Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

QUOTE(Akutee @ 2012 03 27, 22:15)
Kur jus perkat ta almawin produkcija? rolleyes.gif
Ecover indams nusipirkau bet skalb milteliu ne, jie tik skysti buna?

O kaio isvalyt spinteles virtuves, plyteles ju nepazeist ir be chemijos? g.gif

Turejau lock, nebenaudoju nes negeraz.. Tik vanduo druska et. Aliejus. Neiswalo..?
Zn kad su kokiu ajax ar kas ten tai yveiktu bet reik mokytis kitaip ane ? smile.gif

Almawin ŽaliaŽalia, Ecover Damodaroj arba siunčiamės iš VioleyEcover, ten ir Almawin yra 4u.gif

Aš taip pat rekomenduoju apelsinų valiklį, aš naudoju Sadosan smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2012 03 27, 23:59)
Nera ten jokios xemijos- vokietijoje kasamas akmuo, dar ideda citrinu kvapo, buna ir be jokiu kvapu, tai jis net smirdintis. O siaip-akmuo supresuotas.
Papildyta:
su tuo paciu bioakmeniu arba  soda.
Akmuo gal ir natūralus, bet kvapai tikrai sintetiniai(kalbu apie tą kurio čia nuoroda buvo įdėta), nuo citrinos taip nosies neriečia kaip nuo to valiklio mirksiukas.gif

Būčiau dėkinga jei įmestum nuorodą akmens be kvapų 4u.gif

Atsakyti
as irgi maciau akmeni vakar assorti parduotuvej, apie 16-17 Lt kaina, bet manau cia tikrai ne apsie sita kalba eina, nes ten jis su priedais , kavapais ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 03 26, 23:46)

Kalbėjau apie šį.
Atsakyti
Dabar naudoju tokį
Valantis akmuo
Siunčiausi per SM tarpininkes iš Vokietijos, 350 g kaina gavosi apie 25 Lt.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 03 28, 11:05)
Kalbėjau apie šį.

Nu kokie jau ten xeminiai priedai??? Moterys su axaksais, cifais ir asiomis valosi ir klausia, kaip cia tokios agresyvios xemijos atsisakyti. Tai po tokiu ziauriu priemoniu, kokia jau xemija tas bioakmuo?? Kad citrinu ea ideta ar eksttrakto? kur jus matote sudetyje agresyvia xemija sio akmens???
as naudojau stai sitas, jis kietesnis ir skalsesnis, man metams pakako dezutes. Sudetis tokia pari: naturalus bio akmuo. Vienas bekvapis smirdalas, kitas-su citrinu ea. Jau pries du metus as uz ji parodoje sumokejau 60 litu, siaip ji pardavinejo po 890 litu.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(MaGre @ 2012 03 28, 11:00)
as irgi maciau akmeni vakar assorti parduotuvej, apie 16-17 Lt kaina,  bet manau cia tikrai ne apsie sita kalba eina, nes ten jis su priedais , kavapais ir t.t.  doh.gif

o priedus issisifravote, kad jau taip uz galvos susiemete? lotuliukas.gif
Soda ir actu valykite tuomet, ten nera nei ekstraktu, nei eteriniu alieju smile.gif
Peroksida dar galite naudoti, tai taip pat naturali priemone H2O2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 kovo 2012 - 12:10
QUOTE(Nidulia @ 2012 03 28, 13:07)
o priedus issisifravote, kad jau taip uz galvos susiemete?  lotuliukas.gif
Soda ir actu  valykite tuomet, ten nera nei ekstraktu, nei eteriniu alieju smile.gif

nesifravau, nes manes jis nesudomino, tik siaip pakeliau paziuret tai uzkliuvo kvapiosios medziagos, o kitu neatsimenu tongue.gif
as tai zinokit ne visiska dar naturaliste, man tinka ir su kvapais, bet cia tema apie ekologiskas priemones tai del to i susiemiau uz galvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 03 28, 12:07)
as naudojau stai sitas, jis kietesnis ir skalsesnis, man metams pakako dezutes. Sudetis tokia pari: naturalus bio akmuo. Vienas bekvapis smirdalas, kitas-su citrinu ea. Jau pries du metus as uz ji parodoje sumokejau 60 litu..
user posted image
Papildyta:

Tai šitas gal ir be priedų, bet ne tas kur prieš tai buvai įkėlusi nuorodą, kaina to maximinio tris kart mažesnė, juk jei būtų geras daiktas po -niolika litų nepardavinėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
niu ner sito lt:) Geriau bio akmuo su kvapu, nei CIF, ACE ar dar koks brudas.
Plem, ernesin, avatara pasikeitei-ir nepazinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 kovo 2012 - 13:26
QUOTE(Nidulia @ 2012 03 28, 13:25)
niu ner sito lt:) Geriau bio akmuo su kvapu, nei CIF, ACE ar dar koks brudas.
Plem, ernesin, avatara pasikeitei-ir nepazinau  ax.gif

Tai apie cif ir t.t. čia jau net minčių nei vienai nekyla mirksiukas.gif
Bagota būsiu tongue.gif
Atsakyti
Nidulia, pas jus uosčiau lyg nieko, bet parduotuvėj dirgino uosle, tai pirkau kitoki akmenį.
Ecover pigiau būna toj pačioj assorti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 28 kovo 2012 - 13:40
QUOTE(Jolirta @ 2012 03 28, 14:38)
Nidulia, pas jus uosčiau lyg nieko, bet parduotuvėj dirgino uosle, tai pirkau kitoki akmenį.
Ecover pigiau būna toj pačioj assorti.

n ataip, ten visur tas pats bioakmuo, tik vienur pakvepitas, kutur-ne, bet nera prideta jokiu agrsevyviu chemiju.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 03 28, 15:01)
n ataip, ten visur tas pats bioakmuo, tik vienur pakvepitas, kutur-ne, bet nera prideta jokiu agrsevyviu chemiju.

papasakokit kaip jis naudojamas? 4u.gif mastau kad ir man jo reikia g.gif
Atsakyti