Ačiū visoms už patarimus Pabandysime kelių rūšių skalbiklius ir išsirinksime sau tinkama
Sėkmės visoms
Dar klausimas. O kaip jus ten balinate rubus su soda?
Almacabio milteliai ju gera sudetus? Be blogiuku?
Nes man brangoka pirkt ecover tarkim...
Kas supranta gal atsakytu? Aciu
Papildyta:
DSudėtis (INCI): sodium coceth sulfate, PEG-7 glyceryl cocoate, coceth-7, potassium cocoate, sodium cocosulfate, sodium iminodisuccinate, ethanol, sodium polyaspartate, glycerin, sodium citrate, xanthan gum, parfum, lactic acid, sodium hydroxymethylglycinate, sodium etidronate, benzyl salicylate, coumarin, limonene, linalool, amilase, cellulase.
Nes man brangoka pirkt ecover tarkim...
Kas supranta gal atsakytu? Aciu
Papildyta:
DSudėtis (INCI): sodium coceth sulfate, PEG-7 glyceryl cocoate, coceth-7, potassium cocoate, sodium cocosulfate, sodium iminodisuccinate, ethanol, sodium polyaspartate, glycerin, sodium citrate, xanthan gum, parfum, lactic acid, sodium hydroxymethylglycinate, sodium etidronate, benzyl salicylate, coumarin, limonene, linalool, amilase, cellulase.
QUOTE(sypsnis2 @ 2012 04 14, 08:43)
Ačiū visoms už patarimus Pabandysime kelių rūšių skalbiklius ir išsirinksime sau tinkama
Sėkmės visoms
Sėkmės visoms
Mes juos ne balinam - tiesiog skalbiam Dedam sodos vietoj skalb. miltelių. Na, bent jau aš
Chemikes auuuu kas ta sudety issifruos aciu
Kuom išimti riebalines dėmes? bandžiau su indų plovikliu, bet nieko gero.
QUOTE(Jolete @ 2012 04 17, 23:20)
Kuom išimti riebalines dėmes? bandžiau su indų plovikliu, bet nieko gero.
pabandykite Ringuvos muilą su tulžim
Gal kas bandet?
QUOTE(Nidulia @ 2012 04 08, 14:39)
ne, as ne plovimo metu imetu sodos, o po plovimo, kad kvapus panaikintu, bet netu ne i milteliu talpykla i tiesiog i pacia indaplove. Jie yaip ir guli indaploveje ir su kitu indu plovimu susiplauna. Nepo kiekvieno karto dedu soda:)
kogero,ne seimyna jusu purvina o vanduo kietas:) o almawin juk naturalus, tad drasiai naudokite. Indaplovel miltukai man nepatinka. Apskritai miltukai, tabletes-man nepatinka. Miltukai gali palikti pedsaku ant indu, nemyliu as ju.
Geriausia geliniai plovikliai,skysti.
http://www.sveikatos...u-aromato-946ml
kogero,ne seimyna jusu purvina o vanduo kietas:) o almawin juk naturalus, tad drasiai naudokite. Indaplovel miltukai man nepatinka. Apskritai miltukai, tabletes-man nepatinka. Miltukai gali palikti pedsaku ant indu, nemyliu as ju.
Geriausia geliniai plovikliai,skysti.
http://www.sveikatos...u-aromato-946ml
sakykit,o jus pati ji bandet?nes dabar turiu galvos skausma-rasti ekologiska skysta skalbikli rubams,tinkanti ir vaiku rubams ir skysta plovikli indaplovei,nes ir man pradejo tabletes nebepatikt,gal indaplove jau nuseno,bet jauciu kad indai kazkuo pasidenge,gal blogai skalaut pradejo
QUOTE(liepa27 @ 2012 04 20, 20:09)
sakykit,o jus pati ji bandet?nes dabar turiu galvos skausma-rasti ekologiska skysta skalbikli rubams,tinkanti ir vaiku rubams ir skysta plovikli indaplovei,nes ir man pradejo tabletes nebepatikt,gal indaplove jau nuseno,bet jauciu kad indai kazkuo pasidenge,gal blogai skalaut pradejo
ten, kur idejau nuoroda- ne skalbiniams, o gelinis plovilkis indaplovems:)
jei blogai skalauja, paziurekite ar neprisirinko brudo nutekejimo konteineryje. Bent jau pas mane jis atsisuka ir issiima, su tokia metaline plokste.Be to, ten kazkaip reikia isimineti vandens purkstukus, nes nuo plovikliu apsinesa skylutes, pro kurias purskia vanduo. Paskaitykite instrukcijoje.
I indaploveas pilu rankini indu plovikli ir vargo nematau:) Karta baigesi specialus, tai ipyliau rankinio ir viskas super, tik, kad blizgiklio jame nera, tai gal tauriu ir nenublizgintu.
QUOTE(Nidulia @ 2012 04 20, 23:24)
ten, kur idejau nuoroda- ne skalbiniams, o gelinis plovilkis indaplovems:)
jei blogai skalauja, paziurekite ar neprisirinko brudo nutekejimo konteineryje. Bent jau pas mane jis atsisuka ir issiima, su tokia metaline plokste.Be to, ten kazkaip reikia isimineti vandens purkstukus, nes nuo plovikliu apsinesa skylutes, pro kurias purskia vanduo. Paskaitykite instrukcijoje.
I indaploveas pilu rankini indu plovikli ir vargo nematau:) Karta baigesi specialus, tai ipyliau rankinio ir viskas super, tik, kad blizgiklio jame nera, tai gal tauriu ir nenublizgintu.
aciu uz atsakyma,as maniau si indaploviu plovikli,kur nuorodoje i indaplove pilat,tai maniau isbandyt,reiks ir rankini pabandyt,nes rankinius ekologiskus naudoju.
QUOTE(Nidulia @ 2012 04 08, 14:39)
idomu ar čia toks pat, tik kad buteliukas kitoks
http://www.iherb.com...0-fl-oz-1-183-L
Kiek jis Lietuvoj kainuoja? Ką papildomai prie šio gelio naudojat? Laukiu savo pirmos indaplovės, tai domiuosi ką reiks į ją pilt
manau, cia tas pats, tik didesnes talpos:) tas mazesis, apie 26 litus kainuoja. nededu nieko papildomai, tik odos imetu i pacia indaplove po plovimo, bet ne po kiekvieno. Megink gelinius, arba kaip as, rankinius plovikliu. Bent jau as, nemedstu tableciu ir milteliu. Jei reikia, galima blizgiklio ipilti i tam skirta talpa.