Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2012 03 20, 12:17)
Mergaitės,
kaip jūs naminėmis priemonėmis valot vonias?
Soda man nelabai išvalo.  g.gif  Esu skaičiusi apie valiklį iš muilo riešutų, bet nepamenu.

as istrinu soda ir palieku kuriam laikui, vonia buna balta, svari, su actu maisau tik valydama duso stiklus

QUOTE(Jolete @ 2012 03 20, 12:29)
Apelsinų valiklis man pats pačiausias reikalas iš Almawin  thumbup.gif  Mažoji dažnai nutapo sienas su flomasteriais - apelsinų aliejaus valiklis įveikia, daug visokių klijų, riebalų ir kt. sunkiai įveikiamų dėmių įveikia. Skalbdama įpilu taip pat. Grindis valydama įpilu, ir grindis blizga, ir namai kvepia.

man taip pat thumbup.gif Vakar mazasis sienas tusinuku apipaise, tai tik sis valiklis lengvai isvale. Be to lengvai iveikia tepalus. Su riebalais lengvai susidoroja thumbup.gif Kvapas tikrai, kad pasakiskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 03 20, 11:29)
Apelsinų valiklis man pats pačiausias reikalas iš Almawin  thumbup.gif  Mažoji dažnai nutapo sienas su flomasteriais - apelsinų aliejaus valiklis įveikia, daug visokių klijų, riebalų ir kt. sunkiai įveikiamų dėmių įveikia. Skalbdama įpilu taip pat. Grindis valydama įpilu, ir grindis blizga, ir namai kvepia.

o kokius sklabinius plaunant naudojat? ir kiek ipilat į sklabimo mašiną?
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 03 20, 19:52)
o kokius sklabinius plaunant naudojat? ir kiek ipilat į sklabimo mašiną?

Visus, įpilu kamštelį.
Atsakyti
ir as naudoju si apelsinini, bet nezinojau, kad ir iskalbykle galima. Ar tik baltiems,ar visiems skalbinams tinka? i skalbimo milteliu skyriu pilate kartu su milteliais? o kamstelio ne per daug? juk tai koncentratas.
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2012 03 19, 15:40)
Tiesiog vietoj skalbimo skysčio įdedu tris šaukštus sodos. Ir viskas. Skalbiu prie 60 temp. Bet aš taip skalbiu tik šviesius audinius, apatinius.

Tik soda ir viskas? bigsmile.gif Aš sodos šaukštą dedu baltiems skalbiniams+skysto skalbimo priemonės pusė normos.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2012 03 25, 00:06)
ir as naudoju si apelsinini, bet nezinojau, kad ir iskalbykle galima. Ar tik baltiems,ar visiems skalbinams tinka? i skalbimo milteliu skyriu pilate kartu su milteliais? o kamstelio ne per daug? juk tai koncentratas.

Naudoju visiems skalbiniams, įpilu su skalbimo priemone kartu. Nepastebėjau, kad būtų per daug schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 03 25, 22:36)
Tik soda ir viskas? bigsmile.gif Aš sodos šaukštą dedu baltiems skalbiniams+skysto skalbimo priemonės pusė normos.

Baltus skalbiu tik su soda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2012 03 20, 12:51)
as istrinu soda ir palieku kuriam laikui, vonia buna balta, svari, su actu maisau tik valydama duso stiklus

reikės ir man pabandyti, norisi kiek įmanoma apmažinti namuose visokiausios chemijos ax.gif
Atsakyti
o as net balinau su soda, bet tik vienus vyro marskinius isbalino tikrai labai super, o visi kiti rubai kaip buvo taip ir liko. dar vaiko vystiklus bandziau - irgi neiveike. cia dar ir nuo audinio matyt priklauso kaip soda iveiks.

o siaip labiausiai patiko is bandytu Almawin.
Atsakyti

Laba diena, gal kas patartų kokį ekologišką gerą valiklį keramikiniam viryklės paviršiui valyti?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2012 03 26, 20:54)
Laba diena, gal kas patartų kokį ekologišką gerą valiklį keramikiniam viryklės paviršiui valyti?
Ačiū smile.gif

as valau bioakmeniu-puikiai isvalo, nupoliruoja ir nebraizo.
Atsakyti
tai jei skabti tik su soda kiek jos reikia deti , 2 saukstus ? ir ar tinka spalvotiems, kas isbandete? 4u.gif
Atsakyti