Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (3)

QUOTE(Buruklius @ 2011 03 30, 17:53)
tai cia ilgai laukt,dar viza kiek daris,o birzeli jau reik pradet dirbt ten jav

tai taip :/ as geriausiu atveju i ambasada eisiu balandzio pabaigoj, geguzes pradzioj.. galvoju gal rizikuoti ir bilietus pirkti pries ambasada..
Atsakyti
QUOTE(Jinnnai @ 2011 03 30, 16:03)
tai taip :/ as geriausiu atveju i ambasada eisiu balandzio pabaigoj, geguzes pradzioj.. galvoju gal rizikuoti ir bilietus pirkti pries ambasada..

seip nerizikuok ,bilietai ten mazai kuom keisis,dar gal akciju bus ,pirk kai gausi viza,o tai vat baisu klausimas ar spesiu ,nes pradeti darba man jau reikia birzelio 5d veliausiai;/
Atsakyti
Rizikuot ar ne? Manau taip.. aišku darykit kaip jums atrodo geriausia, bet pavyzdžiui mano bilieto kaina pabrango 240 litais ir kaina per daug nesikeičia jau 10d (prieš 10d ir prikau bilietus). Žinoma bilietų kaina gali nukristi po kiek laiko, bet kiek pastebėjau ji mažėja po nedaug, o ne keliais šimtais.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carammell @ 2011 03 30, 17:35)
Rizikuot ar ne? Manau taip.. aišku darykit kaip jums atrodo geriausia, bet pavyzdžiui mano bilieto kaina pabrango 240 litais ir kaina per daug nesikeičia jau 10d (prieš 10d ir prikau bilietus). Žinoma bilietų kaina gali nukristi po kiek laiko, bet kiek pastebėjau ji mažėja po nedaug, o ne keliais šimtais..  smile.gif

rizikuot gali kai 100proc isitikines ,kad gauzi viza ir susitvarkysi nustatytu laiku su univeru
Atsakyti
Mano klausimas, ar perkant per pvz Avia.lt galima gavus viza ir bunant Vilniui nuvaziuot i ju kontora ir tiesiai is ju nusipirkt ir pasiimt ta bilieta? Nes kiek zinau nusiperki internetu bet vistiek is ju kontoros pasiimt reikia :? Ar nusisneku?
Atsakyti
QUOTE(Mantas887 @ 2011 03 30, 19:30)
Mano klausimas, ar perkant per pvz Avia.lt galima gavus viza ir bunant Vilniui nuvaziuot i ju kontora ir tiesiai is ju nusipirkt ir pasiimt ta bilieta? Nes kiek zinau nusiperki internetu bet vistiek is ju kontoros pasiimt reikia :? Ar nusisneku?

Pasirodo,kad tik el bilietas pas juos. as kazkaip buvau supratus,kad reikia bilieta is ju pasiimti ir nuejau i ju ofisa, tai sako ne, tiks ir is pasto atsisviestas, na man tada atsviete grazesni toki:DDD
Papildyta:
QUOTE(Buruklius @ 2011 03 30, 17:35)
seip nerizikuok ,bilietai ten mazai kuom keisis,dar gal akciju bus ,pirk kai gausi viza,o tai vat baisu klausimas ar spesiu ,nes pradeti darba man jau reikia birzelio 5d veliausiai;/

akciju tai net nesitikekite!! bus ispirkti pigus bilietai. liks brangus ir per persedima reiks kur nors laukt dar ilgai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 30 kovo 2011 - 19:57
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 03 30, 19:54)
Pasirodo,kad tik el bilietas pas juos. as kazkaip buvau supratus,kad reikia bilieta is ju pasiimti ir nueijai i ju ofisa, tai sako ne, tiks ir is pasto atsisviestas, na man tada atsviete grazesni toki:DDD
Papildyta:

akciju tai net nesitikekite!! bus ispirkti pigus bilietai. liks brangus ir per persedima reiks kur nors laukt dar ilgai

tai gali but,bet dar anksti ka su bilietais mastyt,jei dar kontraktas neatsiustas darbo,ir viza nepadaryta
Atsakyti
Gauti vizą tikimybė yra apie 100proc, dėl to mano nuomone, nereik sukti galvos. O jeigu tai neduoda ramybės, tai tegul.
Atsakyti
QUOTE(Carammell @ 2011 03 30, 20:23)
Gauti vizą tikimybė yra apie 100proc, dėl to mano nuomone, nereik sukti galvos. O jeigu tai neduoda ramybės, tai tegul.

tai taip bet zinai kaip vyksti vienas i jav ir pirma karta,tai vienam sunku,geriau neskubet ir su kitais paderint kurie i ta darboviete vyksta,kada jie isvyksta ir pan,ir vykt kartu ,vis lengviau nei vienam
Atsakyti
Sveiki,nelb eina kolkas man susirast tinkamu darbo pasiulymu schmoll.gif gal kas galetu pasidalint,laisvom vietom? arba galeciau nusipirkt,jeigu darbo pasiulymas tikrai vertas ax.gif andriuha.77@gmail.com isanksto acius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrey: 30 kovo 2011 - 21:10
QUOTE(Buruklius @ 2011 03 30, 21:37)
tai taip bet zinai kaip vyksti vienas i jav ir pirma karta,tai vienam sunku,geriau neskubet ir su kitais paderint kurie i ta darboviete vyksta,kada jie isvyksta ir pan,ir vykt kartu ,vis lengviau nei vienam

tai buk savarankiskesnis, vaziuok kaip tau geriau, o ne derinkis su likusia chebra, kurie ten irgi vaziuos:DD taigi negi ten visada sulipes busi jav su savo bendradarbiais?tongue.gifp o del vizu, tai faktas,kad visiem duoda, tai ko ten nerimauti taip nezinau.bet cia kiekvienas pagal save lai.
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2011 03 30, 21:07)
tai buk savarankiskesnis, vaziuok kaip tau geriau, o ne derinkis su likusia chebra, kurie ten irgi vaziuos:DD taigi negi ten visada sulipes busi jav su savo bendradarbiais?tongue.gifp o del vizu, tai faktas,kad visiem duoda, tai ko ten nerimauti taip nezinau.bet cia kiekvienas pagal save lai.

Nu ta prasme nesulipes ,reiks derintis su kolektyvu,net conditions yra parasyta,kad darbdaviui geriau ,kad atvyktu visi kartu, censorious lady:DDDD biggrin.gif
Atsakyti