Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

QUOTE(Jolirta @ 2012 01 31, 23:53)
pigiausiai ecover minkštiklis assorti 14lt, po to iki, o brangiausiai maximoje 20lt.

Aš žinau kur dar pigiau, jei talpa vienoda g.gif
750ml-12,90Lt
Atsakyti
sveikos.

gal kuri žinote kuo valyti akrilinę vonią? sako, nevisi valikliai tinka, o pirkti kenksmingo nesinori...
Atsakyti
Valantį akmeni pabandykite akrilinei voniai.
Atsakyti
QUOTE(teplė @ 2012 02 06, 13:48)
sveikos.

gal kuri žinote kuo valyti akrilinę vonią? sako, nevisi valikliai tinka, o pirkti kenksmingo nesinori...

As valau Sonet visu pavirsiu valikliu arba Ecover purskiamu vonios kambario valikliu. Valo gerai, voniai nieko nenutiko, nors pries tai irgi kaip ir jus domejausi kas tiktu akrilui ir kad nesugadintu vonios.
Atsakyti
prisipazistu kad neskaiciau temutes, bet galetumete rekomenduoti koki naturalu indu plovikli? 4u.gif vaikutis auga, vis dazniau duodam valgyti is savu indu, tai galvoju pradeti naudoti naturalu plovikli.
kazin, sis geras g.gif
user posted image
Atsakyti
man pats geriausias indų ploviklis Sonett thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 02 09, 17:23)
prisipazistu kad neskaiciau temutes, bet galetumete rekomenduoti koki naturalu indu plovikli? 4u.gif  vaikutis auga, vis dazniau duodam valgyti is savu indu, tai galvoju pradeti naudoti naturalu plovikli.
kazin, sis geras g.gif
http://www.techbusin...108_468x369.jpg

Ecover kelis buteliukus sunaudojau thumbup.gif puikiai išplauna, malonus kvapas, nesausina rankų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 20 kovo 2012 - 07:20
QUOTE(Basari'a @ 2012 02 09, 17:44)
man pats geriausias indų ploviklis Sonett  thumbup.gif

Kuo jis patinka? Man kažkaip Sonet įspūdžio nepadarė schmoll.gif
Atsakyti
Man ir patinka sonet,nors naudoju itin retai,kadangi po karstu vandeniu plaunu,tai beveik nieko nebereikia papildomai.Jo man ilgam uztenka.Dar turiu sodos pasidejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 02 09, 17:23)
prisipazistu kad neskaiciau temutes, bet galetumete rekomenduoti koki naturalu indu plovikli? 4u.gif  vaikutis auga, vis dazniau duodam valgyti is savu indu, tai galvoju pradeti naudoti naturalu plovikli.
kazin, sis geras g.gif

man jis vienas geresniu, kartoju ne pirmakart. Bandzius bio-D, Earth Friendly Products plovikli ir ecover, tai ecoveris man labiausia patinko.
Dabar pirkau akcijini assorti.lt, litras 10,39 lt kainavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 20 kovo 2012 - 07:21
mes jau n tąjį buteliuką sunaudojom Planet clean arba kitaip Green force indų ploviklio. Jokių nusiskundimų. Perkam Maximoje

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 02 09, 16:23)
kazin, sis geras g.gif

Mano jis taip pat mylimiausias thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 20 kovo 2012 - 07:21