Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

Sveikos 4u.gif
gal kas naudojote bio-d skalbimo miltelius? kokie atsiliepimai? ax.gif
http://www.e-demetri...arch/bio-d.html
Atsakyti
QUOTE(jonike @ 2011 11 21, 00:24)
Sveikos 4u.gif

mane irgi šitie milteliai labai domina, tuo labiau, kad šiandien nuolaida jiems bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2011 11 21, 08:18)
mane irgi šitie milteliai labai domina, tuo labiau, kad šiandien nuolaida jiems bigsmile.gif

Aš jų tik skalbimo skystį ir indų ploviklį naudojus, tai nieko blogo negaliu pasakyt apie juos. Be to, ir kainos normalios.
O kaip su milteliais tai nežinau. g.gif

Atsakyti
QUOTE(jonike @ 2011 11 20, 23:24)
Sveikos 4u.gif

Skaičiau apie miltelius, kad neverti savo kainos, nes prastai skalbia rolleyes.gif
Atsakyti
ar matet toki muila, gal galetumet pakomentuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MaGre: 24 lapkričio 2011 - 19:18
Nežinau, kaip jis veikia, bet čia jis 10 kartų pigesnis ir atsiunčia nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2011 10 07, 11:48)
Atsirado tokia problema su skalbykle, pradėjo pelėsis lysti, kvapas negeras atsirado. Manau visa tai dėl to, kad naudoju tik ekologiškas skalbimo priemonės. Gal turite patirties kaip tai pašalinti?  smile.gif

Ne del to pelesiai, o del dregmes. As skalbiau normaliais skalbikliais ir man pripelijo stalciukas. Ispurskiau purskalu nuo pelesiu ir dingo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2011 09 22, 01:19)
mes indams plauti naudojam Planet green (anksčiau green force vadinosi) arba Sonett indų ploviklius.Rūbus skalbiam Planet green skystu skalbikliu (dievinu jo kvapą!) ir labai retai skalbimo milteliais,pilam Planet green minkštiklį.Vilnonius,švelnius plaunam Sonett skysčiu,dėmėms naudojam Sonett tulžies muilą.tualetui-Planet green purškiamas skystis. smile.gif Drabužiai ir minkšti ir balti ir švarūs smile.gif tiesa,mirtinom (kraujo,sulčių,žolės) dėmėms labai retai,vietiškai panaudojam Vanish,nes ekologija ne visad jama,ypač ne šviežias tokias dėmes...

Man labai patinka Sonnet ploviklis virtuvei- kriauklei (pas mane plienine) ir dujinei plauti. Nebera alergijos kuri apimdavo nuo Cif purskiklio plieninems kriauklems plauti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar žinote kokį purškiklį tualetui? Norėčiau būtent purškiklio, nes taip man regis patogiau g.gif Nebent kas žinote kitą kokį praktišką ir gerą?
Atsakyti
Užmačiau akciją, ir galvoju ar verta rizikuot, nes kaina tikrai maža kaip už tiek: "Kuponas galioja vienam švaros priemonių rinkiniui BALANCE Neutral, kurį sudaro: muilas su taukmedžio sviestu, muilas su arbatmedžio aliejumi, skystas skalbiklis, audinių minkštiklis, indų ploviklis be priedų, indų ploviklis su glicerinu ir indų ploviklis su alavijų ekstraktu, iš įmonės "Naujoji Ringuva" http://beta.lt/kauna...naujoji-ringuva
plius mano vaikučiai į alergiją linkę, na bet šiaip paskutiniu metu skalbiu viską su eko rutuliu, bet visus vaikiškus drabužėlius (su didesnėm dėmelėm) prieš tai patrinu su Ringuvos muilu vaikiškiems drabužėliams skalbti, kitaip nieko neišplautų man tas rutulys, tai kaip tik svarsčiau vėl kokį ekologišką skalbiklį nusipirkt g.gif ...nes jau taip atsibodo dvigubai skalbti viską, pirma rankiniu būdu išplaut, o tik tada dėt į skalbimo mašiną...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sellija: 29 gruodžio 2011 - 14:59
QUOTE(Sellija @ 2011 12 29, 15:59)
Užmačiau akciją, ir galvoju ar verta rizikuot, nes kaina tikrai maža kaip už tiek:

muilų nesu bandžiusi, bet skalbiklį ir minkštiklį pirkau seniau..
Odos tikrai neerzina, kaip sintetiniai milteliai, bet man kartais neišplaudavo nešvarumų. Ir nežinau, ar čia skalbiklis kaltas, ar tarkim tos dėmės tikrai sunkiau išsiplaunančios g.gif
o indų ploviklis tai man atradimas buvo, nes nesausina rankų ir palyginus visai taupiai naudojasi. Aišku, ne kaip koks Fairy, bet bent jau nenugraužia rankųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 12 17, 00:38)
Ne del to pelesiai, o del dregmes. As skalbiau normaliais skalbikliais ir man pripelijo stalciukas. Ispurskiau purskalu nuo pelesiu ir dingo blush2.gif
Papildyta:
Man labai patinka Sonnet ploviklis virtuvei- kriauklei (pas mane plienine) ir dujinei plauti. Nebera alergijos kuri apimdavo nuo Cif purskiklio plieninems kriauklems plauti thumbup.gif

kokiu purškikliu purškėte nuo pelėsių?
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2011 11 24, 19:18)
ar matet toki muila, gal galetumet pakomentuoti  ax.gif

Aš tokį naudoju jau kelis metus. Galiu pasakyti, kad nemalonų kvapą nuo rankų pašalina puikiai. Tik vat tik dabar sužinojau, kad šaldytuve galima su juo naikinti kvapus, reiks pabandyti.
Atsakyti