Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

QUOTE(Atėnė @ 2012 01 26, 00:58)
Mergaitės, ar galite kas nors papasakoti apie tą stebuklingą orkaičių valymą su apelsino žievelėmis smile.gif .

kas čia per naujiena? wink.gif ir man įdomu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramint@ @ 2012 01 25, 20:59)
Sveikos.... as esu Ecover fane, naudoju daugely priemoniu....

aš tai neturiu vienos firmos smile.gif skalbikliai,valikliai mano iš EDL Nature, indus planu su Sonett, muilas irgi Sonett.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 01 25, 23:08)
Naudoju ecover skysta priemone drabuziam skalbt. Ziuriu, ka balti triusikai i kojines spalva prarand sad.gif
Gal ka parekomenduotumet, mergelikes?  ax.gif

Ecover baliklį bandėte? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2012 01 26, 00:58)
Mergaitės, ar galite kas nors papasakoti apie tą stebuklingą orkaičių valymą su apelsino žievelėmis smile.gif .

zievelem valymo negirdejus ir nebandzius, bet nenugramdoma gartrauki be jokio vargo sugebejau isvalyt su almavin apelsinu aliejaus valikliu blink.gif Istepiau grynu skysciu, neskiedus, pieno baltumas nuslinko, turbut maximum 10 min palaikiau, ziuriu pavirsius net blizga, nustebino... Ka galima buvo nuplaut - nuploviau po kranu, o kitas dalis tiesiog skuduriuku svariai pervaliau. Gartraukis liko svarutelis, ko neiveikdavo ankstesni cheminiai valikliai.
Juo ir arbatinuka isbandziau isvalyt, irgi be vargo nusivale. ARbatinukas verdamas ant dujines, apsitasko riebalais, laiku neisvalius prikempa, tad buna vargelio sveiciant. Anksciau amway orkaiciu valikliu valydavau o dabar uztenka almavin valiklio thumbup.gif
Turbut ir orkaite reiks pabandyt issivalyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 26 sausio 2012 - 20:32
Arbatinuka, gartrauki, puodus - metaliniu pavirsiumi valau viledos metaline kempinele. Ji nebraizo pavirsiu, pakanka suvylgyti vandieniu. Valoma pavirsiu pasildau.

O man kazkodel Almawin apelsininis valiklis nepasitvirtino visiskai. Na, nebent, naudojama po lasiuka del kvapo i skalbykle ar plaunant grindis. Bet nauojant tokiam tikslui, sakyciau malonumas ne is pigiuju. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 26 sausio 2012 - 21:18
man Almawin apelsininis valiklis labai patinka, visur ji naudoju.

gal galit parokomenduoti, kokią priemonę leliuko rūbeliams mirkymui prieš plovimą?
Atsakyti
iki siol almavin apelsinini valikli tik grindim naudodavau plaut, man jis labai skaniai kvepia wub.gif ir skalbiniam, rimtesnem demem isimt, o gartraukiui ir arbatinukui tik atsitiktinai pabandziau ir patiko rezultatas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 01 25, 23:07)
Tualeto vakliklis ECOVER veiksmingas?

4u.gif man jis thumbup.gif .naudoju ji ne tik tualetui,bet ir voniai,kriauklei valyti.isvalo be priekaistu.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 01 29, 13:13)
4u.gif man jis  thumbup.gif .naudoju ji ne tik tualetui,bet ir voniai,kriauklei valyti.isvalo be priekaistu.

na įtikinot mane thumbup.gif
pirkimo sąrašiuke apelsinų kvapo minkštiklis Ecover, nes maniškis baiginėjasi. O vėliau ir kt. priemones bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 01 29, 17:36)
na įtikinot mane thumbup.gif
pirkimo sąrašiuke apelsinų kvapo minkštiklis Ecover, nes maniškis baiginėjasi. O vėliau ir kt. priemones bandysiu.

Kur tokį užmatėte, gal galite įkelti nuorodą, nes iki šiol tik du tesu mačiusi Sun ir Flowers?
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2012 01 29, 12:02)
iki siol almavin apelsinini valikli tik grindim naudodavau plaut, man jis labai skaniai kvepia wub.gif  ir skalbiniam, rimtesnem demem isimt, o gartraukiui ir arbatinukui tik atsitiktinai pabandziau ir patiko rezultatas bigsmile.gif

Labai ačiū, kad pasidalinot informacija. 4u.gif Seniai jau tą apelsininį buvau nusižiūrėjus, bet kažkaip nedrįsau pirkti dar. blush2.gif O tos prikepusios riebalų dėmės mane nervina ne tas žodis. gun_bandana.gif Jei mechaniškai šveičiu, tai dažnai ir indo paviršius susibraižo. doh.gif Ir šiaip bus proga tą valiklį pagaliau išbandyt. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mannu: 30 sausio 2012 - 11:29
QUOTE(ernesin @ 2012 01 29, 21:37)
Kur tokį užmatėte, gal galite įkelti nuorodą, nes iki šiol tik du tesu mačiusi Sun ir Flowers?

matyti nemačiau ax.gif čia forume kažkieno nuomonę užsifiksavau, kad geltonas (gal ne apelsininis..., o Sun) malonaus kvapo. O ieškosiu IKI , nes nei maxėj nei norfoj
nemačiau Ecover produkcijos.
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2012 01 30, 20:19)
matyti nemačiau ax.gif čia forume kažkieno nuomonę užsifiksavau, kad geltonas (gal ne apelsininis..., o Sun) malonaus kvapo. O ieškosiu IKI , nes nei maxėj nei norfoj
nemačiau Ecover produkcijos.

ecover maximoje yra, nes kaip tik pirkau wc valikli kai dabar akcija yra.

man rodos jūs kažką sumaišėt, nes čia buvo kalbėta apie almawin apelsinų alieju. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 30 sausio 2012 - 20:23