Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (3)

QUOTE(Parabellum @ 2011 05 08, 16:58)
Kad policijos daug, tai nereiskia, kad miestas yra padidintos rizikos zona, turi daug $ todel gali sau tai leist. Tai prisideda prie miesto prestizo. Visi nori saugiai jaustis. Nebent jau jei sneki apie padidintos rizikos zona, tai kiekviena miesta tokiu galima pavadinti, nes padugnes koncentruojasi miestuose, ne miesteliuose ar kaimuose. Tik vienur daugiau, kitur maziau. Bet pats NYC yra saugus miestas lyginant su LA, Baltimore ar Filadelfija
Nebūtinai, bet dažniausiai reiškia. Šiuo atveju reiškia. Beje, kalbėdamas apie padidintą riziką turėjau omenyje terorizmą, nes apie jį buvo kalba. Kalbant šiaip apie nusikalstamumą, taip, Niujorkas yra vienas saugesnių JAV didmiesčių pastaruoju metu.

P.S. Girdėjau, kad 800$ neva tai reikia vežtis, tačiau nepamenu, kad toj DS formoj kas nors tokio būtų buvę pas mane, gal pražiūrėjau... smile.gif Šiaip panašiai ir vešiuos, bet tik todėl, kad planuoju kompiuterį su internetu įsigyt, vietoj to, kad savo vežtis ir dar šiek tiek paturistaut prieš pradedant dirbt smile.gif.
Atsakyti
Galvoju as iskart nusivezt daugiau doleriu ir nusipirkt ten kompa, nereiks grabo veztis ir po to parsitempinet ;/
Atsakyti
QUOTE(jamas @ 2011 05 08, 22:25)
Galvoju as iskart nusivezt daugiau doleriu ir nusipirkt ten kompa, nereiks grabo veztis ir po to parsitempinet ;/

Kokios kompu kainos mazdaug ten?
Atsakyti
QUOTE(Not_responding @ 2011 05 08, 22:41)

siaip tai labai ivairios kompu kainos, gali gauti ir papigiai koki visai nelabai koki ir uz 400dolciu, o normalesnis apie 1000 kainuos. gali pasiziureti kompiuteriu kainas bestbuy.com puslapyje.
Papildyta:
QUOTE(Da_Master @ 2011 05 08, 22:14)
Nebūtinai, bet dažniausiai reiškia. Šiuo atveju reiškia. Beje, kalbėdamas apie padidintą riziką turėjau omenyje terorizmą, nes apie jį buvo kalba. Kalbant šiaip apie nusikalstamumą, taip, Niujorkas yra vienas saugesnių JAV didmiesčių pastaruoju metu.

P.S. Girdėjau, kad 800$ neva tai reikia vežtis, tačiau nepamenu, kad toj DS formoj kas nors tokio būtų buvę pas mane, gal pražiūrėjau... smile.gif Šiaip panašiai ir vešiuos, bet tik todėl, kad planuoju kompiuterį su internetu įsigyt, vietoj to, kad savo vežtis ir dar šiek tiek paturistaut prieš pradedant dirbt smile.gif.

kaip zadi isigyti kompiuteri su internetu?? biggrin.gif nebus taip ,kad tas internetas tai planas kokiems metams pvz?
Papildyta:
QUOTE(Mantas887 @ 2011 05 08, 21:42)
As apie ~2000$ :/ Kadangi gyvent teks nepigiai, ir valgyt paciam iki kol Social Security Number gausiu, kompa reiks pirkt tik atvaziavus ir masina nuomuotis. Tai bus islaidu smile.gif)

o tai jums darbdavys neleis dirbti iki kol negausite social security number? nes jei neleis , tai nekas. ciut ne dvi savaites reiks laukti jo... aisku ir per sav gal iseis susitvarkyti..
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 05 08, 22:59)
kaip zadi isigyti kompiuteri su internetu?? biggrin.gif  nebus taip ,kad tas internetas tai planas kokiems metams pvz?
Prepaid internetas, jokių sutarčių nebus smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mielieji. smile.gif Suprantu, kad čia jau seniai vyksta diskusijos, galbūt jau buvo tokių klausimų, bet smarkiai daug skaityt reiktų norint viską sužinot. blush2.gif Šiaip mano klausimas labai paprastas, ar daug žmonių yra važiuojančių į Ocean City, NJ? ax.gif
Atsakyti
Man tai leido dirbt, bet nemokėjo iki kol negavau SSN smile.gif

