Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu. II d.

QUOTE(Evah @ 2011 03 28, 22:00)
Babi*, daryk zap testą savo muilui, kai sukietės. Jeigu "netrenks" liežuvio, tai nebus nesureagavusio šarmo. Naobettačiau, šonuose atsiskyręs aliejus blogas ženklas. Aišku, priklauso kiek ten jo yra.

Pamaišiau visą tą masę ir šiandien jau pjausčiau muilą, nes nebuvo atsiskyręs nei lašelis aliejaus ir muilas sukietėjo smile.gif

Gal galima plačiau apie šį testą? Čia kai su liežuviu reikia priliesti muilą? blush2.gif
Atsakyti
Babi*, taip, testas tas pats biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 29 kovo 2011 - 19:10
QUOTE(Evah @ 2011 03 29, 20:09)
Babi*, taip, testas tas pats  biggrin.gif

Velnias, vis tikėjausi, kad šito neprireiks biggrin.gif O tai dabar jau ir „ragaut“, kai tik sukietėjo? blush2.gif

Atsakyti
Gali ir dabar pamėginti, bet aš turbūt po keletos dienų mėginčiau, kada jau tikrai šarmas turėtų būti sureagavęs.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 03 29, 22:09)
Gali ir dabar pamėginti, bet aš turbūt po keletos dienų mėginčiau, kada jau tikrai šarmas turėtų būti sureagavęs.

Tai tada paklausysiu tavęs ir tikrinsiu muilą po keletos dienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 03 29, 16:48)
va mano muilas su kava vietoj vandens ir su kavos tirsciais po pedsako  ax.gif  NATUR produkt  thumbup.gif
user posted image

"skaniai" atrodo biggrin.gif lauksim foto supjaustyto 4u.gif

Ievulyte, fotkink greiciau, norim pamatyt ir tavo muiliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, kadangi niekas daugiau nesirodo, tai pasirodysiu aš. Ką nuveikiau per šias porą dienų:

Į pabaigą eina mano alyvuogių muilo resursai, tai nusprendžiau išsivirti truputį daugiau
user posted image
Alyvuogių muilas by pienovonios, on Flickr

Ir eksperimentas - druskos muilas. Išviriau prieš trejetą valandų, pjausčiau dar šiltą mirksiukas.gif
user posted image
Druskos muilas "Labas rytas" by pienovonios, on Flickr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 30 kovo 2011 - 17:17
nerealus blink.gif thumbup.gif koks cia kiekis jei ne paslaptis ax.gif ?

Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2011 03 30, 18:16)
Na, kadangi niekas daugiau nesirodo, tai pasirodysiu aš. Ką nuveikiau per šias porą dienų:

Į pabaigą eina mano alyvuogių muilo resursai, tai nusprendžiau išsivirti truputį daugiau
user posted image
Alyvuogių muilas by pienovonios, on Flickr

recepto aisku neisduosi blush2.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2011 03 30, 18:16)

Ir eksperimentas - druskos muilas. Išviriau prieš trejetą valandų, pjausčiau dar šiltą mirksiukas.gif
user posted image
Druskos muilas "Labas rytas" by pienovonios, on Flickr

o cia su juros druska ? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 30 kovo 2011 - 17:27
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 03 30, 17:28)
nerealus  blink.gif  thumbup.gif  koks cia kiekis jei ne paslaptis  ax.gif ?

Papildyta:
recepto aisku neisduosi  blush2.gif ?
Papildyta:
o cia su juros druska ? blink.gif

Ten virš keturių kilogramų muilo gavosi rolleyes.gif

Aha, ten su jūros druska. Konkretaus recepto neišduosiu, bet principas jų kaip ir 100 proc. kokosų aliejaus muilų, tiesiog dedasi didelis kiekis jūros druskos, iki 100proc. aliejų svorio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 30 kovo 2011 - 18:08
QUOTE(Evah @ 2011 03 30, 18:08)
Ten virš keturių kilogramų muilo gavosi  rolleyes.gif

Aha, ten su jūros druska. Konkretaus recepto neišduosiu, bet principas jų kaip ir 100 proc. kokosų aliejaus muilų, tiesiog dedasi didelis kiekis jūros druskos, iki 100proc. aliejų svorio.

Oho koks kiekis bigsmile.gif Labai ispudingi ir grazus muiliukai 4u.gif
Atsakyti
Ievulyte, ačiū už komplimentus 4u.gif Bet nieko čia iš tikrųjų įspūdingo labai. Kada savo muilus fotkinsi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 03 30, 19:08)
Ten virš keturių kilogramų muilo gavosi  rolleyes.gif

O dedasi po pedsako druska, kiek alieju tiek ir druskos det, turetu but geras muilas? Prisiminiau, kad viena mamyte ieskojo druskos muilo, tik nezinojo ar lietuvoj tokio yra
Atsakyti