Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

QUOTE(MaGre @ 2011 07 29, 13:41)
dar klausimelis, sakykit kaip jus ta lova valete? nes ant valiklio parasyta kad po valymo reiketu gerai isplauti su vandeniu, tai ar reikia nuimineti gobelena  doh.gif

manau tik kempinele istrinkit demes, o paskui svaria sluoste, svariu vandeniu pravalykit, kam ta gobelena nuimt mirksiukas.gif As gobeleno net ir nenuimciau, nenusiima
Atsakyti

Sodosan meginuka isbandziau, bet nesuzavejo. Gal kada almawin isbandysiu, kai baigsiu urtekramo valikli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 29 liepos 2011 - 21:01
QUOTE(šarlotė @ 2011 07 29, 18:09)
manau tik kempinele istrinkit demes, o paskui svaria sluoste, svariu vandeniu pravalykit, kam ta gobelena nuimt mirksiukas.gif As gobeleno net ir nenuimciau, nenusiima

taip ir darysiu, pas mane irgi siaip nenusiima bet labai norint viskas imanoma biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas domėjotės ir žinot: nerandu , kokį eko sertifikatą turi Ecover ir kokį - Sonet? g.gif
Atsakyti
Ecover berods neturi, turiu indu ploviklio, bet neorigalioj pakuotej,tiksliai pasakyt negaliu. O sonett, tai eco garantie, eco control ir vegan
Atsakyti
atleiskit kad neturiu laiko skaityt. gal dalinotes kokiu valikliu valot uzrudijusi tualeta,-ten kur vanduo kaupiasi? nenoriu vien brangios eko reklamos, bet gal visai naminius budus kas bandet, be sodos, -nes soda bandziau, bet ne iki galo issivalo.

taigi, kas veiksminga rudziams... koka kola zinau visai neblogai, bet ant vendens i tualeta juk nepilsi, atsiskiedzia, as coca cola l gerai isvaliau orkaites stiklus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 08 03, 18:27)
atleiskit kad neturiu laiko skaityt. gal dalinotes kokiu valikliu valot uzrudijusi tualeta,-ten kur vanduo kaupiasi? nenoriu vien brangios eko reklamos, bet gal visai naminius budus kas bandet, be sodos, -nes soda bandziau, bet ne iki galo issivalo.

taigi, kas veiksminga rudziams... koka kola zinau visai neblogai, bet ant vendens i tualeta juk nepilsi, atsiskiedzia, as coca cola l gerai isvaliau orkaites stiklus  smile.gif

gerai isvalo green force, galbut jis stipresnis.
Atsakyti
aš beveik viskam naudoju sodą arba ūkinį muilą, rūbus pradėjau skalbt su eko rutuliu, tik tiek, kad to kvapo nėra, tas MB nepatiko, bet man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 08 03, 19:27)

taigi, kas veiksminga rudziams... koka kola zinau visai neblogai, bet ant vendens i tualeta juk nepilsi, atsiskiedzia, as coca cola l gerai isvaliau orkaites stiklus  smile.gif

Man labai neblogai sena labai uztersta tualeta isvale actas su soda ( kartojau 2 k) .As darau taip: issemiu vandeni, ipilu apie stikline acto ( naudojau 1ma k. is virdulio nuvirinus kalkes silta), pamakaluoju su sepeciu, paskui sodos pora saukstu, suputoja, biski palaukiu ir vel su sepeciu patrinu ( kazkaip ranku, kad ir su pirstinem) i toki bruda kisti nesinori..
Atsakyti
Mano pati universaliausia priemonė yra indų plovikliai. ax.gif Jais plaunu indus ir, esant reikalui, paviršius ar sienas, rūbus su riebalų dėmėmis ir pan. Mėgstamiausi yra Earth Friendly Products, Natural Grapefruit ir AlmaWin. Dar naudoju miltelius skalbimui. Nedaug, bet užtai pakankamai natūralu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 07 28, 10:20)
yra dar ir almawin.
user posted image

Nerandu jo pirkti unsure.gif kas matėt Kaune ??
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 07 29, 22:00)
Sodosan meginuka isbandziau, bet nesuzavejo. Gal kada almawin isbandysiu, kai baigsiu urtekramo valikli.

Jūs apie apelsininį valiklį? unsure.gif Man jis valo idealiai, tualetas, vonia, kriauklės būna balti kaip sniegas smile.gif
Atsakyti