Norėjau paklausti (visos temos neperskaičiau ), kuo galima suminkštinti skalbinius, ypač rankšluosčius. Jokių minkštiklių nenaudoju, nesinori chemijos rūbuose ir tas kvapas mane erzina. Gal galima su kokia soda ar pan.
QUOTE(Ausra86 @ 2012 01 11, 16:28)
o aš galvojau,kad čia kažkokia nevykusi reklama ir prekė "kosminė". dar klausimą turiu- o tai tarkim jei rankos purvinos,tai jis ir tą purvą nuplauna?
purvą neišplauna
QUOTE(_Ange_ @ 2012 01 12, 14:41)
Sveikos,
o ar kas nors naudojo lietuvišką natūralų indų ploviklį GARSTUKAS? Šiandien pirmą kartą apie jį išgirdau. Visaip mąsčiau, kokį čia sveikesnį indų plovikį nusipirkus, ir iš tikrųjų jis mane sudomino - kiekis nemažas, o ir nebrangus. O ir, rodos, natūralesnio ir būt negali (sudėtyje tik garstyčios ir putoklio šaknies milteliai). Tik kad miltelių pavidalu jis, tad gal ne visi gali būti įpratę prie to
Gal kas jau turi patirties su juo??
o ar kas nors naudojo lietuvišką natūralų indų ploviklį GARSTUKAS? Šiandien pirmą kartą apie jį išgirdau. Visaip mąsčiau, kokį čia sveikesnį indų plovikį nusipirkus, ir iš tikrųjų jis mane sudomino - kiekis nemažas, o ir nebrangus. O ir, rodos, natūralesnio ir būt negali (sudėtyje tik garstyčios ir putoklio šaknies milteliai). Tik kad miltelių pavidalu jis, tad gal ne visi gali būti įpratę prie to
Gal kas jau turi patirties su juo??
jo nenaudojau, bet nuo senų laikų mūsų prosenėliai-močiutės naudodavo garstyčias vilnos skalbimui, nes ji puikiai pašalina riebalus
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 12, 22:07)
ECOVER VALIKLIS
Valiau vonia, kranus, plyteles ir pan. Su smulkiomis granulytes, skystokas, kvapas neutralus.
Veikia iprastai,gerai , kaip ir cheminiai valikliai, tik si drasiai naudojau be pirstiniu
mes perkam panašu, http://www.assorti.l...-valiklis-500ml labai gerai valo, o ir kaina prieinama
QUOTE(vai2 @ 2012 01 12, 22:29)
Norėjau paklausti (visos temos neperskaičiau ), kuo galima suminkštinti skalbinius, ypač rankšluosčius. Jokių minkštiklių nenaudoju, nesinori chemijos rūbuose ir tas kvapas mane erzina. Gal galima su kokia soda ar pan.
tinka soda, t.p. citrinų rūgštis/actas +glicerinas+EA
tinka soda, t.p. citrinų rūgštis/actas +glicerinas+EA
[/quote]
Ačiū O kaip naudoti? Turiu glicerino, bet ten rašo, kad odai ir nagams stiprinti.
[/quote]
Ačiū O kaip naudoti? Turiu glicerino, bet ten rašo, kad odai ir nagams stiprinti.
Vakar pagaliau gavau Ecover dėmių valiklį, tai jau vakare ėmiau valyt bliuskelę, jau ji senokai buvo su kava sulieta ir užmesta, ji tokia, kad negaliu stipriai trint, tad jokios priemonės neišplovė. Tai tepiau šitu negailėdama, visą dėmę ir aplink, o paskui skalbiau kaip įprastai. Kol drėgna buvo, tai nelabai matėsi, ar jau išsiplovė, bet šiandien jau išdžiūvus ir dėmės nėr! Labai apsidžiaugiau.
Gal iš iherb bandėte geras ekologiškas priemones indaplovei?Ecover tabletės išbandytos,domintų kitų firmų produkcija...
QUOTE(Andira @ 2011 04 16, 18:32)
ar yra kokios natūralios priemonės drabužių balinimui? gal kas tokias naudojat? kas čia būtų efektyviausia?
QUOTE(avesta @ 2011 04 16, 21:14)
man jis gerai balina
Siuo metu naudoju ECOVER, nes akcija assorti.lt buvo. Jokiu nusiskundimu neturiu. ir, svarbiausia nekenksmingas
Siuo metu naudoju ECOVER, nes akcija assorti.lt buvo. Jokiu nusiskundimu neturiu. ir, svarbiausia nekenksmingas
ar veiksmingas ecover baliklis ir tikrai gerai balina?
QUOTE(Laisvė @ 2011 04 22, 06:39)
Kas išbandėte Uni Vert priemones? Kokie atsiliepimai?
bandžiau tabletes indaplovei.Antrą kartą turbūt nepirkčiau.Patiko tik valymo skystis langams,malonus mėtų-eukalipto kvapas,valo gerai.
QUOTE(svajone* @ 2011 04 28, 18:18)
Kazkada buvo priemone "Garstukas" ,ydomu ar dar yra tokia ar kazkas panasaus.
reklamuojama,kad yra.Kur Vilniuje matėte jo pirkti?
QUOTE(goodly @ 2012 01 10, 14:59)
kokios yra geriausios (nebūtinai pigiausios) ekol. tabletės indaplovei?
Ecover geros Bet norisi ir kitas priemones išbandyti
QUOTE(airaa @ 2012 01 15, 20:22)
Man nepasiteisino
QUOTE(airaa @ 2012 01 15, 20:30)
Gal iš iherb bandėte geras ekologiškas priemones indaplovei?Ecover tabletės išbandytos,domintų kitų firmų produkcija...
Aš siūlyčiau AlmaWin pabandyt. Kol kas man visi jų produktai labai patiko, tiek dėl veikimo, tiek dėl sudėties.
QUOTE(airaa @ 2012 01 15, 20:30)
Man visai nieko Domol, perkam Droge.
QUOTE(Mannu @ 2012 01 16, 15:54)
Aš siūlyčiau AlmaWin pabandyt. Kol kas man visi jų produktai labai patiko, tiek dėl veikimo, tiek dėl sudėties.
o kur jie pigiausiai parduodami?
QUOTE(airaa @ 2012 01 16, 17:10)
o kur jie pigiausiai parduodami?
Bijau sumeluot..
Jų būna Šv. Stepono g. 6, Topo centre Oze ir Žirmūnuose, Biosaloj, gal dar kur.. Bet kur pigiausia tai nežinau tikrai. Man regis, visur kainos daug maž panašios, nors nesu tikra..