Na,net eko parduotuvese gali nusipirkti visai ne ekologiska produkta.Geriausiu atveju gali buti ekologiska pakuote ,o turinys... Apskritai,tokiose Maximose ir pan. kazin ar rasit tikrai ekologisku gaminiu. Na,svarbiausia yra skaityti etikete.Dar galima ir pasidomet smulkiau apie dominanti gamini. Gal kuri zinot ekologiska skysti indaplovems?
Sveiki, Garstuko yra Ekologiški produktai parduotuvėje, kuri yra Antakalnio g. kitoj gatvės pusėj nei Antakalnio poliklinika Aš irgi ieškojau, bet kol kas kitur neradau, tik čia. Dar Vaidotuose (Vilniau raj.) ši parduotuvė yra, kiek supratau iš internete rastos info.
pardavejos centruose daznai net nesupranta pacios kas yra ekologiska kosmetika, ekologiskas ploviklis ir pan. cia tiesiog susiduriau su vaistinemis ir teko laaabai nusivilti. o juk zmones eina patarimu prasyt...baisoka...
Niekaip negaliu nusprest koki indu plovikli rinktis ecover ar sonet? Abieju sudetys geros? Nesigaudau... Taipogi paskaiciau cia siek tiek kad skalbimui Sonet geras? Noriu mest lauk visus miltelius neaiskius... Ruosiuos i asorti ir noriu uzsipirkt... Tik bijau suklyst, kaip saket eco dar nereiskia kad sudetis gerA..
Niekaip negaliu nusprest koki indu plovikli rinktis ecover ar sonet? Abieju sudetys geros? Nesigaudau...
Taipogi paskaiciau cia siek tiek kad skalbimui Sonet geras? Noriu mest lauk visus miltelius neaiskius...
Ruosiuos i asorti ir noriu uzsipirkt... Tik bijau suklyst, kaip saket eco dar nereiskia kad sudetis gerA..
Man jie labai patinka, tiesa labiau ne šie kur įkėlėte, o spalvotiems skalbiniams, mums gerai viską išskalbia nors vanduo tikrai kietas Dar turėjau skystą skalbiklį, tai kaip ir jūsų įdėtos nuorodos milteliai skalbė prastai.
Sveikos, Sonetą skystą skalbimui naudoju ir aš. Man patiko. Dabar nusipirkau Almacabio. Jis irgi skystas, tik koncentruotas. Mažiau reikia. Baltus skalbinius iš vis tik su soda skalbiu. O ką naudojat indaplovėm? Kokias tabletes ar miltelius?
Sveikos, Sonetą skystą skalbimui naudoju ir aš. Man patiko. Dabar nusipirkau Almacabio. Jis irgi skystas, tik koncentruotas. Mažiau reikia. Baltus skalbinius iš vis tik su soda skalbiu.