QUOTE(jamas @ 2011 03 27, 23:00)
Kam reik to plc? nusiunti zupidles forma darbdaviui ,tau pasiraso, atskenuoja ir nesi i plc kad regintu del vizos 
Reikia tam, kad tuos tavo pasirašytus ir užpildytus dokumentus siunčia į JAV, kur jie yra tikrinami. Vienas iš tikrinimo etapų yra susisiekti su tavo darbdaviais ir kai susisiekia, pastarieji patvirtina, kad tave tikrai darbina ir visi kiti dokumentai yra tvarkoje, tik tada siunčia atgal teigiamą atsakymą ir DS2019 formą, reikalingą ėjimui į ambasadą.

QUOTE(Da_Master @ 2011 03 28, 14:42)
Reikia tam, kad tuos tavo pasirašytus ir užpildytus dokumentus siunčia į JAV, kur jie yra tikrinami. Vienas iš tikrinimo etapų yra susisiekti su tavo darbdaviais ir kai susisiekia, pastarieji patvirtina, kad tave tikrai darbina ir visi kiti dokumentai yra tvarkoje, tik tada siunčia atgal teigiamą atsakymą ir DS2019 formą, reikalingą ėjimui į ambasadą.
Kaip sudetingai pasakoji. Man darbdavys buvo atsiuntes uzpildes savo dali kur reikia jo duomenu, man atsiunte, savo varda pavarde irasiau, pasirasiau, viskas.
QUOTE(Karolinho @ 2011 03 28, 14:50)
Kaip sudetingai pasakoji. Man darbdavys buvo atsiuntes uzpildes savo dali kur reikia jo duomenu, man atsiunte, savo varda pavarde irasiau, pasirasiau, viskas.
Apie du visiškai skirtingus dalykus šnekam.QUOTE(Da_Master @ 2011 03 28, 14:55)
Apie du visiškai skirtingus dalykus šnekam.
Jo. Neisiskaiciau biski
QUOTE(ozkiki @ 2011 03 28, 12:23)
Sveiki.
ar yra tokiu, kas pretendavote į darbo pasiūlymą Alabamoje ir gavote teigiamą atsakymą?

Taip. Mus su drauge prieme.
Dar karta "patersiu" tema - vakar perkalbejau su MB ir jis kaip ir sutinka priimt gyvent viena zmogu, jei rastumet darba netoliese
Nezinau visu subtilybiu, ar jums reikes kokiu oficialiu apgyvendinimo dokumentu, nesam tikri, kad tokius gautumem, nes patys nuomojames nama ir musu seimininkai siuo metu Korejoj. Bet jei rastumet kazkur pietu Charlotte'j darba, brukstelekit.

Nezinau visu subtilybiu, ar jums reikes kokiu oficialiu apgyvendinimo dokumentu, nesam tikri, kad tokius gautumem, nes patys nuomojames nama ir musu seimininkai siuo metu Korejoj. Bet jei rastumet kazkur pietu Charlotte'j darba, brukstelekit.
Pasidalinkite jei kas turite housingo kontaktais Ocean cityje, NJ. dekui
QUOTE(Buruklius @ 2011 03 30, 15:06)
kazkaip ir man neramu,del to kontrakto,per kiek laiko ji turi atsiust?jei pvz sumokejau mokesti,uzpildziau forma,conditions tai pat,ir sake jau nusiunte duomenis mano,cia buvo pries sav,gal galit pasidalint kada ateina kontraktas darbo sutarties?
Tai per 4-6 savaites.
QUOTE(Jinnnai @ 2011 03 30, 13:12)
Tai per 4-6 savaites.
tai cia ilgai laukt,dar viza kiek daris,o birzeli jau reik pradet dirbt ten jav