Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

Susigundziau Clean Planet skalbikliu... Nieko o nieko jis man neisskalbia doh.gif net prakaito kvapas pazastyse lieka doh.gif doh.gif doh.gif griztam prie milteliu
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2012 01 03, 11:53)
Susigundziau Clean Planet skalbikliu... Nieko o nieko jis man neisskalbia  doh.gif  net prakaito kvapas pazastyse lieka  doh.gif  doh.gif  doh.gif  griztam prie milteliu

Aš į tą Clean Planet visuomet įtariai žiūrėjau.. Nes kartą buvau nusipirkus, man po jo rūbai labai smirdėdavo.
Iki šiol man nėr geresnio skalbiklio už AlmaWin.
Dar tokį buvau užsisakius, 1.12 litro, rašo, kad užteks 50 skalbimų, kad yra visiška nesąmonė, nes jis nėra skalsus. Man net 20 skalbimų jo neužteks. doh.gif Eilinį kartą įsitikinau, kas šykštus moka du kartus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2012 01 03, 11:53)
Susigundziau Clean Planet skalbikliu... Nieko o nieko jis man neisskalbia  doh.gif  net prakaito kvapas pazastyse lieka  doh.gif  doh.gif  doh.gif  griztam prie milteliu

O as jo jau trecia buteli naudoju, skalbia geriau nei paprasti milteliai smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
kokios yra geriausios (nebūtinai pigiausios) ekol. tabletės indaplovei?
Amway ar naudojate, gerai išplauna..? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodly: 10 sausio 2012 - 14:06
[quote=Tigris,2012 01 03, 11:53]
Susigundziau Clean Planet skalbikliu... Nieko o nieko jis man neisskalbia doh.gif net prakaito kvapas pazastyse lieka doh.gif doh.gif doh.gif griztam prie milteliu

susigundziau ir as nusipirkti Planet Clean. Nusipirkau skalbimo milteliu, minkstiklio, pavirsiu valiklio, indu ploviklio ir pan.
Padariau isvada: daugiau nepiksiu wink.gif vienintelis indu ploviklis patiko ir kita karta ji rinksiuos. O visom kitom prekem ziauriai nusivyliau ir dar tiek pinigu isleidau ;(
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2012 01 10, 13:59)
Laba diena 4u.gif
kokios yra geriausios (nebūtinai pigiausios) ekol. tabletės indaplovei?
Amway ar naudojate, gerai išplauna..? Ačiū 4u.gif

Amway niekas čia nenaudoja, nes tai neekologiškas produktas.
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 12 17, 01:38)
Ne del to pelesiai, o del dregmes. As skalbiau normaliais skalbikliais ir man pripelijo stalciukas. Ispurskiau purskalu nuo pelesiu ir dingo blush2.gif

Kokiu purškalu? bigsmile.gif

QUOTE(Mannu @ 2012 01 03, 12:55)

Iki šiol man nėr geresnio skalbiklio už AlmaWin.

drinks_cheers.gif dar neradau geresnio ir aš mirksiukas.gif plius dėmėms Almawin apelsinų aliejaus valiklis.
Atsakyti
Gal esate Vilniuje užmatę kur yra pirkti Jelp skalbimo miltelių? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 01 11, 15:58)
Gal esate Vilniuje užmatę kur yra pirkti Jelp skalbimo miltelių? rolleyes.gif

Kaune pirkau RIMI, tai gal ir Vilniuje yra blush2.gif Yra internetinėse parduotuvėse dar.
Atsakyti
QUOTE(Fen-berry @ 2012 01 02, 11:51)
Aš tokį naudoju jau kelis metus. Galiu pasakyti, kad nemalonų kvapą nuo rankų pašalina puikiai. Tik vat tik dabar sužinojau, kad šaldytuve galima su juo naikinti kvapus, reiks pabandyti.

o aš galvojau,kad čia kažkokia nevykusi reklama ir prekė "kosminė". dar klausimą turiu- o tai tarkim jei rankos purvinos,tai jis ir tą purvą nuplauna? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
o ar kas nors naudojo lietuvišką natūralų indų ploviklį GARSTUKAS? Šiandien pirmą kartą apie jį išgirdau. Visaip mąsčiau, kokį čia sveikesnį indų plovikį nusipirkus, ir iš tikrųjų jis mane sudomino - kiekis nemažas, o ir nebrangus. O ir, rodos, natūralesnio ir būt negali smile.gif (sudėtyje tik garstyčios ir putoklio šaknies milteliai). Tik kad miltelių pavidalu jis, tad gal ne visi gali būti įpratę prie to smile.gif
Gal kas jau turi patirties su juo??
Atsakyti
user posted image
ECOVER VALIKLIS
Valiau vonia, kranus, plyteles ir pan. Su smulkiomis granulytes, skystokas, kvapas neutralus.
Veikia iprastai,gerai , kaip ir cheminiai valikliai, tik si drasiai naudojau be pirstiniu smile.gif

Atsakyti