Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

Merginos , kazkaip daug virtuveje mazu musyciu atsirado doh.gif ( jauciu nuo obuoliu) Gal kas zinote, kaip ju atsikratyti (ne dichlofosu, zinoma) kazkokiom eko priemonem ?
Atsakyti
Kol stoves sviezi obuoliai ar slyvos,tol ju bus.Ziema,ant pirktiniu parduotuviniu ju kazkaip nebebuna.
As siurbiu siurbliu smile.gif Aisku,geriausia butu vaisius laikyti uzdarytus.
Atsakyti
Parnese vyras skysta ranku muila Neutral (sudetyje- SLS, Propylen Glycol, ir toliau net nenoriu ziuret) doh.gif Na nenoriu as tokio naudoti unsure.gif Gal ji galima panaudoti bent skalbimui? Patarkit, ar nusiskalauja sitos medziagos su vandeniu blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 10 02, 20:15)
Parnese vyras skysta ranku muila Neutral (sudetyje- SLS, Propylen Glycol, ir toliau net nenoriu ziuret) doh.gif  Na nenoriu as tokio naudoti unsure.gif  Gal ji galima panaudoti bent skalbimui? Patarkit, ar nusiskalauja sitos medziagos su vandeniu blush2.gif ?

Manau kad galima, tik klausimas ar gerai išskalbs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 10 02, 20:15)
Parnese vyras skysta ranku muila Neutral (sudetyje- SLS, Propylen Glycol, ir toliau net nenoriu ziuret) doh.gif  Na nenoriu as tokio naudoti unsure.gif  Gal ji galima panaudoti bent skalbimui? Patarkit, ar nusiskalauja sitos medziagos su vandeniu blush2.gif ?

Kazkas panasaus su manim buva. Tik as kazkada seniau pati nusipirkau dove skysta muila. Kai biski pradejau dometis sudetim( draugiu pagalba), tai nuo to laika nenaudoju as jo...palikau kaimynkei sunaudot. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 09 22, 12:36)
Visai baltus drabuzius,dar ranksluoscius ir as tokios temperaturoj skalbiu,bet yra margi-balti drabuziai,lininiai,nebalti,bet sviesus,pvz.vyro vasarines kelnes,kuriu negalima skalbti daugiau kaip 40laipsniu temperaturoj,o jos irgi kazkaip pilkeja....
Ka tada daryt?

Jau nusipirkau zaliojo muilo,bandysiu bigsmile.gif

Kur tu jo pirkai? bigsmile.gif gal ir aš noriu pabandyt?? g.gif
QUOTE(rasa32 @ 2011 09 30, 23:43)
Kol stoves sviezi obuoliai ar slyvos,tol ju bus.Ziema,ant pirktiniu parduotuviniu ju kazkaip nebebuna.
As siurbiu siurbliu smile.gif Aisku,geriausia butu vaisius laikyti uzdarytus.

Siurbiu ir aš, bet jų vėl greitai prisidaugina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2011 10 03, 15:25)
Kur tu jo pirkai?  bigsmile.gif  gal ir aš noriu pabandyt?? g.gif

Yra ir ''Senukuose'',ir''Ermitaže''.Bent ''Ermitaže''tai jis padetas prie sodo prekių. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2011 10 03, 15:25)
Kur tu jo pirkai?  bigsmile.gif  gal ir aš noriu pabandyt?? g.gif

As pirkau stoties maximoj,ekologisku prekiu parduotuvelej mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites jus cia apie sita? http://www.ringuva.l...uros-priemones/
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2011 10 05, 00:24)

Taip. biggrin.gif
Atsakyti
Atsirado tokia problema su skalbykle, pradėjo pelėsis lysti, kvapas negeras atsirado. Manau visa tai dėl to, kad naudoju tik ekologiškas skalbimo priemonės. Gal turite patirties kaip tai pašalinti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2011 10 07, 12:48)
Atsirado tokia problema su skalbykle, pradėjo pelėsis lysti, kvapas negeras atsirado. Manau visa tai dėl to, kad naudoju tik ekologiškas skalbimo priemonės. Gal turite patirties kaip tai pašalinti?  smile.gif

Šiame puslapyje parašyta http://www.stronghea...liai-2-150.html :"Verta žinoti, kad pradėjus skalbti bet kuriomis natūraliomis priemonėmis po kurio laiko skalbimo mašinoje gali atsirasti nemalonus kvapas. Jį skleidžia arba nuosedos, susidariusios skalbiant sintetinėmis skalbimo priemonėmis (kurios kvapą maskavo), arba mašinos gumose atsiradęs grybelis. Grybelis dažniausiai atsiranda, kai skalbimo mašina stovi prastai vėdinamoje patalpoje arba durelės laikomos uždarytos. Tuomet įpilkite į skalbimo priemonėms skirtą skyrelį du puodelius balto acto ir išplaukite mašiną 90 -95°C temperatūroje (skalbinių nedėkite). Patikrinkite, ar neužsikimšę vandens nuleidimo iš mašinos vamzdžiai. Jei po kurio laiko kvapas vėl atsiranda, procedūrą pakartokite. Jei tai negelbsti, dėkite pusę porcijos cheminių (įprastinių) skalbimo miltelių, skalbinių nedėkite. Paleiskite mašiną maksimalios temperatūros režimu. Jei miltelių įdėsite perdaug, putos gali imti veržtis lauk." Aš taip ir dariau. Kvapas dingo tik po kelių tokių plovimų, tiesa aš dar skuduru perėjau aplink visas vidines gumas ir surinkau tą pelėsį (juodumą). Pabandykit, gal padės ir jums
Atsakyti