau 4u.gif  Į kokį indą ir kiek to acto dedat?

I belen kokį inda ipili,as pyliau gal stikline ir padedi ant lentyneles apatines.Ir viskas. thumbup.gif

QUOTE(Nidulia @ 2012 04 23, 21:25)
o koki inda istatyti su actu i indaplove? kodel ne i ploviklio skyriu pilti acta? kiek jo pilti? karsciausiu rezimu?

Taip karščiausiu rezimu.O kodel ne i ploviklio skyrių,tai negaliu pasakyti,kaip mačiau vaizdineje medžiagoje,taip ir dariau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia ekologiska... Bet raso su soda...gal kas naudojot?

Idomu kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikos, as norejau apie ekologiska muila paklausti. Internetinese parduotuvese raso, kad parduoda ranku gamybos ekologiska muila va tokios sudeties:
Sudėtis: saponifikuoti palmių, kokosų, rapsų aliejai, vanduo, kakavos sviestas, kakavos milteliai, citronelos, muškato ir gvazdikėlio eteriniai aliejai.
Taciau man rodos cia sudaty kazko truksta. Na jei su sarmu daryta gal ir viskas, bet jeigu su baze, tada jau nebeekologiskas gautusi, nes jei bazes sudetis stai tokia:
Glycerin, Aqua, Sodium Stearate, Sodium Oleate, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Myristate, Stearic Acid, Lauric ACid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate.
Ka manot?
Atsakyti