Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

QUOTE(Vitulka @ 2012 02 10, 21:34)
mes jau n tąjį buteliuką sunaudojom Planet clean arba kitaip Green force  indų ploviklio. Jokių nusiskundimų. Perkam Maximoje

http://www.assorti.l...iklis-500ml.jpg

O jo sudėtis tikrai gera? Nes su šita linija buvau išsidūrus, berods kažkuris paviršių valiklis buvo su blogiečiais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 20 kovo 2012 - 07:21
QUOTE(Jolete @ 2012 02 09, 21:37)
Kuo jis patinka? Man kažkaip Sonet įspūdžio nepadarė  schmoll.gif

aš irgi daug jo nenaudoju, bet man jis labai patinka, nieko man iš jo netrūksta, o ir sudėtis man lb patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2012 02 14, 00:34)
O jo sudėtis tikrai gera? Nes su šita linija buvau išsidūrus, berods kažkuris paviršių valiklis buvo su blogiečiais smile.gif

aš nurašysiu sudėtį, gal bus išmanančių, nes aš jį pirkau sužinojus SM, ankstesnėj temoj smile.gif turi Vegan ženkliuką

Planet clean indų ploviklis:
15% - 30 % anionic surfactant
5 % - 15 % amphoteric surfactant
contains chloromethylisothiazolinone (and) methylisothiazolinone, Perfume, citral, limonene. * The cleaning ingredients are derived from plant sources: coconut and sustainable palm oil
Atsakyti
Gal žinote, kur galima rasti Vilniuje pirkti Garstuko?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 02 14, 13:00)
aš nurašysiu sudėtį, gal bus išmanančių, nes aš jį pirkau sužinojus SM, ankstesnėj temoj  smile.gif  turi Vegan ženkliuką

Planet clean indų ploviklis:
15% - 30 % anionic surfactant
5 % - 15 % amphoteric surfactant
contains chloromethylisothiazolinone (and) methylisothiazolinone, Perfume, citral, limonene. * The cleaning ingredients are derived from plant sources: coconut and sustainable palm oil

http://www.ewg.org/s...ingred06=703935
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2012 02 17, 00:35)
Gal žinote, kur galima rasti Vilniuje pirkti Garstuko?

Garstuko ir as ilgai ieskojau,bet taip ir neradau.Dabar jau metai sekmingai plaunu garstyciomis. De lonoj nusiperku maltu garstyciu ir tiek. Plastikinio indelio dangteli pribadziau skyluciu,tai ir normuot patogu,ir vartot patogiau. Su jom bent jau tikrai zinau,kad seima nevalgo nuodu is lekstes kartu su maistu.

Man keista ,kai sioje temoje vis rasdavau besidziaugianciu Froch ir panasiom priemonem cool.gif
Atsakyti
Radau pagaliau adresus, reiks paieškoti:
http://www.eco-meta....?/where-to-buy/
Atsakyti
QUOTE(svajone* @ 2012 02 17, 04:18)
Garstuko ir as ilgai ieskojau,bet taip ir neradau.Dabar jau metai sekmingai plaunu garstyciomis. De lonoj nusiperku maltu garstyciu ir tiek. Plastikinio indelio dangteli pribadziau skyluciu,tai ir normuot patogu,ir vartot patogiau. Su jom bent jau tikrai zinau,kad seima nevalgo nuodu is lekstes kartu su maistu.
Man keista ,kai sioje temoje vis rasdavau besidziaugianciu Froch ir panasiom priemonem  cool.gif

Bet juk kai kurie Froch gaminiai turi Eco ženklą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 02 17, 21:38)
Bet juk kai kurie Froch gaminiai turi Eco ženklą  g.gif

Deja,yra ne vienas gamintojas,kuris zymi savo preke eco,taciau ekologija ten net nekvepia doh.gif Froch tikrai nera eco priemones,uztenka vien sudeti paskaityti. Nezinau,manes niekas neitikins,kad galima chlora eco isgaut ar panasiai. Kazkada,kai dar tik pradejau eit link ekologijos ir naturalumo ir pati uzkibdavau uz gamintoju gudrumu,bet greit pradejau skaityt etiketes ir dometis placiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajone*: 17 vasario 2012 - 23:55
Deja, nusivyliau, bet maximose tikrai nėra garstuko.
Atsakyti
QUOTE(svajone* @ 2012 02 18, 00:51)
Deja,yra ne vienas gamintojas,kuris zymi savo preke eco,taciau ekologija ten net nekvepia doh.gif  Froch tikrai nera eco priemones,uztenka vien sudeti paskaityti. Nezinau,manes niekas neitikins,kad galima chlora eco isgaut ar panasiai. Kazkada,kai dar tik pradejau eit link ekologijos ir naturalumo ir pati uzkibdavau uz gamintoju gudrumu,bet greit pradejau skaityt etiketes ir dometis placiau.

Nejaugi gali gamintojas ženklinti eco ženklais neekologišką gaminį? g.gif Būtinai pažiūrėsiu parduotuvėj sudėtį to Frosh
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 02 18, 11:30)
Nejaugi gali gamintojas ženklinti eco ženklais neekologišką gaminį? g.gif  Būtinai pažiūrėsiu parduotuvėj sudėtį to Frosh

Tikrai gali. Gal to gaminio kažkuri sudėtinė dalis yra ekologiška, o gamintojas tai ir pabrėžia. Ir dar visokių eko-sukčiavimo būdų yra. Čia labai panašu, kaip su l'Occitane kosmetika, kuriai iki ekologijos labai toli.
Atsakyti