Ir šiaip ten visokių nesąmonių su juo buvo. Man labai nepasisekė - gavau SSN tik liepos antroj pusėj. Kažkokia lieva boba nemokanti dirbti kažką ne taip užrašė, kai aš nuvažiavau pateikti prašymą jį gauti. Ir jie mėnesį tyrė mano "background" - ar nesu teista ir pan. O paskui social security offiso meneger'is išvažiavo atostogaut ir reikėjo laukt, kol jis grįš iš atostogų, nes paprasti darbuotojai negali paimt to numerio biggrin.gif

Mane ten visi pažinojo tame ofise. Ateidavau, pamatydavo mano pasą ir "a... žinom šitą atvejį" lotuliukas.gif Nes tikriausiai buvo neeilinis susimovimas su mano numeriu.

Gerai, kad šiemet jau turėsiu jį. Nesiseka man.
Atsakyti
QUOTE(Not_responding @ 2011 05 08, 22:41)

Core 3, 4GB RAM ~500GB panasus kompas 500$ nesieke pries kelias dienas Best Buy shope. Pusesere pirko, tik nzn ar Minesotoj ar Floridoj tuo metu buvo, bet kainos panasios visur manau. Tai uz 1000$ gali isivaizduot kad nusipirkt imanoma jau labai sustra. Aisku priklausys ar paprasto nori ar Mac'o. Jei perki vietoj is parduotuves, geriausia iskart paklaust koks geriausias "deal" siuo metu yra laptopam, papasakot ko mazdaug nori ir tave iskart nuves prie optimaliausio varianto smile.gif

QUOTE(censoriuoslady @ 2011 05 08, 22:59)
o tai jums darbdavys neleis dirbti iki kol negausite social security number? nes jei neleis , tai nekas. ciut ne dvi savaites reiks laukti jo... aisku ir per sav gal iseis susitvarkyti..

Dirbti galesim, bet algu niekas nemokes be SSN ir valgyt negalesim viesbucio kavinese uz dyka, kol nebus SSN.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantas887: 08 gegužės 2011 - 23:10
QUOTE(I_need_a_dollar @ 2011 05 08, 23:47)
Labas vakaras, mielieji.  smile.gif  Suprantu, kad čia jau seniai vyksta diskusijos, galbūt jau buvo tokių klausimų, bet smarkiai daug skaityt reiktų norint viską sužinot. blush2.gif Šiaip mano klausimas labai paprastas, ar daug žmonių yra važiuojančių į Ocean City, NJ?  ax.gif

Aš važiuoju ten ;] Koks tavo darbas?
Atsakyti
QUOTE(Carammell @ 2011 05 09, 00:10)
Aš važiuoju ten ;] Koks tavo darbas?

Cashier, Rite Aid. :} tavo koks ir kada išskrendi ir kur gyventi žadi?:] (daaug klausimų ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I_need_a_dollar: 09 gegužės 2011 - 07:03
O tai ką, rimtai nemoka pinigų kol neturi social security kortelės??
Papasakokit plačiau apie tą social security kas buvot, aš kaip supratau nuvarysiu pirmą dieną užsiregistruoju social security office, gaunu ssn ir kortelė pareina mano darbdavio adresu po poros sav. taip? tai ta kortelė realiai nelabai reikalinga pradžioj, svarbu kad numerį gauni????
Atsakyti
QUOTE(sinuhė @ 2011 05 09, 15:02)
O tai ką, rimtai nemoka pinigų kol neturi social security kortelės??
Papasakokit plačiau apie tą social security kas buvot, aš kaip supratau nuvarysiu pirmą dieną užsiregistruoju social security office, gaunu ssn ir kortelė pareina mano darbdavio adresu po poros sav. taip? tai ta kortelė realiai nelabai reikalinga pradžioj, svarbu kad numerį gauni????

As irgi tiksliai nezinau, bet kol neturesim SSN tol negali mum moket nei algos nei kitokiu dalykeliu.. Siaip ir issinuomuot busta be SSN negalima nuomuojantis per agentura kokia. O as isivaizduoju kad cia ne kaip sodroj, kad gauni nr ir kortele nebutina. Manau cia pacio nr lauksi 2 savaites, ne vien korteles. Tiksliai nzn, cia mano nuomuone, kadangi sake 2-4 savaites negales moket mum atlyginimu (kol nebus SSN).
Atsakyti