Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

QUOTE(MaGre @ 2012 03 26, 22:21)
tai jei skabti tik su soda kiek jos reikia deti , 2 saukstus ? ir ar tinka spalvotiems, kas isbandete?  4u.gif

Aš dedu tris šaukštus. Spalvotų nebandžiau, bijau, kad spalvos ,,nenukąstų" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 03 26, 21:58)
as valau bioakmeniu-puikiai isvalo, nupoliruoja ir nebraizo.

Ačiū už operatyvų atsakymą, bandysiu ieškoti smile.gif Jei nesunku, gal parašytumėt kur jo rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2012 03 26, 22:40)
Ačiū už operatyvų atsakymą, bandysiu ieškoti smile.gif Jei nesunku, gal parašytumėt kur jo rasti ax.gif

anksciau pirkau parodoseputszstei, dabar perku senukuose, maciau ir maximoje buna:) jis ir kriaukles ir klocetus nusveicia, nupoliruoja, kad net lasiukai nesilaiko, subega i viena ir nebraizo. Man tai superine priemone. As namie turiu tik si akmeni ir almawin apelsinini valikli, soda, acta-psio:)
va sitas akmuo, jis pakankamai skalsus. Maciau ir uz 17 lt Maximoje, o droge pirkau dar pigiau, nes buvo nuolaida.Tikrai siulau, nesman jis -nepakeiciama priemone namie:)
http://www.labas.inf...duct.php?id=262
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 26 kovo 2012 - 23:49
QUOTE(Nidulia @ 2012 03 27, 00:46)
anksciau pirkau  parodoseputszstei, dabar perku senukuose, maciau ir maximoje buna:) jis ir kriaukles ir klocetus nusveicia, nupoliruoja, kad net lasiukai nesilaiko, subega i viena ir nebraizo. Man tai superine priemone. As namie turiu tik si akmeni ir almawin apelsinini valikli, soda, acta-psio:)
va sitas akmuo, jis pakankamai skalsus. Maciau ir uz 17 lt Maximoje, o droge pirkau dar pigiau, nes buvo nuolaida.Tikrai siulau, nesman jis -nepakeiciama priemone namie:)

Ačiū už nuorodą, nes aš kur radau akmenį, tai kaina apie 80 lt verysad.gif
Atsakyti
as , parodoje, uz pucztein mokejau 60 lt, jis labai ekonomiskas, man daugiau ne metams pakako, kuri jums urodziau, naudijasi greiciau, bet vistiek labai vertas dalykelis-ir jusu keraminei viryklei, ir kriaukles, kranai, klozetai, gal dar ka atsveisti reikes.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 03 27, 20:13)
as , parodoje, uz pucztein mokejau 60 lt, jis labai ekonomiskas, man daugiau ne metams pakako, kuri jums urodziau, naudijasi greiciau, bet vistiek labai vertas dalykelis-ir jusu keraminei viryklei, ir kriaukles, kranai, klozetai, gal dar ka atsveisti reikes.

Ačiū, Nidule, už tokią mintį. Niekad net ir negirdėjau apie tokį akmenį, tikrai reiks išbandyt:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 03 27, 00:46)
anksciau pirkau  parodoseputszstei, dabar perku senukuose, maciau ir maximoje buna:) jis ir kriaukles ir klocetus nusveicia, nupoliruoja, kad net lasiukai nesilaiko, subega i viena ir nebraizo. Man tai superine priemone. As namie turiu tik si akmeni ir almawin apelsinini valikli, soda, acta-psio:)

Na koks super dalykėlis atrodo thumbup.gif Noriu ir aš jo. Jau ryt bėgsiu ieškot. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2012 03 27, 21:04)
Na koks super dalykėlis atrodo  thumbup.gif Noriu ir aš jo. Jau ryt bėgsiu ieškot. Ačiū 4u.gif

Tik kvapas jo sintetinis, ir tikrai ne iš švelniausių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 03 20, 12:14)
Sakyčiau skalsiausias. Dabar naudoju Ecover, bet labai jau greitai pasibaigia. Bandykite visus, ir tikrai rasite kas Jums geriausia.

Aciu labai smile.gif
QUOTE(ernesin @ 2012 03 27, 22:21)
Tik kvapas jo sintetinis, ir tikrai ne iš švelniausių rolleyes.gif

O jo sudetis vadinas nelabai naturali?

Kur jus perkat ta almawin produkcija? rolleyes.gif
Ecover indams nusipirkau bet skalb milteliu ne, jie tik skysti buna?
Kazkaip 32 lt- 17 skalbimu brangoka g.gif
Na mes db kai su vaikuciais lb daznai skalbiam ax.gif
Papildyta:
O kaio isvalyt spinteles virtuves, plyteles ju nepazeist ir be chemijos? g.gif

Turejau lock, nebenaudoju nes negeraz.. Tik vanduo druska et. Aliejus. Neiswalo..?
Zn kad su kokiu ajax ar kas ten tai yveiktu bet reik mokytis kitaip ane ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2012 03 27, 23:15)

pabandykit su apelsininiu valikliu, jis viskam tinka ir puikiai valo 4u.gif
Atsakyti
Nera ten jokios xemijos- vokietijoje kasamas akmuo, dar ideda citrinu kvapo, buna ir be jokiu kvapu, tai jis net smirdintis. O siaip-akmuo supresuotas.
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2012 03 27, 23:15)

su tuo paciu bioakmeniu arba soda.
Atsakyti
Šito akmens, kur anksčiau nuoroda įdėta yra Moki-veži parduotuvėse, kaina apie 19 Lt. Aš turiu iš Vokietijos atsisiųstą kitokios pakuotės (baltą su žaliu), tai ten ir rašo bio akmuo, o ant šitos nėra tokio užrašo, bet sudėtis tokia pati, tik šis aromatizuotas. Dabar jau abu turiu, bet naujojo dar nebandžiau, šiaip tikrai geras daiktas ir baltus kedus gerai nušveičia net tik kriaukles ir virykles. smile.gif
Atsakyti