Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (3)

QUOTE(Guste:) @ 2011 04 02, 20:12)
labas,
klausymas tiems, kas jau pildėt ds-160. Ten klausia apie ar turiu artimų giminaičių? atsakiau, kad ne. Tuomet klausia, ar turiu kitų giminaičių? Aš turiu ten tokią tolimą - mamos pusseserę. kaip manot sakyti, kad turiu ją? Ko tada gali apie ją klausti, nes iš ties ne daug ką ir žinau apie ją ax.gif

Patarimas, iškilusius klausimus tokius geriau pasitarti su PLC darbuotojais ar kita agentūra per kurią vyksti. Nes kai kiurių internautų komentarai neitin taktiški:)
Į ta ameriką dar ne tokių išvyksta, kaip sakant, nemokančių ne tik dokumentų pildyti, bet ir kalbėti angliškai. Tad svajoti ir mėginti gali kiekvienas, o kam kaip pasiseks, tai jau jų reikalas. Nebūtume lietuviais - nesumenkinę saviškių.
Atsakyti
Ziuriu kuo arciau isvykimas i USA, tuo nervingesni kai kurie darosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(&Barbara @ 2011 04 03, 21:27)

tai kur cia nebus nervingi, sesijos visiems jau ne uz kalnu, rupestis del bilietu ar siaip nezinomybe kaip seksis darbuotis usa ir dar visokie kitokie reikaliukai turbut. istiesu cia ne juokai, nors man siek tiek ir juokinga buna kartais. eh, pagalvojus apie isankstine sesija, tai siaip bloga darosi, nes per savaite reiks visus egzus vos ne issilaikyti dar priedo kursinis darbas ir siaip rasto darbu pora nusimato. viska pasibaigti reiks iki geguzes 29d, o 30 jau adios brangi, Lietuvele.
Atsakyti
QUOTE(&Barbara @ 2011 04 03, 20:27)

Pavasaris daro savo itaka:) ir noras greiciau dokus susitvarkyt bei sesija ir isvykt
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 04 03, 21:40)
tai kur cia nebus nervingi, sesijos visiems jau ne uz kalnu, rupestis del bilietu ar siaip nezinomybe kaip seksis darbuotis usa ir dar visokie kitokie reikaliukai turbut. istiesu cia ne juokai, nors man siek tiek ir juokinga buna kartais. eh, pagalvojus apie isankstine sesija, tai siaip bloga darosi, nes per savaite reiks visus egzus vos ne issilaikyti dar priedo kursinis darbas ir siaip rasto darbu pora nusimato. viska pasibaigti reiks iki geguzes 29d, o 30 jau adios brangi, Lietuvele.

Same here, jau ir arbatas nuo nervu pradejau gert ;D
Atsakyti
QUOTE(Karolinho @ 2011 04 04, 00:01)
Same here, jau ir arbatas nuo nervu pradejau gert ;D

tuoj su valerijono butelaiciu vaiksciosi:DDD chi chi chi
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 04 03, 23:14)
tuoj su valerijono butelaiciu vaiksciosi:DDD chi chi chi

Tai gali but ;D Pas mane matai tokie laboratoriniai darbai buna, o jiem ataskaitas reikia daryt, ir po to dar jas apgint, tai cia siandien skaiciavau dar kad apie 20 laboru turiu padaryt ir apgint, 2 referatai, verslo planas. Zodziu, smagus likes laikas laukia ;D
Atsakyti
QUOTE(Karolinho @ 2011 04 04, 00:18)
Tai gali but ;D Pas mane matai tokie laboratoriniai darbai buna, o jiem ataskaitas reikia daryt, ir po to dar jas apgint, tai cia siandien skaiciavau dar kad apie 20 laboru turiu padaryt ir apgint, 2 referatai, verslo planas. Zodziu, smagus likes laikas laukia ;D

fiiii...nenoriu net galvoti apie sita sesija.. blem jau galima sakyti nieko net neliko, na tik 2men, bet balandis labai greitai praeis.
Atsakyti
na , Burukliau , kaip tau einasi reikalai? viskas gerai?gal jau bilietus turi?
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 04 04, 16:21)
na , Burukliau , kaip tau einasi reikalai? viskas gerai?gal jau bilietus turi?

po truputi reikalai einas,susitvarkiau viska laukiu ds formos ,kad pildyt ir eit i ambasada,atejo laikas aisku ir pradet rimtai mokytis ,nes neuzilgo sesija:D,kas pas tave?beje is kokio univero tu censorious?
Atsakyti
nu va ismuso ir musu laikas keliaut i ambasada, teks ryt lekti i vilniu biggrin.gif

beje, maciau cia yra kurie gavo darba cape cod'e. mano dvi drauges praktiskai i cape cod'a varo, tai norejau paklausti jei isigijot bilietus, tai kokiu laiku jums nusileidzia lektuvas? nes dabar sedim, ziurim su jom, kad joms atvykimo laikas 21:30pm. autikai jau nebeveza tokiu metu (nei is new york'o nei boston'o). gal kartais kas is jusu su ta pacia problema ir jau sumastete ka darysite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimuxx: 04 balandžio 2011 - 19:07
tokia problema turejau pries pora metu, tai mes dar valanda virs new yorko skalndem .. smile.gif is oro uosto tik apie 12-1 isejom .. o tada patraukem link port authority stoties.. ir smagiai 6 valandas kimarinom joje .. smile.gif nes autikas 7 ar 7:30 tik buvo ryto.. :)jei yra galimybes tai galima meginti pirkti vidini skrydi.. bet rizika paveluoti i skrydi, i bostona, taip nutiko, kai musu lektuvas dar valandike velavo nusileisti. galima hostelyje nakti praleisti. smile.gif
Atsakyti