Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

QUOTE(Mannu @ 2012 02 18, 17:15)
Čia labai panašu, kaip su l'Occitane kosmetika, kuriai iki ekologijos labai toli.

Kazkada domejausi ju produkcija , pardaveja ir nesake , kad ekologiska , o tik naturali, todel ir yra visokiu blogiuku.
Atsakyti
Na,net eko parduotuvese gali nusipirkti visai ne ekologiska produkta.Geriausiu atveju gali buti ekologiska pakuote doh.gif ,o turinys... Apskritai,tokiose Maximose ir pan. kazin ar rasit tikrai ekologisku gaminiu. Na,svarbiausia yra skaityti etikete.Dar galima ir pasidomet smulkiau apie dominanti gamini.
Gal kuri zinot ekologiska skysti indaplovems?
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2012 02 17, 00:35)
Gal žinote, kur galima rasti Vilniuje pirkti Garstuko?

Sveiki, Garstuko yra Ekologiški produktai parduotuvėje, kuri yra Antakalnio g. kitoj gatvės pusėj nei Antakalnio poliklinika smile.gif Aš irgi ieškojau, bet kol kas kitur neradau, tik čia. Dar Vaidotuose (Vilniau raj.) ši parduotuvė yra, kiek supratau iš internete rastos info.
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 02 18, 19:08)
Kazkada domejausi ju produkcija , pardaveja ir nesake , kad ekologiska , o tik naturali, todel ir yra visokiu blogiuku.

pardavejos centruose daznai net nesupranta pacios kas yra ekologiska kosmetika, ekologiskas ploviklis ir pan. cia tiesiog susiduriau su vaistinemis ir teko laaabai nusivilti. o juk zmones eina patarimu prasyt...baisoka...
Atsakyti
Niekaip negaliu nusprest koki indu plovikli rinktis ecover ar sonet? Abieju sudetys geros? Nesigaudau... g.gif
Taipogi paskaiciau cia siek tiek kad skalbimui Sonet geras? Noriu mest lauk visus miltelius neaiskius...
Ruosiuos i asorti ir noriu uzsipirkt... Tik bijau suklyst, kaip saket eco dar nereiskia kad sudetis gerA..

Is anksto aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2012 03 17, 23:03)
Niekaip negaliu nusprest koki indu plovikli rinktis ecover ar sonet? Abieju sudetys geros?  Nesigaudau... g.gif
Taipogi paskaiciau cia siek tiek kad skalbimui Sonet geras? Noriu mest lauk visus miltelius neaiskius...
Ruosiuos i asorti ir noriu uzsipirkt... Tik bijau suklyst, kaip saket eco dar nereiskia kad sudetis gerA..

Is anksto aciu smile.gif

Tiek ecover ties sonnet sudėtys abiejų tikrai geros, man asmeniškai ecover produkcija labiau patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2012 03 18, 16:16)
Laaaaabai aciu, drasiai ir ramiai nusipirksiu  bigsmile.gif  4u.gif

Pabandykit ir vieną, ir vėliau kitą mirksiukas.gif man kažkodėl labiau Ecover. Bet labiausiai Almawin.
Atsakyti
O gal kas nors turite atsiliepimų apie JELP? 4u.gif

Čia tik kaip pvz: https://www.biterite...ai-2-240kg.1137
Atsakyti
QUOTE(Irma POOH @ 2012 03 19, 00:24)
O gal kas nors turite atsiliepimų apie JELP?  4u.gif

Man nepatiko rolleyes.gif Neskalsūs, nepasakyčiau , kad gerai išplauna ir netiko mūsų kietam vandeniui.
Atsakyti
QUOTE(Irma POOH @ 2012 03 18, 23:24)
O gal kas nors turite atsiliepimų apie JELP?  4u.gif

Man jie labai patinka, tiesa labiau ne šie kur įkėlėte, o spalvotiems skalbiniams, mums gerai viską išskalbia nors vanduo tikrai kietas mirksiukas.gif Dar turėjau skystą skalbiklį, tai kaip ir jūsų įdėtos nuorodos milteliai skalbė prastai.
Atsakyti
Sveikos,
Sonetą skystą skalbimui naudoju ir aš. Man patiko. Dabar nusipirkau Almacabio. Jis irgi skystas, tik koncentruotas. Mažiau reikia. Baltus skalbinius iš vis tik su soda skalbiu.
O ką naudojat indaplovėm? Kokias tabletes ar miltelius?
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2012 03 19, 13:49)
Sveikos,
Sonetą skystą skalbimui naudoju ir aš. Man patiko. Dabar nusipirkau Almacabio. Jis irgi skystas, tik koncentruotas. Mažiau reikia. Baltus skalbinius iš vis tik su soda skalbiu.

Kaip skalbi su soda, galima plačiau 4u.gif
Atsakyti