merginos, gal zinote kur Vilniuje gauti purskalo patalynems nuo dulkiu erkuciu? radau int., bet sandely nera.
busiu dekinga jei pasufleruosit kur ieskoti:)
kur perkate kalcinuota soda ir kaip ja atskirti nuo paprastos?
QUOTE(MaGre @ 2011 07 27, 13:55)
kur perkate kalcinuota soda ir kaip ja atskirti nuo paprastos?
Kalcinuotą sodą perku senukose, lygtai prie skalbimo ar balinimo priemonių sudėta. Nedidelis maišiukas netoli 2 Lt kainuoja.
QUOTE(mairux @ 2011 07 27, 14:45)
Kalcinuotą sodą perku senukose, lygtai prie skalbimo ar balinimo priemonių sudėta. Nedidelis maišiukas netoli 2 Lt kainuoja.
aciu
dar sakykite kaip ir su kuo isvalyti sviesu lovos gobelena?
pas vaikus kambary stovi tai jau dememis nuejusi
QUOTE(Elitute @ 2011 07 28, 08:42)
As sofos demes, kuriu vanish neisvale, o tik demes paliko, puikiai su apelsininiu valikliu isvaliau, tik didesne jo koncentracija dariau (maziau vandens- daugiau valiklio). Man sis apelsininis valiklis nepakeiciamas
Ar apie šitą valiklį kalbat?
QUOTE(Spurgita @ 2011 07 28, 09:10)
yra dar ir almawin.
Jolirta, ačiū, o gal žinai kuris geresnis?
As sofos demes, kuriu vanish neisvale, o tik demes paliko, puikiai su apelsininiu valikliu isvaliau, tik didesne jo koncentracija dariau (maziau vandens- daugiau valiklio). Man sis apelsininis valiklis nepakeiciamas
Dekui, reikes nusipirkti , o kuri naudojate ?
QUOTE(Spurgita @ 2011 07 28, 10:24)
Jolirta, ačiū, o gal žinai kuris geresnis?
Jolirta jei gerai pamenu dar nebandzius ALmawin As naudoju ALmawin, bet valymo darbams jo nebandziau, daugiau skalbiamom demem naudoju, retkarciais plaudama grindis ipilu. Puikiai isvalo medzio sakus, guma, be jokio vargo Drauge valo su juo namus, tai sake puikiai isvalo sunkiai iveikiamas demes, riebalus
dar klausimelis, sakykit kaip jus ta lova valete? nes ant valiklio parasyta kad po valymo reiketu gerai isplauti su vandeniu, tai ar reikia nuimineti gobelena