Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės VII tema

merginos, gal zinote kur Vilniuje gauti purskalo patalynems nuo dulkiu erkuciu? radau int., bet sandely nera.

busiu dekinga jei pasufleruosit kur ieskoti:)
Atsakyti
kur perkate kalcinuota soda ir kaip ja atskirti nuo paprastos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2011 07 27, 13:55)
kur perkate kalcinuota soda ir kaip ja atskirti nuo paprastos?  4u.gif

Kalcinuotą sodą perku senukose, lygtai prie skalbimo ar balinimo priemonių sudėta. Nedidelis maišiukas netoli 2 Lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2011 07 27, 14:45)
Kalcinuotą sodą perku senukose, lygtai prie skalbimo ar balinimo priemonių sudėta. Nedidelis maišiukas netoli 2 Lt kainuoja.

aciu 4u.gif

dar sakykite kaip ir su kuo isvalyti sviesu lovos gobelena?
pas vaikus kambary stovi tai jau dememis nuejusi doh.gif
Atsakyti
As sofos demes, kuriu vanish neisvale, o tik demes paliko, puikiai su apelsininiu valikliu isvaliau, tik didesne jo koncentracija dariau (maziau vandens- daugiau valiklio). Man sis apelsininis valiklis nepakeiciamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2011 07 28, 08:42)
As sofos demes, kuriu vanish neisvale, o tik demes paliko, puikiai su apelsininiu valikliu isvaliau, tik didesne jo koncentracija dariau (maziau vandens- daugiau valiklio). Man sis apelsininis valiklis nepakeiciamas smile.gif

Ar apie šitą valiklį kalbat?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 07 28, 09:10)
Ar apie šitą valiklį kalbat?
user posted image

yra dar ir almawin.
user posted image
Atsakyti
Jolirta, ačiū, o gal žinai kuris geresnis?
Atsakyti

Dekui, reikes nusipirkti 4u.gif , o kuri naudojate ?
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 07 28, 10:24)
Jolirta, ačiū, o gal žinai kuris geresnis?

Jolirta jei gerai pamenu dar nebandzius ALmawin biggrin.gif As naudoju ALmawin, bet valymo darbams jo nebandziau, daugiau skalbiamom demem naudoju, retkarciais plaudama grindis ipilu. Puikiai isvalo medzio sakus, guma, be jokio vargo thumbup.gif Drauge valo su juo namus, tai sake puikiai isvalo sunkiai iveikiamas demes, riebalus
Atsakyti
As naudoju tik Almawin, kitokio nesu bandziusi. As irgi visus namus su siuo valikliu valau, kai labiau uzsitersia, o siaip naudoju soda, acta, ukini muila. Dar siandien issiviriau muilo riesutu valikio, bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti

dar klausimelis, sakykit kaip jus ta lova valete? nes ant valiklio parasyta kad po valymo reiketu gerai isplauti su vandeniu, tai ar reikia nuimineti gobelena doh.gif
Atsakyti